- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момиче-на 20-девствено
Щом не е намерила подходящтия ?!![]()
Проблем?! Аз го наричам рядкост (: Поздравления (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
А, е те т'ва е. Поздравления на теб! Разумните и интелигентни хора като теб са рядкост в днешно време. Евала!Първоначално написано от seduction1mplex
В днешно времедевствените са на по 3-4 години от там нагоре сигурно има някои не девствени,а това че си на 20 и си девствен не е проблем!
тц..Първоначално написано от psihqsala
мм естествено, че не .. то даже така е по-добре защото аз имам приятелки на по 14 дето вече са минали поне през 10 момчета ..
Изобщо не е проблемПроблем ще е ако си девствена защото никой не те иска .Ако ти сама си си преценила ,че не искаш да го правиш не виждам никакъв проблем
Даже може би те прави по желан обект
![]()
--------------------------------------------------------
Това "евала" в анадолаПървоначално написано от bilqnavod
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
не е странно,много е хубаво даже![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не ,естествено,кво ше се водиш по модите на пиклите дето на 11 вече аборти праатПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
ти си си пропиляла живота !хората на твоите години вече внуци имат ц ц....
![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
moito li4no mnenie , e 4e ne e vajno na kolko si kogato ti e za parviqt pat ,po-vajno e da e s mn lubov![]()
Не Ме БоЛи От Нож В СърЦеТо, Не Ме БоЛи От ДуМи Зли, Не Ме БоЛи Че ВсичКо СвъРшИ, БоЛи Ме чЕ тЕб Не Те БоЛи..
Всеки живее живота си ,както му харесва на него.Не смятам ,че това е проблем ..по-добре на 20 девствена ,отколкото на 15 бременна![]()
Да обичаш значи да страдаш!
100% съгласен !Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
Как да не е проблем бе .......тц![]()
ама ти серозно ли?!Първоначално написано от Robe
![]()
![]()
![]()
![]()
Те пък 13-14 годишните ще кажеш ,че много се обичат като се шибат xDD Важното е да знаеш как да се предпазиш ,не после да гледаме теми тука: "Духах му , бременна ли съм? "Първоначално написано от cvetani
![]()
--------------------------------------------------------
Като го направила рано - що го е направила рано. Като не го е направила - що не го е направила.Първоначално написано от Robe
![]()
както всички пишете "не"
100% най-малко половината от вас биха се подигравали или най-малкото коментирали с доволна доза ирония
вече не е обичайно, но това не значи, че е проблем
Първоначално написано от acer666
![]()
п.т.Т'ва,че всики 14 годишни са се проебали..не значи,че ако си на 20 и не си,е проблем.Теб лично вълнува ли те хората какво ще кажат?Важно ли е тяхното мнение?Не е ли по-важно какво ти мислиш?Първия ти път,трябва да е важен за теб,трябва да се чувстваш готов,възрастта не е чак толкова важна.
Всеки сам решава кога
Живея днес,защото вчера няма да се върне,а утре може и да не дойде
Не е особен проблем но поне за мен ще e било добре ако си го била направила още 16-17 . Живей си живота ! За какво ти е да се базиш ?
П.С Това си е мое мнение !![]()