.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83

Тема: КИТАРА

Мда добра е .. тази която съм дал в линка по горе .. но тя става повече за рок .. джаз и по-лека музика ... наскоро си взех http://hotrf.eu/product/3798/jackson...dinky-blk.html и ми е супер с нея но ако искаш акустична китара просто си вземи има такива не Fender по евтини по 200 лева те са перфектни за начинаещи мисля ..
    Обичам държавата си.
    Обичам роднините си.
    Обичам траш и хеви метъла.
    Обичам бира.
    Обичам хората с добри сърца.

Град
    novi pazar
    Според мен е по добре да се започне с акустична аз преди 3 месеца започнах с акустична имах голям мерак и почти всеки ден свиря по 6-7 часа уча се изцяло от интернет примерно пиша в You Tube любимата ми песен пиша срещу нея acoustic guitar lesson и там обясняват много подробно няма нужда от учител
    Не е важно да си тъп, важното е да не си личи.

Ако живота ти поднася лимони, изстискай им сока, сложи го във воден пистолет и пръскай другите хора в очите

Има ,има ,щото кой знае колко развалено свириш.Без учител можеш да държиш китарата неправилно и да ти се изкриви стойката или ръката.Има различни начини да зачекнеш струната, ти може едната по един начин - другата по друг и така се получава бръмчене вместо звук.Плюс това като някой ти тупне лист със акорди и няма кой да ти показва на видео а ти трябва да изсвириш това на листа как ще го направиш?Плюс това без да знаеш акорди не можеш сама да си дрънкаш и вечно трябва да свириш наизустените песни.Ти сама ще стигнеш до едно ниво ,но без учител не можеш да засвириш хубаво на китара.Зимайте си учители бе скръндзи!

Град
    novi pazar
    Цитирай Първоначално написано от ChoiYoNa
    Има ,има ,щото кой знае колко развалено свириш.Без учител можеш да държиш китарата неправилно и да ти се изкриви стойката или ръката.Има различни начини да зачекнеш струната, ти може едната по един начин - другата по друг и така се получава бръмчене вместо звук.Плюс това като някой ти тупне лист със акорди и няма кой да ти показва на видео а ти трябва да изсвириш това на листа как ще го направиш?Плюс това без да знаеш акорди не можеш сама да си дрънкаш и вечно трябва да свириш наизустените песни.Ти сама ще стигнеш до едно ниво ,но без учител не можеш да засвириш хубаво на китара.Зимайте си учители бе скръндзи!
    Да прав си да но ако е просто дрънкане а не сериозно занимание тогава без учител а ако искаш да правиш кариера и някои ако ти даде акорди или ако те накара да бишеш песен тогава какво правиш прав е ChoiYona
    Не е важно да си тъп, важното е да не си личи.

Ако живота ти поднася лимони, изстискай им сока, сложи го във воден пистолет и пръскай другите хора в очите

Хорааааа защо пълните главата на момчето с глупости ? Клас. китара Е акустична - проучете какво е АКУСТИКА ! Едната китара е с найлонови а другата с метални струни . Ако искаш до не ти се получават мазоли , зимаш с найлоновите (акуст. китара с найлонови струни) тя е за начинаещи !

Град
    -----------
    Аз продавам акустична китара за 150 лв с калъв.Свирила съм много малко,защото разбрах,че повече ми се отдава класиката.Ако искаш нимки и повече информация ми пиши.
    ----------------------

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Разгледай във muzikant.org!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Град
    burgas,pomorie
    хаха намерете първо на баща си кремоната от военното училище сложете и едни нови струни и подрънчете малко акорди да видите дали ще се зарибите... от там нататък вече може да си продължите с квото си искате от по-хубава акустична през електрическа и бас , че до разни работи като бузуки и тнт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си