.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 83

Тема: КИТАРА

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Сори.. Говорих с тате по скайпа и каза ,че преди време ги е изтрил,защото не са били добри програмите.. Ем ся.. Нз... Бегай на уроци
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Голям фен Аватара на meche95
    имам предвид някъкви такива : http://www.chordbook.com/guitarchords.php
    http://kitara.hit.bg/
    но тези са онлайн а аз искам нещо,което да ми е на компа като GuitarGuru,но нещо не ми става инсталацията

SK0RP10N
    Guest
    За програми виж Guitar Pro
    После си теглиш от www.911tabs.com таблатури, които да са от типа .gp .gp2 .gp3 .gp4 .gp5 и ги отваряш с тая програма.Тя свири таблатурите в ритъм и ти ги гледаш, как точно вървят.Има доста възможности.Програмата я има в замунда

Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    За програми виж Guitar Pro
    После си теглиш от www.911tabs.com таблатури, които да са от типа .gp .gp2 .gp3 .gp4 .gp5 и ги отваряш с тая програма.Тя свири таблатурите в ритъм и ти ги гледаш, как точно вървят.Има доста възможности.Програмата я има в замунда
    а как да ги сложа тия таблатури

Град
    Екатеринбург, Русия
    NamelessRomantic ти за перце чувала ли си, няма нормален човек който да свири на метални струни с пръсти.

Изтеглих си това Getting.Started.on.Acoustic.Guitar,но се предполага да свиря на Класическа китра оххх

а да и да ви питам:Защо в "Българския форум за музиканти" не мога да пускам нова темааа

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от meche95
    а да и да ви питам:Защо в "Българския форум за музиканти" не мога да пускам нова темааа
    Може да е забранено да бъдат пускани теми от новорегистрирани потребители, но за колко време се има под въпрос това вече не мога да кажа.

Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Цитирай Първоначално написано от meche95
    Може да е забранено да бъдат пускани теми от новорегистрирани потребители, но за колко време се има под въпрос това вече не мога да кажа.
    мерси

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Цитирай Първоначално написано от Vortexa
    Цитирай Първоначално написано от FuCkInBuBbLeGuM
    Бай дъ уей аз както не разбирах от китари отидох нали и си харесах Стаг-а и го питам продавача добра ли е като за начало тая китара и той вика да и дрънча там дрънча. После като я дадох на учителя ми се оказа, че струните бръмчат. Прекалено близо до грифа бяха и се допираха като ги натисна. За тва като си взимаш китарата изсвири няколко тона просто да чуеш дали бръмчи. Майка ми се изръси 30 лева за ремонт да видим кво е станало. Сори че го написах... ама да те предупредя. Иначе си я взех за 150 лв. има и по- евтини.

Това дрънчане в повечето случаи е просто от фабричните струни.Всеки път когато смениш струна с нова и тя брънчи известно време.Точно като теб за начало си взех Стаг точно от малък Цум и знам как бръмчи в началото.Това че го има това не означава че китарата е зле.И не разбрах защо класическата е по-добра за начинаещите.Аз започнах с акустична точно защото грифът е по-тесен и е много по лесно да се свири (това е само една от причините).За мен няма никаква разлика за начинаещи.Свиря от 3 години и съм доста доволен
    Ами при мене бръмчаха, защото бяха прекалено близо до грифа... Повдигнаха ми ги ии сега е супер... А аз започнах с класическа, защото г-на така ми каза

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=297483 кажете някакво мнение

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Цитирай Първоначално написано от BERCUT
    NamelessRomantic ти за перце чувала ли си, няма нормален човек който да свири на метални струни с пръсти.
    Да се снимам да ти дам снимка?На уроците ми по класическа китара половината ученици са на метални струни.Дай ми една причина да не свиря с пръсти на метални.

П.П. Мече,за къв просто не си хванеш един даскал и не го помолишда ти избере китарата от някой магазин?В София трябва да има 2-3 поне..
    Но не ходи в Райзинг Форс ако има друга алтернатива.За тях се говори само лошо.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Град
    Екатеринбург, Русия
    Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    Да се снимам да ти дам снимка?На уроците ми по класическа китара половината ученици са на метални струни.Дай ми една причина да не свиря с пръсти на метални.

