.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    Цитирай Първоначално написано от clever
    оплачи се на учителите
    ако смятат да бездействат-преий го да си взече за урок че момиче не се тормози !
    а бе да не сте в детската градина

Свършило се е вече...Мненията ви са безполезни
    Не карай по-бързо,отколкото твоят ангел-хранител може да лети !

Re: да го пребия ли?

Цитирай Първоначално написано от GodLovesYou
    в даскало има един гей дето натиска едно момиче в междучасията и ясно си личи че на нея и е изключително неприятно и много ме изнервя ...
    направо като чуя моляти се остави ме намира ми идва да му разглобя един стол в гърбът

^^^ оф тфа е бахти гадното и ас сам така има един ром , който постояно се натиска в мен .. понеже ас немога да го набия ... ии едни мой фр настояваха .... доста го подредиха
    Every time I lost control, I lost control you just gave me back my soul you tell me s'agpo, you tell me s'agapo...

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    щом ти се отваря възможност да пребиeш някой, го направи... иначе ставаш "жина"

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    щом ти се отваря възможност да пребиeш някой, го направи... иначе ставаш "жина"
    Доста смешно
    THE TRUTH IS OUT THERE

Град
    Сливен

в даскало има един гей дето натиска едно момиче в междучасията и ясно си личи че на нея и е изключително неприятно и много ме изнервя ...
    направо като чуя моляти се остави ме намира ми идва да му разглобя един стол в гърбът
    Насилието не е решение.Пробвай с думи ,пък ако не стане в краен случей го бий : )

Град
    Варна
    Ама не прибягвай до насилие, не се меси, бла бла бла бла, в някоя държава, ама не в България. Еми мой верно, тоа балъка може тей да зарибява момата, ама разбери, ако не е така и можеш да го начупиш по време на "aкцията" на сваляча му бий един шамар и му кажи някоя друга поучителна приказка
    edit: мноо съм съгласен с
    Цитирай Първоначално написано от g0sheto94
    2-3 шамара стигат ако ти се отвори тогава го набий

Град
    Sofia
    GodLovesYou , не знам какво си намислил , но по-добре преосмисли нещата преди да направиш нещо за което може да съжеляваш..
    Виж , стават инциденти , особено ако не си знаеш силата внимавай какво правиш.. особено с тия столове ;д
    А бтв , момичето по-хубаво поговори с нея , може би разбираш нещата погрешно защото на някои момичета които се правят на недостъпни това им харесва.. Все пак , внимавай какво правиш.
    t-_-
    ppl that i respect : l0lz

Цитирай Първоначално написано от psychopath
    oтделно в Перник, ама то тва се подразбира
    От ПеУник ли си ?

А иначе до автора, стисни му вратлето оня може и един юмрук в гърдите и трябва да спре, ако не, бъди "ЛУД С ЛОПАТА"!
    Pagani Zonda

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    той те гледа лошо а ти държиш тръба и се усмихваш

тва момиче уста няма ли? оплаквала ли се е на някого? а на теб? споделяла ли ти е, че има нужда от подкрепа? че тоя й е неприятен? най-лесната работа е да го пребиеш, разбери преди тва дали си заслужава и трябва ли да се месиш

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    не се меси
    но ако искаш се докажи пред мацката

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Цитирай Първоначално написано от kasten
    Е къв ще е тоя гей дето натиска момиче

амии оплачи се, ако не ти обърнат внимание действай ти. евала на такива като теб

Град
    in the reality : )
    Кво се бъркаш в отношенията на хората? И тва че едно момиче се оплаква и мрънка, не означава, че не й харесва. Запомни го.

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Цитирай Първоначално написано от iv4oiv
    Темата ми звучи като:
    Гледам на улицата един много грозен просяк. Да го убия ли за да не го гледам като излизам сутрин за училище щото е адски грозен.

Защо си мислиш, че някой ти дава право да упражняваш насилие над друг човек? Ако видиш, че по силен бие по слаб и се намесиш за да оттървеш по слабия - разбирам, но що за агресия да нападш момче което си говори с момиче.
    Замисли се малко над това. Дали утре аз няма да те видя да сваляш някоя мацка и да взема да те ударя със стол в гърба щото ... съм много интелЕгентен примерно или защото съм решил, че ти си тъп и не бива да я задяваш.
    Напълно съм съгласна!

зле си, мишкувай в даскало, за да не ставаш за смях..

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad

с

Насилието поражда насилие...

Супер фен Аватара на zero

Зашии му един шамар зад врата, за да си нямаш проблеми с директор и учителски съвет и т.н
    Ако има мерак да се биете >> излизате и го насираш

Мега фен Аватара на Chacho
    Като го пребиеш, най-много мацката да те намрази. А ако пък са заедно тези двамата, 50% от думите й ще са сръдни (ква хубава дума). Както каза някой по-горе, не се излагай.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Просто иди и кажи не виждаш ли че момичето каза стига. Ако ти тръгне гледай да го отложиш за извън училище, ако не го изшибай яко в корема, там няма синини.

Град
    Plovdiv
    Ако си анаболна машина ок , ама ако той е анабол не се опитвай , а ако и 2мата сте машини якоооооооо
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Цитирай Първоначално написано от LuxurySk0B
    Ако си анаболна машина ок , ама ако той е анабол не се опитвай , а ако и 2мата сте машини якоооооооо
    Да бе, а техниката никва роля не играе.

фащаш го и бой докато не пусне кравчица да е*а мамицата им на такива !!!
    It's Me Bitchezz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си