- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- да го пребия ли?
Баси извратения гей.
По-добре помогни на момичето ;]]
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Първоначално написано от GodLovesYou
![]()
![]()
![]()
Брях,брях
За кфо ще се занимаваш да го биеш, направо го убивай, и без т'фа от скоро не са давали нищо интересно по новинте...Първоначално написано от GodLovesYou
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Ще е супер яко на даскало с оръжие, да се стреляме и да се избивамеПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
Аз бих участвал или убиваш или те убиват, не ми пука .. Приятел бий го да се насере от бой.. Ама го разглоби, защото няма право си прави гаври с безащитното момиче пък на нея и е гадно..![]()
Който има против казаното от мен :!
![]()
тъп си чесно ..... боя не е решението пък и на тая щом не и харесва що не прави нищо по вапроса абе нали знаете много беззащитни ги направихте тея момичета ..... изкарахте го на сюжет на някой американски филм ...
За мене боя е крайната мярка има и други начини ( приказки,даскали,полиция ... ) ако на тая и беше толкова кофти спокойно може си извади ограничителна заповед според мене това е някое курве дет се праи на .... засегната ама се натиска после пак
Пак казвам ако и беше толкова кофти 100% съм сигурен че тя сама щя да се справи с проблема !
My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.
бокс със шипове -> главата -> 2 метра под земята -> No Problems![]()
![]()
Да освен свидетели.следствие.липсат а на лопата и на бокс
Това че за богаташчетата закони няма не важи и за нас![]()
My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.
Пич не мисля, че за един шамар на някъв си глупак, ще го пратят на съд..Първоначално написано от WesTSider
Тук си прав, има хора за който няма закони, но за нас не е така![]()
Ама не мислиш ли, че все пак да не помогне на момичето..?![]()
Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш.“ — Джеймс Бари
- karamel4e.com/bojilow15
This is me !
Нали знаеш че ако и беше проблем и САМА щя да се оправи 1 ограничителна заповед се взема точно за час ..... Също има и родители ... А и даскали .........
Абе да прави квото иска само да не го бие в даскалото това е голяяяма ГРЕШКА!
приказвах и с 2мата
момичето каза че неможе да го понася но незнаела как да се отърве от него ...
иии казах му на оня да я остави и че единствено изнервя положението и ми вика "няма проблем батка соре незнаeх" lol
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Браво, че си говорил с него като с човек! Сега вече ако продължава, спокойно можеш да му "сложиш" един и да ти е чиста съвестта.Първоначално написано от GodLovesYou
![]()
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Само при заглавието - да го пребия ли? отговорът е ясен - ДЕЙСТВАЙще ми се и аз да помогна ама не мога... бии не говори
![]()
още 1 път и го размажи от бой
В От местопрестъплението: Маями може и за 30 секунди да ти я изкарат, ама ти не вярвай много много. За ограничителна заповед трябва съдия. Да отворим ли темата за българската съдебна система и сроковете?Първоначално написано от WesTSider
![]()
Я се скрииПървоначално написано от amk933
Съди направо
![]()
И като я харесва, кфо? Нима му пречи да бъде истински мъж и да защитава уязвимия, срещу когото се прилага ментално насилие? Оня като е гнусен отвратяга, да ми яде гъза, ако момичето ми беше приятелка, нищо че съм момиче - събираме глутница батки и бойййй.Първоначално написано от gabi_94
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз си мисля друго човек който може да се бие няма да пита тоя въпрос.. Ами ще действа..
Правете си извода, автора внимавай да не те набие тебе!![]()
Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш.“ — Джеймс Бари
- karamel4e.com/bojilow15
This is me !
мен са ме стреляли...и то в даскалоПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
отделно в Перник, ама то тва се подразбира![]()
Go Go !Първоначално написано от GodLovesYou
![]()
` ЪпСуРт....
Момиче.. много CS играЙшПървоначално написано от Luscious_Heart
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от elito0o0o0
Винаги много съм я мразела тая игра!
![]()
![]()
Ти па мноо сънувашПървоначално написано от elito0o0o0
И тебе нищо чудно да те пребият...
как ще го пребиваш без на теб нищо да ти е направил бе?!лелее..докъде стигна света..може би ако мацката не иска да се оплаче и харесва това
знам ги тия "отблъсквания" се пак съм момиче
а ако не и харесва може да се оплаче..ти какво ще се мешаш къде не ти е работата?! ако я харесваш можеш да я впечатлиш по друг начин а не да пребиваш някого
![]()