- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мнооооого стара приятелка
Здравейте!Искам да ви помоля за съвет.
Та...Историята е доста дълга...Значи като бях 2ри 3ти клас някъде познавах едно момиче..Всеки ден бяхме заедно.Виждахме се заради работата на нашите родители и бяхме много добру приятели...После маика ми напусна и вече не се бяхме виждали много време.
Сега съм на 15 години(почти 16) и съвсем случайно й намерих impusle поисках й скайп тя ми го даде...после я видях 2-3 пъти в граде преди 3-4 дена и тя много ми харесвааа ! Впрочем тя неможе да ме познае.. колкото пъти съм я вждал и й пиша в скайп ама тя не ме е познала...И въпросът ми е как да я поканя някък си да излезем и да звучи се едно искам да си поговорим като "стари приятели" но всъщност адски много ми харесва на външен вид .. а пък не мисля че си е променила характера. Също така ми е много интересно за какво можем да си говорим ако вобще излезем.
Давайте някъкви предопожения...МЕРСИ !
извинявам се ако има правописни грешки но съм доста н градус в момента..
Еми извинен си за правописните грешки, има ги...
Ми хората се променят постоянно и не можеш да очакваш да е същата ми припомни и кой си, пишете си, сближете се малко и така Step by step
просто я покани,но първо те съветвам да направиш така че да те запомни кой си
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ще бъде ли много нахално ако я питам дали иска да излезе на "сляпа" среща понеже си мисли че не ме е виждала от много време.. ?
Кажи й директно, че искаш да излезете на кафе и да поговорите. Няма нищо трудно в това да проведеш един открит разговор.
Според мен опознай я малко ( все пак време е минало променила се е ) и чак тогава и кажи недеи на сляпо може да се провали сичко...
Така . . първо казваш, че не мислиш, че си е променила по характер - няма как да не се е променила, защото всеки гради характера си от 2-3ти клас, до 15-16 годишна възраст. .
Покани я, какво толкова има.Кажи й, че искаш да излезнете, да си разкажете един на друг какво се е променило в животе ви.Не избързвай с това "харесвам я", защото още не я познаваш като човек.Само по външният вид не можеш да съдиш![]()
Успех!
Обясни й кой си преди да я поканиш, щото иначе може да реши, че си някой психопат и да те резне...
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
За 7-8 години не си е променила характера според теб? Странно... Бих се притеснявала, ако на 16 съм със същия характер като на 8.
Първоначално написано от haritov
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele