- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩ :(((
Накратко.......той се е влюбил в мен от 1 поглед, а аз даже не го забелязвах...както и да е съдбата ни запозна....и дълго време той ме караше да се видим...аз отказвах поради факта че си има приятелка..., но той продължаваше с милите думи...с това как не се е чувствал до сега така,че е адски влюбен...че иска дори само да ме види .... и така аз се примирих...нещо ме жегна в този човек и начина по който ми говореше и по който ми се възхищаваше...грабна вниманието и мислите ми...НИКОЙ не ме е карал да се чувствам така желана и харесвана....видяхме се....и толкова ми хареса...целунахме се...и от тук тръгна всичко ;((( той още повече хлътна..., но аз повтарях факта че има друга....той извърташе нещата...казваше ми че иска да е с мен и че не може да стои далеч от мен...и така се получи,че му казвах край...но той ме караше да се връщам всеки път....най-накрая....легнах с него 1,2,3 не ми хареса отначалото, но последния път....беше невероятно....свърших за 1-ви път през живота си и то го направихме едновременно.....толкова се влюбих в това момче.....че ме хвана страх ... изтрих го от профилите си....блокирах го от скайп и не му вдигам телефона...защо го направих ли от страх...знам че той няма да остави приятелката си.....нея обича а в мен е влюбен ;(((( но защо подяволите мисля че той е перфектния за мен....всичко с него беше невертоятно....миговете...то кова щастлива никой не ме е правил и такова доверие на никой не съм имала....но той няма да е с мен...сигурна съм че няма да рискува да я зареже...те работят на едно място...и аз съм там.....той мн държи на мен както и аз на него...и затова избягах...искам да е щастлив и щом не може да направи тази крачка да е с мен значи не го иска....или ?????защоо не е толкова лесно това решение.....нали иска да е с мен нали е влюбен....защо го плаши риска...сега ме изгуби и знам че го боли...но не би бил с мен ....използва ли ме?????или какво някой да ми обясниииии защото не знам...срещнах мъжа с който искам да прекарам живота си.., а него го е страх или може би не иска да рискува с мен......(((
изчакай мове би му трябва повече време да скъса с приятелката си![]()
от друга страна щом е спал с теб и оше е бил с приятелката синз
ще те обича докъто не намери друга като в която да се влюби от пръв поглед
можеш да станеш като приятелката му
добре си направила аман от такива ''мъже''
приеми станалото като секс за една нощ?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Искам да те питам нещо?Прочете ли втори път това, което си казала преди да го побликуваш? ? Мисля, че не . . Какво е това "нея обича, а в мен е влюбен". Ако я обичаше, нямаше да има очи за друга.
Той е един плейър.Знае как да завладее сърцето на едно момиче (вижда се по начина, по който го е направил с теб), знае как да я вкара дори в леглото му, но знае и как да остане на 2та стола.И най-добре е ти да се погрижиш за падането му.Кажи това на приятелката му, защото той не заслужава нито една от двете ви според мен
![]()
Успех. .
БОКЛУК!!! Добре си направила като си изтрила всичко свързано с него...може би си е търсил просто приключение, иначе нямаше да стои още с приятелката си. И аз те съветвам да и кажеш, аз на нейно място бих ти била благодарна за честноста и няй-добре забрави за него
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ех, чак толкова тежки думи ..
Първо го 'отписваш' от всякъде,а после се луташ в постоянни въпроси.
Не казвам,че не си постъпила правилно, но това ще те яде винаги, докато не поговорите сериозно и не изясните случилото се.Какво значи за него и какво за тебе.И какви са тези ама той няма да се раздели с приятелката му ? Може да го е направил вече, може да е искал .. Абе не знам, не съм против момчето на всеки се случва да има връзка и да се влюби и заради това влюбване да зареже всичко.Избързала си с блокирането според мене.Вместо да излизате и да си говорите за глупости и да правите секс можеше преди тези неща да искаш да си поговорите сериозно за отношенията си и намеренията си един към друг.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Играе си. По-горе са прави. Отвори очите на момичето.
The blood that binds us ..till death unites us
олеле ужас!!! мн ти е завъртял главата това момче... изобщо как си могла да тръгнеш с него като има и друга... не осъзнаваш ли, че си играе с теб... на колко години си ? та той и работи... добре си се чувствала с него, да нали като си 2-рата песен... пък че си легнала с него- голяма глупост... добре е че все пак си се осъзнала БРАВО спряла си всякаква връзка с него и продължавай... направи така, че да му върнеш всичко, хареса ми идеята на DevilWish подкрепям я напълно.. кажи на приятелката му за теб![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
начесал ти е егото, свалял ти е звезди и затова си решила, че е ''мъжа на живота ти'', но повярвай, не е така. не гледаш обективно на нещата. искал е просто да те чука и тва е. може да звучи грубо, но по- добре да го осъзнаеш и да спреш да се занимаваш с него. не те обича, много ясно. влюбен бил? и то от пръв поглед? леле, колко трогателно. хаха, нали ти е ясно, че тва за приказки от 1001 нощи. просто продължи напред и както някой по- горе беше казал- приеми всичко като ''просто секс'', каквото е било и за него. не ти трябва да се забъркваш още повече с тоя човек.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ясно е, че е някакъв мухльо. Кой уважаващ себе сичовек ще постъпва толкова подло. Добре си направила, че си прекратила всичките си контакти с него, сега остава само да имаш достатъчнхо воля, за да го изтриеш и от съзнанието си.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Първоначално написано от Lincheto
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
подкрепям + 1000Първоначално написано от DevilWish
I can't stop myself from loving you <3
spord men trqbva da napravish edno neshto trqbva da mu kajesh dali teb li iska ili neq![]()
i ako iska teb jiveeiti si cunkaite se i kvoto iskate pravete no ne se krii i ne dugai telefoni i ne se vjivqvai 4ak tolkova ako ne e toi shte e drug prosto go pitai i toi shte si kaji tva e cqlata rabota
![]()
По-добре поговорете и се изяснете какво сте един за друг.. някво развлечение (ти спрямо него .. ) и защо е този страх да остави нея заради теб .. (:.