- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- да го пребия ли?
в даскало има един педерас дето натиска едно момиче в междучасията и ясно си личи че на нея и е изключително неприятно и много ме изнервя ...
направо като чуя моляти се остави ме намира ми идва да му разглобя един стол в гърбът
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
оплачи се на учителите
ако смятат да бездействат-преий го да си взече за урок че момиче не се тормози !![]()
![]()
A ти да не би да я харесваш? Чак стол да му разбиеш...май не е просто щото те дразниНо и да не е така, тя все пак може да се оплаче на някого.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
sq gleda6 drugata sedmica po btv davat porednata u4ili6tna tragediq s u4astieto na godlovesyou![]()
Бий го, няма да се плашиш![]()
Всъщност - не знаеш как стоят отношенията между тях. Познаваш ли ги лично, или поне момичето? Малко е странно да се месиш в отношенията на другите, все пак тя едва ли е малка, за да не може да се оправи сама. Може дори да и е просто неудобно, защото е в училище.. Но ако искаш да се покажеш като джентълмен - направи нещо по въпроса.![]()
Е къв ще е тоя гей дето натиска момиче![]()
No comment...
Темата ми звучи като:
Гледам на улицата един много грозен просяк. Да го убия ли за да не го гледам като излизам сутрин за училище щото е адски грозен.
Защо си мислиш, че някой ти дава право да упражняваш насилие над друг човек? Ако видиш, че по силен бие по слаб и се намесиш за да оттървеш по слабия - разбирам, но що за агресия да нападш момче което си говори с момиче.
Замисли се малко над това. Дали утре аз няма да те видя да сваляш някоя мацка и да взема да те ударя със стол в гърба щото ... съм много интелЕгентен примерно или защото съм решил, че ти си тъп и не бива да я задяваш.
По-добре иди на психолог...Стол щял да му разбие в гърба... ебаси... ти да не би да си си на село в циганската махала? Та то дори там не са такива... Ако на момичето наистина не и е неприятно ще се оплаче...пфф...
![]()
Нямам думи...
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Не е смешно!!!! Не виждаш ли че дават как съученици се ръгат и се колят заради някакви си пикли? та това е баси ужаса.... хич не е за смяхПървоначално написано от qazwsx
![]()
Още малко и с пистолети ще се гърмят...
![]()
![]()
Уестърн Форевър Бейби...Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
![]()
По темата: какато казаха вече май не е просто едно момиче за теб въпросната
По-добре поговори първо с момичетоНе прибягвай до насилие, защото нито ще решиш проблема, нито ще направиш нещо, с което да се горееш. (надявам се)
Ако ще се правиш на герой, по-добре просто кажи на някой учител или говори с момичето тя сама да се оплачи.Насилието няма да промени нищо, напротив ще навлече само повече неприятности![]()
Кви учители бе, все едно живеете в друга реалност...
GodLovesYou , прецени си възможностите, и после направи каквото трябва.
Абе според мен говори с момчето приятелски питай го що така.. ако усетиш че наистина я тормози кажи на момичето да се оплаче на учителя. Не се намесвай мн... Според е на шега.. просто момичето не и е удобно в училище..![]()
Еми и аз това се чудяПървоначално написано от kasten
![]()
![]()
По темата - Напълно съгласна съм с BePoHuKa
Първоначално написано от BePoHuKa
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
мухахахаахаПървоначално написано от kasten
честно казано и аз се чудя как така ще стане...Първоначално написано от kasten
btw нали миналата година в 18 и тва станаПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
а иначе 1во разбети какви са им отношенията и ако тя него иска се намеси ест не с насилие но според мен не треа да кааш на учител тва ще е тъпо просто отиди и го избутай от нея и му подвикни нещо ли ддз
Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
принципно се знам с младежа и е дразнител
а за момичето имам чувство че я е страх от него нз '
в понеделник ще приказваме
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
давайПървоначално написано от GodLovesYou
![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Първо говори и с двамата поотделно. Така да се месиш на сляпо, е тъпо. Ако имат някакъв проблем, подскажи на момичето да се оплаче..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Бе ти кажа по начина по който го написа ( а и мястото където го пишеш) ме съмнява да можеш го набиеш но ако можеш бих те посъветвал да не е в даскало ...
Издебни го навънка 1 кисия на главата и бой .... тъпо е да знае кой го е бил може си навлечеш много мизерия с полиция неговите познати и др ....( става въпрос за сериозен бой не детски простотии)
Но лично аз небих го пребивал( бих му направил забележка ако се узъби тогава)
1 СЪВЕТ никога не казвай с сигурност че ще го набиеш незнаеш какъв вътък може да му дойде пък и в тоя свят всичко е възможни и почти никога не печелят хората с добри намерения .....![]()
![]()
My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.