.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73

Hybrid View

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Баси извратения гей.
    По-добре помогни на момичето ;]]
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...

Re: да го пребия ли?

Цитирай Първоначално написано от GodLovesYou
    в даскало има един гей дето натиска едно момиче

Брях,брях

Град
    Бургас
    Бой..бой

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...

в даскало има един гей дето натиска едно момиче в междучасията и ясно си личи че на нея и е изключително неприятно и много ме изнервя ...
    направо като чуя моляти се остави ме намира ми идва да му разглобя един стол в гърбът
    За кфо ще се занимаваш да го биеш, направо го убивай, и без т'фа от скоро не са давали нищо интересно по новинте...
    Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?

Песимистът казал:
    -По-лошо не може да бъде!
    А оптимистът отговорил:
    -Може, можеee!

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от qazwsx
    sq gleda6 drugata sedmica po btv davat porednata u4ili6tna tragediq s u4astieto na godlovesyou
    Не е смешно!!!! Не виждаш ли че дават как съученици се ръгат и се колят заради някакви си пикли? та това е баси ужаса.... хич не е за смях Още малко и с пистолети ще се гърмят...
    Ще е супер яко на даскало с оръжие, да се стреляме и да се избиваме
    Аз бих участвал или убиваш или те убиват, не ми пука .. Приятел бий го да се насере от бой.. Ама го разглоби, защото няма право си прави гаври с безащитното момиче пък на нея и е гадно..

Който има против казаното от мен : !

Град
    |На 3еМяТ@|
    Натроши му канчето

тъп си чесно ..... боя не е решението пък и на тая щом не и харесва що не прави нищо по вапроса абе нали знаете много беззащитни ги направихте тея момичета ..... изкарахте го на сюжет на някой американски филм ...

За мене боя е крайната мярка има и други начини ( приказки,даскали,полиция ... ) ако на тая и беше толкова кофти спокойно може си извади ограничителна заповед според мене това е някое курве дет се праи на .... засегната ама се натиска после пак
    Пак казвам ако и беше толкова кофти 100% съм сигурен че тя сама щя да се справи с проблема !
    My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    бокс със шипове -> главата -> 2 метра под земята -> No Problems

Да освен свидетели.следствие.липсат а на лопата и на бокс
    Това че за богаташчетата закони няма не важи и за нас
    My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.

Цитирай Първоначално написано от WesTSider
    Да освен свидетели.следствие.липсат а на лопата и на бокс
    Това че за богаташчетата закони няма не важи и за нас
    Пич не мисля, че за един шамар на някъв си глупак, ще го пратят на съд..
    Тук си прав, има хора за който няма закони, но за нас не е така

Ама не мислиш ли, че все пак да не помогне на момичето..?
    Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш.“ — Джеймс Бари
    - karamel4e.com/bojilow15
    This is me !

Нали знаеш че ако и беше проблем и САМА щя да се оправи 1 ограничителна заповед се взема точно за час ..... Също има и родители ... А и даскали .........
    Абе да прави квото иска само да не го бие в даскалото това е голяяяма ГРЕШКА!

приказвах и с 2мата

момичето каза че неможе да го понася но незнаела как да се отърве от него ...
    иии казах му на оня да я остави и че единствено изнервя положението и ми вика "няма проблем батка соре незнаeх" lol
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Супер фен Аватара на montana6
    приказвах и с 2мата

момичето каза че неможе да го понася но незнаела как да се отърве от него ...
    иии казах му на оня да я остави и че единствено изнервя положението и ми вика "няма проблем батка соре незнаeх" lol
    Браво, че си говорил с него като с човек! Сега вече ако продължава, спокойно можеш да му "сложиш" един и да ти е чиста съвестта.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Само при заглавието - да го пребия ли? отговорът е ясен - ДЕЙСТВАЙ ще ми се и аз да помогна ама не мога... бии не говори още 1 път и го размажи от бой

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Нали знаеш че ако и беше проблем и САМА щя да се оправи 1 ограничителна заповед се взема точно за час ..... Също има и родители ... А и даскали .........
    В От местопрестъплението: Маями може и за 30 секунди да ти я изкарат, ама ти не вярвай много много. За ограничителна заповед трябва съдия. Да отворим ли темата за българската съдебна система и сроковете?

Цитирай Първоначално написано от amk933
    В От местопрестъплението: Маями може и за 30 секунди да ти я изкарат, ама ти не вярвай много много. За ограничителна заповед трябва съдия. Да отворим ли темата за българската съдебна система и сроковете?
    Я се скрии Съди направо

Супер фен Аватара на dead_princess
    пребий го

бой!

бой!

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    A ти да не би да я харесваш? Чак стол да му разбиеш...май не е просто щото те дразни Но и да не е така, тя все пак може да се оплаче на някого.
    И като я харесва, кфо? Нима му пречи да бъде истински мъж и да защитава уязвимия, срещу когото се прилага ментално насилие? Оня като е гнусен отвратяга, да ми яде гъза, ако момичето ми беше приятелка, нищо че съм момиче - събираме глутница батки и бойййй.

Аз си мисля друго човек който може да се бие няма да пита тоя въпрос.. Ами ще действа..
    Правете си извода, автора внимавай да не те набие тебе!
    Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш.“ — Джеймс Бари
    - karamel4e.com/bojilow15
    This is me !

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от qazwsx
    sq gleda6 drugata sedmica po btv davat porednata u4ili6tna tragediq s u4astieto na godlovesyou
    Не е смешно!!!! Не виждаш ли че дават как съученици се ръгат и се колят заради някакви си пикли? та това е баси ужаса.... хич не е за смях Още малко и с пистолети ще се гърмят...
    мен са ме стреляли...и то в даскало

отделно в Перник, ама то тва се подразбира

в даскало има един гей дето натиска едно направо като чуя моляти се остави ме намира ми идва да му разглобя един стол в гърбът
    Go Go !
    ` ЪпСуРт....

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    A ти да не би да я харесваш? Чак стол да му разбиеш...май не е просто щото те дразни Но и да не е така, тя все пак може да се оплаче на някого.
    И като я харесва, кфо? Нима му пречи да бъде истински мъж и да защитава уязвимия, срещу когото се прилага ментално насилие? Оня като е гнусен отвратяга, да ми яде гъза, ако момичето ми беше приятелка, нищо че съм момиче - събираме глутница батки и бойййй.
    Момиче.. много CS играЙш
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    ВаРнАаАа
    Момиче.. много CS играЙш
    Винаги много съм я мразела тая игра!

Момиче.. много CS играЙш
    Ти па мноо сънуваш И тебе нищо чудно да те пребият...

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    как ще го пребиваш без на теб нищо да ти е направил бе?!лелее..докъде стигна света.. може би ако мацката не иска да се оплаче и харесва това знам ги тия "отблъсквания" се пак съм момиче а ако не и харесва може да се оплаче..ти какво ще се мешаш къде не ти е работата?! ако я харесваш можеш да я впечатлиш по друг начин а не да пребиваш някого

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си