.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Плочки

Супер фен Аватара на someonerandom

Плочки

Как мога най-лесно да направя плочки на корема?Вкъщи си имам лост,дъмбел,от време на време ходя на фитнес но не мога много често,защото тренирам и плуване(знам че и само от плуването трябва да направя,чудя се как да поускоря процеса ).Знам че има и други такива теми,но както вече споменах,трябва ми нещо за домашни условия,защото нямам кой знае колко свободно време.

Коремни преси

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    http://vbox7.com/play:83c93269

Едно хубаво клипче за корем.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Re: Плочки

Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Как мога най-лесно да направя плочки на корема?Вкъщи си имам лост,дъмбел,от време на време ходя на фитнес но не мога много често,защото тренирам и плуване(знам че и само от плуването трябва да направя,чудя се как да поускоря процеса ).Знам че има и други такива теми,но както вече споменах,трябва ми нещо за домашни условия,защото нямам кой знае колко свободно време.
    Хранителния режим е първото нещо което трябва да оправиш.
    www.lucky.fucheji.com - късметчета

И гледай да имаш висока физическа активност. Това забързва метаболизма. Ако ще и да се скъсаш от коремни преси, напълно е възможно да нямаш резултат.

Град
    Plovdiv
    Как най-лесно ли?
    Във всяка плочка си боцкаш синтол и чакаш да изпъкне сама , това е най-бързият начин или с arimidex anastrozole
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Град
    Бургас
    Повече тренировки от страна на фитнеса и коремните.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Luxury с тея твоите химии сиг вече си настроил половината форум срещу себе си...
    А на другите благодаря за отговорите.Физическата ми активност си е добре,ходя на плуване,леко смахнат съм а и съм Близнаци така че изобщо не се спирам динственият ми проблем е че доста ям,не ми личи де,65 кг съм,обаче пречи за плочките

Цитирай Първоначално написано от someonerandom
    Luxury с тея твоите химии сиг вече си настроил половината форум срещу себе си...
    А на другите благодаря за отговорите.Физическата ми активност си е добре,ходя на плуване,леко смахнат съм а и съм Близнаци така че изобщо не се спирам динственият ми проблем е че доста ям,не ми личи де,65 кг съм,обаче пречи за плочките
    прави 4-5 серии по 50 коремни преси всяка вечер с краката вдигнати нагоре. до 1-2 месеца ще имаш резултат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си