.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 117
    Мега фен
    Ей, вярно ли?
    Виждам, че доста знаеш по темата, ще се радвам да ми пообясниш малко това-онова, заинтересована съм. :P

Голям фен Аватара на scyLLa
    Има един човек на този свят който, ако стане нещо през 2012 ще оцелее и това е ЧЪК НОРИС !!!
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Мен най-много ще ме е яд ако наистина доиде края на дните,а не са ни предупредили за това

Има две възмойности или да крият великите сили за своите кораби,или просто да знаят и да крият за да не натане световна паника и безредици

Цитирай Първоначално написано от neocide
    (нещо извън темата "2012") - регресът, който би ни довел до края на света, е толко бавен, че за некви си смешни 75 години (или колкото е там световната средна продължителност на живота) е абсурдно да е толкова осезаем.

освен тва, нибиру, както знаят всички ОБРАЗОВАНИ физици и астрономи, е митична планета. с нищо не е доказано, че съществува. и да има некви потвърждения - са солиден фейк.

третото, което е... краят на света няма да има свидетели.
    Първо краят на светът може да настъпи и утре !!!!!!!!!

Второ планетата Нибиру е основната причина за съществуването на Земята,
    именно Нибиру се е сблъскла с Мардук(предишното име на Земята)
    и така с течение на времето се е образувала Земята и Луната

Цитирай Първоначално написано от waimy
    (нещо извън темата "2012") - регресът, който би ни довел до края на света, е толко бавен, че за некви си смешни 75 години (или колкото е там световната средна продължителност на живота) е абсурдно да е толкова осезаем.

освен тва, нибиру, както знаят всички ОБРАЗОВАНИ физици и астрономи, е митична планета. с нищо не е доказано, че съществува. и да има некви потвърждения - са солиден фейк.

Да точно така

Никой от обикновенните граждани няма да знае кога ще настъпи КРАЯТ

Страшният съд може и да настъпи утре, ама КРАЯТ НА СВЕТА... аре бе. Едното значи, че грешниците ще изпопукат, другото - че абсолютно всичката природа, жива и нежива (във второто се включва и самата ни планета) ще измре, което 100% няма как да стане за 1 ден..
    и тва, че нибиру е главната причина за съществуването на Земята, е абсолютен нонсенс. за съществуването й има 2 адекватни теории - тая на кант-лаплас и библейската. като превесът е в полза на първата...
    теорията на кант-лаплас е валидна за всичката материя,а тук става въпрос за сблъсък на две планети и резултатът е Земята

(нещо извън темата "2012") - регресът, който би ни довел до края на света, е толко бавен, че за некви си смешни 75 години (или колкото е там световната средна продължителност на живота) е абсурдно да е толкова осезаем. така че дори да се мре- няма да е твоята епоха. CTFD...

и в края на краищата... след само едни мижави 2 години и 2 месеца е 2012.. на теб мре ли ти се, преди да си навършил ПОНЕ 50 (със сигурност не си на повече от 20)?
    Ти осъзнаваш ли какво каза току що ? Ще ти дам малък пример - 1942 е имало война, глад, убииства, изстъпления а само 40 години след това е имало Майкъл ДЖексън, гейтаци със лъскави потници, глем метъл и сякаква подобна лайнария и искаш да ми кажеш че промяната не е осезаема ?
    Дори от 90-те до сега промяната е осезаема...Виждам че нищо не си чувала и за Hubbert's curve например...
    Пак ви казвам мани Нибиру - нито може да се подготвиш за това нито нищо. Опасноста идва от самите нас и чак после от заобикалящата ни среда и на последно място извън планетарна.
    Честно казано не ми пука дали ще умра - ако трябва да продължа да живея тая скука още 30+ години предпочитам да умра по-млад но в такова интересно време.
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Страшният съд може и да настъпи утре, ама КРАЯТ НА СВЕТА... аре бе. Едното значи, че грешниците ще изпопукат, другото - че абсолютно всичката природа, жива и нежива (във второто се включва и самата ни планета) ще измре, което 100% няма как да стане за 1 ден..
    и тва, че нибиру е главната причина за съществуването на Земята, е абсолютен нонсенс. за съществуването й има 2 адекватни теории - тая на кант-лаплас и библейската. като превесът е в полза на първата...
    Представяй си го по друг начин - края на света такъв какъвто си го познавала.
    Пак повтарям - света няма да свърши, просто хората ще намалеят драстично.....

