- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗАЩО не вярвате?
Ей, вярно ли?![]()
Виждам, че доста знаеш по темата, ще се радвам да ми пообясниш малко това-онова, заинтересована съм. :P
Има един човек на този свят който, ако стане нещо през 2012 ще оцелее и това е ЧЪК НОРИС !!!
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Мен най-много ще ме е яд ако наистина доиде края на дните,а не са ни предупредили за това![]()
Има две възмойности или да крият великите сили за своите кораби,или просто да знаят и да крият за да не натане световна паника и безредици![]()
![]()
Първо краят на светът може да настъпи и утреПървоначално написано от neocide
![]()
!!!!!!!!!
Второ планетата Нибиру е основната причина за съществуването на Земята,
именно Нибиру се е сблъскла с Мардук(предишното име на Земята)
и така с течение на времето се е образувала Земята и Луната![]()
Първоначално написано от waimy
Да точно така![]()
Никой от обикновенните граждани няма да знае кога ще настъпи КРАЯТ![]()
теорията на кант-лаплас е валидна за всичката материя,а тук става въпрос за сблъсък на две планети и резултатът е ЗемятаПървоначално написано от neocide
Ти осъзнаваш ли какво каза току що ? Ще ти дам малък пример - 1942 е имало война, глад, убииства, изстъпления а само 40 години след това е имало Майкъл ДЖексън, гейтаци със лъскави потници, глем метъл и сякаква подобна лайнария и искаш да ми кажеш че промяната не е осезаема ?Първоначално написано от neocide
Дори от 90-те до сега промяната е осезаема...Виждам че нищо не си чувала и за Hubbert's curve например...
Пак ви казвам мани Нибиру - нито може да се подготвиш за това нито нищо. Опасноста идва от самите нас и чак после от заобикалящата ни среда и на последно място извън планетарна.
Честно казано не ми пука дали ще умра - ако трябва да продължа да живея тая скука още 30+ години предпочитам да умра по-млад но в такова интересно време.
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Представяй си го по друг начин - края на света такъв какъвто си го познавала.Първоначално написано от neocide
Пак повтарям - света няма да свърши, просто хората ще намалеят драстично.....![]()
Nothing to see here citizen, move along !Първоначално написано от Nikneg
ХАХАХАХхахаахаАХАХАХ
Обикновенния гражданин ще е виновен сам за смъртта си, защото все още не контролират достатъчно добре информацията.
Съгласен съм само ако има доводи. Такива поне досега няма...Първоначално написано от neocide
Освен тъпа си и неадекватна - кой ти говори за хомосексуализъм бе ?
Естествено че го е имало и преди. Може ли лекинко да включиш разликата между 40-те и 80-те ?
Ти каза че за 75 години разликата би била нищожна.
Използвах моя пример да ти илюстрирам разликата във времето използвайки характерни признаци за двете времеви линии.
Дори и моя пример не е правилен защото давам за пример миналото, а това е неправилно заради теорията на относителността.
Аз не твърдя че съм адекватен а че съм прав !Първоначално написано от neocide
![]()
вече не знам в кво да вярвам...иска ми се да не е така, да не е това края на света, толкова неща още могат да се измислят, толкова далече може да стигне човечеството, не ми се вярва всичко да изчезне и след време да се почне от началото. Но все пак има частица в мен която се съмнява че може би това ще е края или поне началото на края.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ох, любимата ми тема за спор. Ще се постарая да не псувам и тактично да ви обясна за какво става въпрос. Почти всеки от постовете които прочетох тук заслужава да бъде подложен на безобразна подигравка.
Не мога да си представя колко са ограничени днешните младежи откъм разум. Също така моля да се замислите над разликата умен-грамотен.
Хора, отново за пореден път казвам ТОВА НЕ Е КРАЯ НА СВЕТА Даже не мога да си представя как ви го предоставят ограниченките представи.
Моля ви описвайте по-подробно, аз ще прочета всеки ред и не се притеснявайте ако мнението е върде дълго. Обясненията са важни. Какво виждате? Какво ще стане? Кое ще го породи? И ако да - защо и ако не - защо. Моля да поспорите с мен.И ако обичате без лични нападки и заплахи на лични
![]()
Това имах предвид, но това не значи че отричам че преди е имало хомосексуалисти. Също така съвсем не значи че слагам гейовете, глем метъла и Майкъл Джексън под общ знаменател. Визирах само гейтаци със розови потници, които се срещат и сега нали ?Първоначално написано от neocide
Споменах ги на едно място(пак се повтарям), само за да придам цвят на представата за тези години.
neocide, Tokarev, има тема - моля да не издрабнявате толкова с безмислени спорове.![]()
ако питаш мен краят на света не може да се оредели за бъдещ момент от 3 години, но може от 5 месеца![]()
ПРЕЗ 2012 наистина ще стане нещо,което никой не е способен от сега да каже какво ще стане всъщност![]()
То е казано вече. Просто в момента всички го отричат въпреки че всичко води натам. Знаят че не е на добре, но явно мозъкат им го отрича не знам и аз защо. И точно това искам да разбера.Първоначално написано от Nikneg
И то знаеш че ще стане "нещо". Знаеш, че няма да е яко или поне така изглежда. Но ми е по-интересно защо трябва да се опарим за да се убедим че котлона е горещ въпреки че знаеш!
Нали знаеш какво ще стане ако сега кажат по новините на хората за това какво става и накъде отива СВЕТЪТ? Правителството знае повярвай ми. И най-малкото което ще стане без да говорим за "паранормални явления" ще бъде война в по-мащабен вид.
вие тука приказвате глупости ама 2012 като видите че ще умрем ... ще започнете да крещите като кифли ...
Мене леко ме притеснява, че 2012 ще пускат оня проект за сблъскването на атоми.
I <3 my iPod !
"We don't collide the law anyway any day
Like a drug addicted motherfucker dee jay..."