.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73

да го пребия ли?

в даскало има един педерас дето натиска едно момиче в междучасията и ясно си личи че на нея и е изключително неприятно и много ме изнервя ...
    направо като чуя моляти се остави ме намира ми идва да му разглобя един стол в гърбът
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Град
    в света на приключенията ..
    оплачи се на учителите
    ако смятат да бездействат-преий го да си взече за урок че момиче не се тормози !

Супер фен Аватара на gabi_94
    A ти да не би да я харесваш? Чак стол да му разбиеш...май не е просто щото те дразни Но и да не е така, тя все пак може да се оплаче на някого.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

sq gleda6 drugata sedmica po btv davat porednata u4ili6tna tragediq s u4astieto na godlovesyou

Град
    around the world !
    Бий го, няма да се плашиш

Всъщност - не знаеш как стоят отношенията между тях. Познаваш ли ги лично, или поне момичето? Малко е странно да се месиш в отношенията на другите, все пак тя едва ли е малка, за да не може да се оправи сама. Може дори да и е просто неудобно, защото е в училище.. Но ако искаш да се покажеш като джентълмен - направи нещо по въпроса.

възможно е ако го понабиеш тя да се зариби по тебе
    phah

Повече от фен Аватара на kasten
    Град
    Plovdiv
    Е къв ще е тоя гей дето натиска момиче
    No comment...

Град
    Sofia
    Темата ми звучи като:
    Гледам на улицата един много грозен просяк. Да го убия ли за да не го гледам като излизам сутрин за училище щото е адски грозен.

Защо си мислиш, че някой ти дава право да упражняваш насилие над друг човек? Ако видиш, че по силен бие по слаб и се намесиш за да оттървеш по слабия - разбирам, но що за агресия да нападш момче което си говори с момиче.
    Замисли се малко над това. Дали утре аз няма да те видя да сваляш някоя мацка и да взема да те ударя със стол в гърба щото ... съм много интелЕгентен примерно или защото съм решил, че ти си тъп и не бива да я задяваш.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    По-добре иди на психолог... Стол щял да му разбие в гърба... ебаси... ти да не би да си си на село в циганската махала? Та то дори там не са такива... Ако на момичето наистина не и е неприятно ще се оплаче...пфф... Нямам думи...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от qazwsx
    sq gleda6 drugata sedmica po btv davat porednata u4ili6tna tragediq s u4astieto na godlovesyou
    Не е смешно!!!! Не виждаш ли че дават как съученици се ръгат и се колят заради някакви си пикли? та това е баси ужаса.... хич не е за смях Още малко и с пистолети ще се гърмят...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Не е смешно!!!! Не виждаш ли че дават как съученици се ръгат и се колят заради някакви си пикли? та това е баси ужаса.... хич не е за смях Още малко и с пистолети ще се гърмят...
    Уестърн Форевър Бейби...

По темата: какато казаха вече май не е просто едно момиче за теб въпросната

Град
    ВаРнАаАа
    По-добре поговори първо с момичето Не прибягвай до насилие, защото нито ще решиш проблема, нито ще направиш нещо, с което да се горееш. (надявам се)

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ако ще се правиш на герой, по-добре просто кажи на някой учител или говори с момичето тя сама да се оплачи.Насилието няма да промени нищо, напротив ще навлече само повече неприятности

Голям фен Аватара на Wildchildd
    Кви учители бе, все едно живеете в друга реалност...
    GodLovesYou , прецени си възможностите, и после направи каквото трябва.

Абе според мен говори с момчето приятелски питай го що така.. ако усетиш че наистина я тормози кажи на момичето да се оплаче на учителя. Не се намесвай мн... Според е на шега.. просто момичето не и е удобно в училище..

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от kasten
    Еми и аз това се чудя

По темата - Напълно съгласна съм с BePoHuKa

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    По-добре поговори първо с момичето Wink Не прибягвай до насилие, защото нито ще решиш проблема, нито ще направиш нещо, с което да се горееш. (надявам се)
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Голям фен
    мухахахааха

Град
    Galapagar
    честно казано и аз се чудя как така ще стане...

Давай.

Голям фен Аватара на meche95
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    btw нали миналата година в 18 и тва стана
    а иначе 1во разбети какви са им отношенията и ако тя него иска се намеси ест не с насилие но според мен не треа да кааш на учител тва ще е тъпо просто отиди и го избутай от нея и му подвикни нещо ли ддз

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Уестърн Форевър Бейби...

принципно се знам с младежа и е дразнител
    а за момичето имам чувство че я е страх от него нз '
    в понеделник ще приказваме
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от GodLovesYou
    принципно се знам с младежа и е дразнител
    а за момичето имам чувство че я е страх от него нз '
    в понеделник ще приказваме
    давай

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Първо говори и с двамата поотделно. Така да се месиш на сляпо, е тъпо. Ако имат някакъв проблем, подскажи на момичето да се оплаче..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Бе ти кажа по начина по който го написа ( а и мястото където го пишеш) ме съмнява да можеш го набиеш но ако можеш бих те посъветвал да не е в даскало ...
    Издебни го навънка 1 кисия на главата и бой .... тъпо е да знае кой го е бил може си навлечеш много мизерия с полиция неговите познати и др .... ( става въпрос за сериозен бой не детски простотии)
    Но лично аз небих го пребивал( бих му направил забележка ако се узъби тогава)

1 СЪВЕТ никога не казвай с сигурност че ще го набиеш незнаеш какъв вътък може да му дойде пък и в тоя свят всичко е възможни и почти никога не печелят хората с добри намерения .....
    My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си