- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е?
Възможно ли е да правиш секс за първи път и да си мислиш, че си отворен, а след 3-4 месеца пак да пробваш, но чак тогава да потече кръв и пак да те боли много и на какво се дължи това?Възможно ли е след час и нещо влизане момичето да не е отворено?
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
възможно е да![]()
Първоначално написано от travmiriaN
wyzmojno e da ..![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Да,възможно е
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Напълно възможно е някои момичета са по широки от други , а и ако пратньора ти не е бил с големи възможностти ето ти резултатаПървоначално написано от Dollystar
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Първоначално написано от aloveyou
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Да, възможно е и е съвсем нормално да има болка и следващите няколко пъти. Девствената ципа не може да се скъса напълно при първия път. Всъщност напълно разкъсана е едва след раждане, така че няма защо да се притесняваш.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Много изчерпателно и напълно вярно.Първоначално написано от Vain
![]()
Ей ти отговора върви да родиш и ще се отвориш.
Според законите на физиката, с които съм запозната, не е възможно. А е нормално 3-4 месеца като не правиш секс пак да те боли, може и кръв да има, ако не сте внимателни.Първоначално написано от buzka
мм да бе да не говорим за тънкостта на солета тука.. спокойствие може да не тече кръв първия път ами на втория.. може.. само не ми е ясно тоя пич час да те клати клати и на 2 път да те боли..
май май не е бил много наясно кво прави а?
Хаха,да.Точно това и аз щях да напиша.Първоначално написано от djoniskiora
Възможно,възможно,възможно ... ама никой си няма и представа защо е възможно или защо не.