Цитирай Първоначално написано от Nikneg
    Цитирай Първоначално написано от waimy

Да точно така

Никой от обикновенните граждани няма да знае кога ще настъпи КРАЯТ
    Nothing to see here citizen, move along !
    ХАХАХАХхахаахаАХАХАХ
    Обикновенния гражданин ще е виновен сам за смъртта си, защото все още не контролират достатъчно добре информацията.

токарев голем нихилист се извъди, не е съгласен с никого. ама с НИКОГО.

тъпак такъв, хомосексуализмът, дали изявен чрез глем метъл, или розови тениски, или нещо друго, е съществувал още преди ромул и рем....
    Съгласен съм само ако има доводи. Такива поне досега няма...
    Освен тъпа си и неадекватна - кой ти говори за хомосексуализъм бе ?
    Естествено че го е имало и преди. Може ли лекинко да включиш разликата между 40-те и 80-те ?
    Ти каза че за 75 години разликата би била нищожна.
    Използвах моя пример да ти илюстрирам разликата във времето използвайки характерни признаци за двете времеви линии.
    Дори и моя пример не е правилен защото давам за пример миналото, а това е неправилно заради теорията на относителността.

ти щото си много адекватен, разбираш.... и умен, разбира се...
    Аз не твърдя че съм адекватен а че съм прав !

Супер фен Аватара на gabi_94
    вече не знам в кво да вярвам...иска ми се да не е така, да не е това края на света, толкова неща още могат да се измислят, толкова далече може да стигне човечеството, не ми се вярва всичко да изчезне и след време да се почне от началото. Но все пак има частица в мен която се съмнява че може би това ще е края или поне началото на края.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Ох, любимата ми тема за спор. Ще се постарая да не псувам и тактично да ви обясна за какво става въпрос. Почти всеки от постовете които прочетох тук заслужава да бъде подложен на безобразна подигравка.

Не мога да си представя колко са ограничени днешните младежи откъм разум. Също така моля да се замислите над разликата умен-грамотен.

Хора, отново за пореден път казвам ТОВА НЕ Е КРАЯ НА СВЕТА Даже не мога да си представя как ви го предоставят ограниченките представи.

Моля ви описвайте по-подробно, аз ще прочета всеки ред и не се притеснявайте ако мнението е върде дълго. Обясненията са важни. Какво виждате? Какво ще стане? Кое ще го породи? И ако да - защо и ако не - защо. Моля да поспорите с мен. И ако обичате без лични нападки и заплахи на лични

токарев... ужас. под секва.
    ходи бръкни с 2 пръста в гърлото и трезней.

не съм нито неадекватна, нито тъпа. сам спомена "гейтаци" в поста си. ако "гейтаци" е значело нещо различно от "хомосексуалисти", тогава извинявай. ама дълбоко ме съмнява да си искал да каеш нещо друго*.
    Това имах предвид, но това не значи че отричам че преди е имало хомосексуалисти. Също така съвсем не значи че слагам гейовете, глем метъла и Майкъл Джексън под общ знаменател. Визирах само гейтаци със розови потници, които се срещат и сега нали ?
    Споменах ги на едно място(пак се повтарям), само за да придам цвят на представата за тези години.

neocide, Tokarev, има тема - моля да не издрабнявате толкова с безмислени спорове.

ако питаш мен краят на света не може да се оредели за бъдещ момент от 3 години, но може от 5 месеца
    ПРЕЗ 2012 наистина ще стане нещо,което никой не е способен от сега да каже какво ще стане всъщност

Цитирай Първоначално написано от Nikneg
    ако питаш мен краят на света не може да се оредели за бъдещ момент от 3 години, но може от 5 месеца
    ПРЕЗ 2012 наистина ще стане нещо,което никой не е способен от сега да каже какво ще стане всъщност
    То е казано вече. Просто в момента всички го отричат въпреки че всичко води натам. Знаят че не е на добре, но явно мозъкат им го отрича не знам и аз защо. И точно това искам да разбера.

И то знаеш че ще стане "нещо". Знаеш, че няма да е яко или поне така изглежда. Но ми е по-интересно защо трябва да се опарим за да се убедим че котлона е горещ въпреки че знаеш!

Нали знаеш какво ще стане ако сега кажат по новините на хората за това какво става и накъде отива СВЕТЪТ? Правителството знае повярвай ми. И най-малкото което ще стане без да говорим за "паранормални явления" ще бъде война в по-мащабен вид.

Град
    Изгубено
    вие тука приказвате глупости ама 2012 като видите че ще умрем ... ще започнете да крещите като кифли ...

Мене леко ме притеснява, че 2012 ще пускат оня проект за сблъскването на атоми.
    I <3 my iPod !

"We don't collide the law anyway any day
    Like a drug addicted motherfucker dee jay..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си