- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- идеи за секс на публично място..
значи с приятеля ми искаме да пробваме и това..
Първо къжете каде сте пробвали и после къде искате да пробвате)))
Кино---->свирка
В църквата![]()
Westside rollin' all day, every day
пробвайте пред президенството..мисля че ще сте първите![]()
I am not a gynecologist- but I can take a look
Вечер в парка
или в някое ъгълче
в тоалетна на кафе става да се заключите
ама по-скоро тия варианти са за свирка.секса е малко по-рискован
не пречи да пробвате[/b]
мхмм добра логикаПървоначално написано от TheX
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Вечер в някоя от закътаните беседки на борисовата (нагоре след паметника) много е яко, хората си минават по далечните алеи и това усилва тръпката
Правила съм го в Борисовата и в Южния парк (на доста закътани места естествено...) Ест,че никой не е длъжен да те гледа,затова отиваш на по закътано място и си правите кефа...иии да опр.ти се вдига адреналина,като си представиш,че може да мине някой случайно и да ви мерне!!!![]()
Първоначално написано от Di
Да,може да пробвате
![]()
Сега серизно - ами нз..В гората сигурно ще е по-яко
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
натискаш стоп на асансьора и го почваш,в някое паркче на усамотена пейка,в кенефа на ресторант или кафене (супер е)
love is gone!
Да кажем някой голям комплекс кадето със сигурност ще има тоалетна за инвалиди . Хем ще имате достатъчно място да се заиграете хем е малак шанса да жи безпокои някои ( с извинение)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В парка вече беше споменато, пред/в твоя или неговия вход, на кола до блока, в беседка, на люлки(странно е, но е забавно) - това все вечер, е може и през деня при голям мерак.
В купето на влак, вариянт е и кенефа на влака за по екстремно настроените(по принцип във всякакви кенефи става стига да са чистички или да не те е гнус, а може и санитарни ръкавици да се носят)
Кафета, ресторанти - ала-бала(не е задължително в тоалетната, при добро позициониране, притихнала светлина и по силна музика ви остава само да импровизирате).
На покрива на блока или на терасата у вас.
В библииотеката(там по принцип много хора няма - само по-тихичко(поличка с прашки или без прашки за момичето и дънки с по-голям дюкян и цип за момчето са голям плюс), в музея също става , но там си е за професионалисти ексхибиционисти.
на някой сепаре в дискотека почти да не се виждате но хората около вас да разбират кво става.....
На ескалатор в молаили на покрива на някой блок, ehhh, искам и аз да правя секс на публично място
само внимавайте за някой чичо полицай
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
btw един френд разправя, че веднъж видял някаква двойка на към 20г. да правят секс в градската градина. Посред бял ден, на една пейка. Всичките пенсионери ги гледали със зяпнали ченета. Повечето ги одумвали, няколко се хилили като невменяеми, а двама-трима даже насърчавали младежа. Единия корав дядка даже викал: "А тъй, вкарай й го още, машалла!"
Първоначално написано от random_guy1
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от random_guy1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това с дядката ме разби
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ммм хубави идеи.. ние сме много експериментални, но до сега сме пробвали само веднъж на 1 мост в колата)) определено искаме да пробваме още нещо
)
даже май съм го измислила.. наблизо има 1 голяма поляна с алейки и 1 беседка, от която се вижда целия град.. само че трябва да е малко по-топличко
в гората,бяхме на пикник....в парка,но вечерта.на покрива на блок ,но гледайте да е по-висок от др,че иначе може да дадете повод на съседите да клюкарстват...в кола на паркинга вечерта.на плажа,но нямаше никой.а това за тоалетните в барове,баси и нехигиеничното,мен ме е гнус да си го вадя кат пикая,камо ли да чукам някоя... :P
A защо не опитате на детска площадка през нощта ?![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Носят лош късметПървоначално написано от Pesenta
![]()
е на мене само на хубаво ми върви от тогава ... това е заради заешката лапа която си носа на вратаПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Ааа може може... ама то тва е рядко щастиеПървоначално написано от Pesenta
![]()