.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 122
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Говорили сме си по темата. Лошо ли е?
    никой не е казал че е лошо Ама откаде може да си сигурна , че не те лъже а има и нещо друго родителите са си родители ние сме си ние аз ако трябва да следвам примера на баща си трябваше преди 3 години да се науча да карам мотор 350 кубика и да обикалям с него или като майка ми да пропуша 10 клас всеки си избира как да живее родителите могат да ти покажат насоки , но не и да ти определят живота все пак мойте родители са ми казали " прави каквото искаш не си малък то си е за тебе " и толкова защо да гледам моята маjка кога е правила секс или пък баща ми така са искали така са живяли
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

незнам какво е нормално и какво не е обаче по добре девствен на 20 отколкото майка на 11..

като го видех тва по Новините се сбърках

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    добре ве хора закво всички викат че сега 12 годишните правили секс, аз като бях на 12 мислех само за покемон и югио =\ всъщност съм на 16 и продължавам да мисля за подобни неща (ПЦ игри), но нещо немоа разбера уж сме еднакво програмирани, а новите дават грешки хмм
    GTA Stunting

и аз на 12-13 дори и 14 години неможех да си избия от главата yu gi oh и какви ли не щуротийски игри .. а днешните на 12 годни правят перачка ..

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas

Re: Момиче-на 20-девствено

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Намирате ли го за проблем ?
    толкова ли си грозна и гнусна, че никой не иска да те изчука?
    <N>

Супер фен
    Загубих девствеността си 3 месеца преди да направя 21...значи не е странно за мен Приятелят ми също беше много малко под 21 и също беше девствен. И това се случва през 2006-та година, а не преди 30 години. Впрочем първата ми целувка беше на 17, а неговата първа е била на 18.

Моите родители имат вече 33 години брак. Запознават се в 9-ти клас, а от 11-ти стават гаджета. Майка ми е правила за първи път секс с баща ми в нощта на годежа им, когато е била на 21 и половина. Баща ми - също.
    Ей тва се вика готино!
    Ама ходи им кажи.... сега модата е друга.

едно голямо браво от мен

То не е проблем , но не знаех , че и такива се намират.
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Град
    Пловдив
    Не ест.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Загубих девствеността си 3 месеца преди да направя 21...значи не е странно за мен Приятелят ми също беше много малко под 21 и също беше девствен. И това се случва през 2006-та година, а не преди 30 години. Впрочем първата ми целувка беше на 17, а неговата първа е била на 18.

Моите родители имат вече 33 години брак. Запознават се в 9-ти клас, а от 11-ти стават гаджета. Майка ми е правила за първи път секс с баща ми в нощта на годежа им, когато е била на 21 и половина. Баща ми - също.
    Евала. Поздравявам те!!!

Супер фен Аватара на Shia
    Цитирай Първоначално написано от travmiriaN
    и аз на 12-13 дори и 14 години неможех да си избия от главата yu gi oh и какви ли не щуротийски игри .. а днешните на 12 годни правят перачка ..

ТЪМЕН МАГЬОСНИК ИЗБИРАМ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕБ

Не е лошо да си девствен на 20,ако на теб самата не ти прави проблем.Лошо е,когато до 20 си била все сама....

Град
    Пловдив
    много ме дразнят такива теми ... какво значение има какво мислим ние? Дали е нормално или не от теб зависи...ако мислиш, че не е нормално иди на дискотека еби се с пърия срещнат, ако не трай си и чакай "подходящият" какво ни занимаваш нас?
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

разбира се че не :P

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Не е лошо да си девствен на 20,ако на теб самата не ти прави проблем.Лошо е,когато до 20 си била все сама....

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    не естествено.. по-добре да си на 20 и да си девствен,отколкото да си на 12-13(че даже и на по-малко)и да не си...

Точно така ,прав си : )

Град
    BurgasS
    20 годишна девственица...
    дайй да намеримм някои да те ебее
    Пък и какво значение има какво мислим ние иди питай късметлията дали ще е проблем ;д

Не е нищо страшно....

е не ти ли се прави поне малко....аз незнам дали бих издържала дотогава
    I can't stop myself from loving you <3

Re: Момиче-на 20-девствено

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Намирате ли го за проблем ?
    не

Град
    Cazzaniga
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    не естествено.. по-добре да си на 20 и да си девствен,отколкото да си на 12-13(че даже и на по-малко)и да не си...
    +1 !!! Много хубав отговор /
    Презервативите не били много безопасни !
    - Е как бе ?
    - Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod

Евала. Поздравявам те!!!
    Ооооо КОЛКО МИЛО
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Цитирай Първоначално написано от travmiriaN

[b]ТЪМЕН МАГЬОСНИК ИЗБИРАМ ТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕБ

А аз пък избирам червен00кия драк0н и бия всички

Цитирай Първоначално написано от EMILIEprincess
    Не виждам нищо срамно или проблемно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си