- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Rolling stone вече и в България! Три пъти 'ура'!
Аз умирам от кеф, а вие?Списанието “Rolling stone“ на български от ноември
22 Октомври 2009
Емблематичното за поколения фенове на музиката списание “Rolling stone“ от ноември ще излиза и на български език, съобщиха в четвъртък издателите му у нас. Главен редактор на "Rolling stone България" е Анелия Илиева, а лицензът за издаване на списанието притежава "Сивир Пъбликейшънс”.
Първият български брой на списанието-икона, което прогнозира, анализира и създава тенденциите в световната музикална индустрия, ще излезе на пазара на 9 ноември. Това е денят, в който изданието, излизащо на осем езика в повече от 15 държави в света, навършва 42 години.
На корицата на пилотния у нас брой ще е поп-идолът Роби Уилямс, който дава интервю и снимки ексклузивно за старта на “Rolling stone“.
Редакторският екип на българското издание ще следва духа и традициите на американското издание. Освен статии, посветени на музика, правеното у нас списание ясно ще заявява своята оценка по теми от обществен и политически характер.
“Очакваме "Rolling stone" да изиграе съществена роля в отразяването на музикалните и развлекателни интереси на младите хора в България, както успешно го прави в САЩ повече от 40 години. Радва ни мисълта, че публиката на списанието продължава да се разширява. Възхищаваме се на оптимизма и ентусиазма на българския екип в неблагоприятния икономически климат”, посочи Ян Уенър, основател и главен редактор на изданието.![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
![]()
![]()
![]()
на кой му пука?
Хартиените списания им мина времето. Отдавна по-бърза и по-безпристрастна информация се получава в нета.
Grumpy old madman
Глупости говориш. Особено в ДЕ въобще не е така. А като имаме в предвид, че единственото свястно списание тук, за което се сещам беше "Ритъм", което после стана притурка на "Егоист" и накрая зачезна.
Въобще ХВАЛА!
А рекламите на списанието са страхотни :Р
-I dont sympathize
Please open your eyes!
То това списание сигурно ще струва майка си и баща си...
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
И Ритъм и Егоист много бързо западнаха. Просто хората с идеи се изчерпват, а доста от тях нямат желание да се занимават с печатни издания.Първоначално написано от hardball
Grumpy old madman
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Егоист не ме вълнува чак толкова, говоря за музикално списание- свястно такова в БГ отдавна няма, а Роулинг стоун от 40 години насам не се е изчерпалоПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
NME, Роулинг стоун... c'mon! Това са списания, които си пазя и препрочитам, един вид модерна традиция и институция среди музикалните медии!
-I dont sympathize
Please open your eyes!
А са и скъпи, деба...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Ако имам пари, ще си купя първия брой. Интересувам се от такива неща.
Ама защо ли си мисля, че щом вече и в България го има... ще бъде б-о-з-а.
"моята библиотека"?Първоначално написано от Battlescarred
http://www.chitanka.info/lib/pic/1#page0
Сигурно ще си купя първите 2-3 броя, за да видя каква стока ще е. Рекламите са зарибяващи.
Паралели още го произвеждат, но май го доставят само в библИотеките. Веднъж като ходих, видях брой от 2007ма.
еее хайде сега
като пътувам с влак винаги си купувам Паралели. сравнително евтино и хубаво списание.
ще си купя и Rolling Stones, за да го видя какво представлява побългарения вариант, но определено рекламите не ми допаднаха. не обичам използването на английски думи, като признак за висока култура. много "лайфстайл" сайтове го правят този номер. да не би да стават по-велики така?
Вкъщи имаме стари броеве на Паралели. Баш 97-98 се научих да чета бду , ама пак не съм чела паралелиПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
-I dont sympathize
Please open your eyes!
Аа, колко ми бяха отвратителни тея кечисти.
Помня как всички събираха някакви снимчици и аз, единствен в училище, не намирах никакъв смисъл от това занимание.
Аз имах всичките Дъги от времето на баща ми.
Като започнаха да го преиздават пък един приятел рисуваше там.
Съжалявам, че вдигам темата, ама някой знае ли колко пари горе-долу ще струва това списание?
Мислим с една приятелка да си купим първия брой.![]()
Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
![]()
Ами, примерно мен не ме засягат неща относно Rammstein, а нея пък такива за Robbie Williams.
^ И ще си поделите страниците, които ви интересуват?
Не дай си боже, да има някоя, където на едната страна е Рамщайн, а на другата Роби Уилямс. Тогава?
Grumpy old madman
Първоначално написано от Canis_Dirus
С нея сме много близки и ще го разглеждаме заедно.
Просто не ми се дават 10 лева за списание, а най-вероятно ще е толкова.
направо 50 лева ще е. и ще си правите партия целия клас.
то густо, то пусто
в интернет същата информация.... не виждам смисъл от тези списания, и за това не купувамкойто е зарибен, нека си харчи парите.
то густо, то пусто