П.П. Мече,за къв просто не си хванеш един даскал и не го помолишда ти избере китарата от някой магазин?В София трябва да има 2-3 поне..
    Извинявай че ти обърках пола. Отговора е един - ако не искаш да те болят пръстите, ползвай перце, не е толкова скъпо - 1 лв. е.

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.

Извинявай че ти обърках пола. Отговора е един - ако не искаш да те болят пръстите, ползвай перце, не е толкова скъпо - 1 лв. е.
    Явно хабер си нямаш.Пръстите болят в лявата ръка,понеже натискаш метални струни - технически опъната тел.С дясната ръка се свири основно с нокти.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Град
    Екатеринбург, Русия
    Сигурно си прав, досега не съм свирил с метални струни и затова така реагирах.

видях класическа китара в метро за 40лв
    чудя се дали да си я купя :\ някакви съвети ?

Голям фен Аватара на sword
    Цитирай Първоначално написано от xsorrowx
    Искаш ли хубава китара? Това е въпросът.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Бай дъ уей аз както не разбирах от китари отидох нали и си харесах Стаг-а и го питам продавача добра ли е като за начало тая китара и той вика да и дрънча там дрънча. После като я дадох на учителя ми се оказа, че струните бръмчат. Прекалено близо до грифа бяха и се допираха като ги натисна. За тва като си взимаш китарата изсвири няколко тона просто да чуеш дали бръмчи. Майка ми се изръси 30 лева за ремонт да видим кво е станало. Сори че го написах... ама да те предупредя. Иначе си я взех за 150 лв. има и по- евтини.

Това дрънчане в повечето случаи е просто от фабричните струни.Всеки път когато смениш струна с нова и тя брънчи известно време.Точно като теб за начало си взех Стаг точно от малък Цум и знам как бръмчи в началото.Това че го има това не означава че китарата е зле.И не разбрах защо класическата е по-добра за начинаещите.Аз започнах с акустична точно защото грифът е по-тесен и е много по лесно да се свири (това е само една от причините).За мен няма никаква разлика за начинаещи.Свиря от 3 години и съм доста доволен
    по същата логика аз започнах направо с електрическа

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София

Ама ако за пръв път пипвате китара ЗАДЪЛЖИТЕЛНО със найлонови струни.
    Ако някой пита защо - да посвири 15 мин на метални.15 мин. дори са оптимистично много
    ...

самозапочвам се с тупаУки

Цитирай Първоначално написано от sword
    Цитирай Първоначално написано от xsorrowx
    Искаш ли хубава китара? Това е въпросът.
    еми искам ама сега само докато се науча..

Фен Аватара на Ssimonka
    Град
    Варна
    Аз пък за първи път свирих на акустична китара с метални струни...и свирих може би 1 час и нищо ми нямаше на пръстите..както някой беше казал в предишните постове.. Една моя приятелка може да свири доло горе и ми показа основните работи всичко друго се учи или от нета или при даскал..аз лично се уча от нета..има разни клипчетаа..или пък сама си измислям мелодийки.. Това е един прекрасен музикален инструмент..Лично мое мнение вземи си направо акустична.. Успех.. !!

SK0RP10N
    Guest
    От около месец насам мога да се похваля, че съм горд притежател на Ibanez GRG 170 DX - http://www.ibanez.com/ElectricGuitars/model-GRG170DX - черния модел
    Свири страхотно.

Абе ако ще започвате според мен повтарям СПОРЕД МЕН е по добре да се започне с електрическа китара от тоя сорт http://hotrf.eu/product/66/squier-by...-rw-black.html .. тая китарка е перфектна за всякакъв стил
    Обичам държавата си.
    Обичам роднините си.
    Обичам траш и хеви метъла.
    Обичам бира.
    Обичам хората с добри сърца.

Цитирай Първоначално написано от Thrasherr
    Абе ако ще започвате според мен повтарям СПОРЕД МЕН е по добре да се започне с електрическа китара от тоя сорт http://hotrf.eu/product/66/squier-by...-rw-black.html .. тая китарка е перфектна за всякакъв стил
    Много хора с китари съм виждал и забелязах, че много имат точно такава..Явно е добра за начинаещи, също и за цената си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си