.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 122 от общо 122
    Цитирай Първоначално написано от mynichka09
    Всеки сам решава кога
    И аз съм на това мнение. Както каза някой по нагоре "по-добре на 20 девствена, от колкото на 15 и бременна - нали?!?!" Всеки си преценява - кога, с кой и къде да го направи...

П.С. - А тези на по 13-15 където се фукат пред приятелките си до къде се простира половият им живот - направо ме отвращават!!!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    не
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Голям фен
    Град
    Варна
    Тй нищо нее аз ония ден се запознах с една дет е на 24 и е още девствена ) иначе хубава мацка )

Цитирай Първоначално написано от Everytime
    ми на 20 години си е супер възраст за започване на сексуален живот от колкото както казаха другите на 12-13 годинки напълно нормално е
    +1

Това , че стандарта на живота като цяло доста се измени кара такива като теб да се мислят за някак бавни или "не от наща компания". Не само , че е нормално , но и похвално .. мога да ти кажа , че даже това доста би възбудило някой от нас..

ooo

аз си загубих девствеността на 19 и съжелявам, трябва да си сигурна, че човекът е подходящ.
    ne iskam mn. iskam vsi4ko
    me4tata mi e ve4no lqto

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    ne
    If I played you like a toy?

Не естествено, ако момчето държи на теб не би било проблем!!!Аз мисля, че няма определена възраст за това! Когато се почувстваш готова е точното време... Много от децата го правят просто за да се "впишат" това е адски тъпо. Мисля,че тези, които започват да водят сексуален живот на по 12-13 години след известно време вече не усещат нищо и несъзнателно всичко вече е далеч по-неестествено!!! Но всеки сам решава какво да прави със живота си
    Истинските жени никога не са с истински мъже, защото истинските жени не се съгласяват от първия път, а истинските мъже не се предлагат втори път...!!!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от sugababe6
    Не естествено, ако момчето държи на теб не би било проблем!!!Аз мисля, че няма определена възраст за това! Когато се почувстваш готова е точното време... Много от децата го правят просто за да се "впишат" това е адски тъпо. Мисля,че тези, които започват да водят сексуален живот на по 12-13 години след известно време вече не усещат нищо и несъзнателно всичко вече е далеч по-неестествено!!! Но всеки сам решава какво да прави със живота си
    ЕВАЛА.НАЙ-ДОБРОТО МНЕНИЕ!
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Не
    B a D ` G i r L

Супер фен
    Нищо лошо не виждам в това. Въздържането е хубаво нещо. Да взимат пример лапетийте

няма нищо лошо, просто не си намерила човека

Скайп - dark_elf2

леле намери си момче бе..не е болка за умиране мн ясноо ама все пак на 20 си!
    'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Vain
    Не! Много по- неестествено е дете на 12-13 год. да се хвали със сексуалните си постижения, като че ли са повод за гордост.
    love is gone!

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    не естествено.. по-добре да си на 20 и да си девствен,отколкото да си на 12-13(че даже и на по-малко)и да не си...
    Absolutno!!
    The Prodigy = The legend!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    не естествено.. по-добре да си на 20 и да си девствен,отколкото да си на 12-13(че даже и на по-малко)и да не си...
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Не

Имаше ли нужда от 9 страници с едно и също съдържание? Вие кви сте бе ? ОЛИГОФРЕНИ?

То аз го очаквах да стане така още като видях началото на темата (като беше още 2 странички).
    Накратко: ако темата беше "МОМЧЕ - на 20 години - девствено", темата надали щеше да има и една страница.
    Ама е пълно с някакви загорелковци..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си