- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗА ИЗНЕВЯРАТА???
тази в мислите се появява преди физическата
но ако няма физическа изневеряваме само на себе си
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
И двете са много отвратителни.
Ако приятеля ми ми изневери физически,повече никога през живота си не бих го погледнала,какво остава да го докосна.
Ако е мисловна,ще ме нарани много,защото той може да си мисли за нея постоянно,като е сам,като сме заедно,като се целуваме,прегръщаме.И най-лошото е,че няма как да го разбереш,освен ако той не ти каже.Което е много гадно,защото не знаеш какво и за кой си мисли в момените когато сте заедно.
Каквато и да е изневярата.. тя си остава изневяра..!Така, че и двете са "страшни" ..
![]()
Психическата е по-непростимаНо все пак аз и двете не бих ги допуснала
![]()
Напълно съм съгласнаПървоначално написано от IndependentGirl
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
и аз съм за и двете![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
yeap .. и двете са кофти ..Първоначално написано от haritov
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
подкрепям.Първоначално написано от haritov
на мен цялата работа с изневерите ми се струва..ужасно тъпо някво.. като не искаш да си с определен човек,го зарязваш и отиваш при този,с когото искаш да си...![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Физическата честно казано не ме плаши много.То може да мине и задмине.Но другатаа , тази в сърцето и ума е доста по страшна.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Доста ми се промени мнението за изневерите, просто, защото разбрах нещо.
Преди изневярата за мен беше нещо простимо и поправимо. Вече не съм настроена така. Незавизимо дали е психическа или физическа, боли адски много...
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
и двете с еднакво гадни![]()
I can't stop myself from loving you <3