- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЗАЩО не вярвате?
не вярвам, щотО е хуйня
то густо, то пусто
а вярваш в максимата хуя до края и душата в рая нали?Първоначално написано от Joc
![]()
и това ти е най-малкият проблем? ууу ще се отвори черна дупка или ще се пресъздадем отново унищожавайки сеПървоначално написано от niii
![]()
![]()
![]()
![]()
учените искат да видят какво има в дупето на материята![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кво мислиш че ще стане ако успеят да го накарат да бачка?![]()
![]()
![]()
Ти си прав но забравяш едно - капитализма не може да съществува без безкарен растеж.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Безкраен растеж в ограничено пространство/ресурси = крах.
Капитализма е мъртвородено отроче, защото механизма за самоунищожаването му е заложен още от самото създаване.
Те ще бъдат управляващия елит каквото и да стане, включително и война - винаги безполезните консуматори водят войните им и умират вместо тях. И сам се сещаш че няма как да продължаваме да се раждаме без да умираме в достатъчни бройки и купона да продължава. Те вече виждат че за да поддържат системата някои трябва да престанат да ядат завинаги. Познай кои ще са тези някои.
Никой не може да направи каквото и да било за да запази в сегашния и вид системата, но тъй като те така или иначе контролират военния и енергиен ресурс ще запазят контрола си.
Никой не би искал играта да спира, но просто вече няма как да бъде поддържана още дълго - основите са подкъртени и е време да се започне новата игра със старите курви и правила.
Преди всичко - те също са хора и няма как да влияят върху изчерпващата/поскъпваща/трудна за добив реалност.
По стария начин вече е ясно че няма как да продължава - удряме се като златна рибка в стената на ограничения ни ресурсен аквариум.
Гледайки примерно Oilwatch-a за октомври:
В момента в който европейското и американското потребление на петрол започне да поема нагоре ще настъпи поредния унищожителен oil price spike.
Азия и индия искат западния начин на живот и е въпрос само на време да разберат че досега са яли само гарнитурата
Сега идеята е колкото се може по-дълго хората да си мислят че царя не е гол, да може да бъде ограбени както трябва за последно и да настъпи следващия етап - голямото осъзнаване и последващата фаза - Социален Контрол 2.0.
![]()
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
абе ние нали трябваше и през 2000 година да пукнем?
като бех малАк сам гледал филм, че през 2060 ще се мре
край, финито,канец
Това за 2000 година е широкоразпростарнен мит - никой не е казвал че ще се мре тогава. А и няма как да се посочи конкретно дата. Всички тия години обаче са в рамките на твоя живот - това стига ли ти ?Първоначално написано от yahhooo
![]()
И ти какво искаш всички да вярваме,че след 3 години ще измрем? Като дойде 2012 те някои наистина може да се самоубият само заради такива като теб.Първоначално написано от waimy
Ще чакаме и ще видим какво ще стане,ама през това време може да не се пускат по хиляда теми за това![]()
Много е жалко колко простичко си представяте нещицата.![]()
подгответе се за неизбежното, о неверници! Скоро ще дойде денят, в които адското копито на ще възвести краят на дните. Тогава всички ще засмучете мазния кур на Черния Господар.
Grumpy old madman
ако не те изпреваряПървоначално написано от Joc
![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
моите клипове, ще са HDПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
то густо, то пусто
Приготвяйте погребалните одежди още тази вечер
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
най смотаното е че ако решим, че ще умрем и през няколкото последни години си поживеем на макс накрая ще дойде 2о12 и НИЩО няма да се промени, в следствие на което бъдещето ни ще е затрито, `щото ние сме си го самозатрилиа ако верно умрем язък за примерния живот (от сорта на ходене на училище) който водим, с идея за времето след `12 ..
нз как да го обясня, дано сте ме разбрали![]()
Ванга е предрекла : "Ще преживеете Апокалипсиса!!!"
![]()
![]()
![]()
![]()
Важи само за Чък НорисПървоначално написано от acdcfenka
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Чък Норис е извънземенПървоначално написано от acdcfenka
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
И аз, ама ти не.
Абе хора, аз друго ви се чудя, що се занимавате с неща които не са ваша работа. Вие сте ми седнали тук да ми се вайкате, а тези които трябва да се вайкат си питат ушите. Вие да не сте световни лидери или част от световни правителства? Я си живейте живота, па като се мре ще се мре, без да ни питат.![]()
Проблема е там, че няма да умрете просто ей те така като от куршум.
Някой чувал ли е за адски мъчителна смърт?
А на кой е работа бе ?Първоначално написано от acdcfenka
И смъртта си ли им оставяте в ръцете...
ахахаахПървоначално написано от Tokarev
аз се чудя пък ти за кво пишеш тия романи. мислиш ли че тия ще си направят труда изобщо да разберат какво пишеш? сякаш нарочно са толкова невменяеми. не е ли странно? приличат ми на малки ботченца - перфектни за бъдещи граждани и работници. С-У-П-Е-Р!
Ще разберат, но ще е достааааааа късноооо![]()
Дай ние да се повайкаме и да се попритесняваме, те си знаят най-добре. Знаят...а ахахах ахаьхасъабьцаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЗНАЯТ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е никак странно - нарича се социално програмиране.
Не знам, аз за себе си съм спокоен пък и никой в нищо не убеждавам...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Дето се вика - "изказвам мнение"
хахахаха