- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- идеи за секс на публично място..
това си ни е вече практикаПървоначално написано от Dark_Angel_F
)))))))) особенно ни е хубаво на една полянка точно до горичката
О да, и ние така ... сме го правили. В колата, зад един трафпост, просто на не-много-осветено място. По някое време мина някаква жена до колата и даже май се опитваше да надникне, ама те стъклата бяха толкова запотени, че не вярвам нещо да е видяла![]()
еми аз и приятеля ми сме го правили на много места едно от които е парка зад ccs![]()
![]()
1во бяхме под едно ябълково дърво много близо до колите и там само му духах.. после се качихме на некфо хълмче.. и най - накрая .. след хълмчето има едно мистенце.. с едно огромно дърво.. нисичко с много листа през лятото, около него имаше и храсти и никой не разбра.. само по едно време скивахме патрулка но нищо не стана.. не ни видяха
![]()
![]()
и тва е.. пробвайте .. яко е.. има адреналин и е забавно.. помни се дълго след това
![]()
аа...пълно с места. Като почнеш от парка, в някой ъгъл, до гаражи, в гората...въображение се иска. И да се изкажа и аз - никога не бих направила такова нещо, ще се чувствам някак гадно..къде ще е уюта? Но всеки с предпочитанията си.
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
-тоалетна на заведение
-на плажа през нощта
-на самотна поляна
-кола
I Love
Vania
Kabakova
Тоалетната в Мола,някоя детска градина през ноща,зад бензиностанцията,зад блока.
на плажа определено ми е ме4та.... и се надявам др лято да пробвамПървоначално написано от BoRe
)))))
В някой вход ... адреналина е доста ,защото може да те хванат. А лично на мен ми е мечта на плажа вечерта или във водата...Първоначално написано от Sharpay
Ако си на село.... на центъра на селския стадион
бой, йебанье и чалга
ми на плажа като ти се напълнят всички дупки с пясък?Първоначално написано от Sharpay
и е солено...
много филми сте глеадали!
бой, йебанье и чалга
Във водата е мноо яко. Веднъж бяхме на златните и там гледахме как една двойка с един голяям надуваем пояс се бяха мушнали двамата вътре и се сексаха. Нищо не се виждаше, ама можех да се обзаложа, че го правятПървоначално написано от Dark_Angel_F
![]()