.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: efektno.com

Hybrid View

efektno.com

Здравйте.Искам да ви попитам някой копувал ли е от www.efektno.com и колко пари е доставката.И ако може да ми предложите някой друг сайт с мъжки портмонета и колани.Благодаря.

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    да,наистина кажете.............

www.econt.com -> калкулатор -> куриерска пратка.
    Обикновено ги пращат чрез куриерски фирми.
    Пък дори да не е няма да се различава от тази
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Благодаря

Супер фен
    Не съм кОпувала.Нямам много вяра на този сайт.

Егати грозния сайт и егати грозните артикули.. не знам как можеш да си харесаш нещо от тука...

Цитирай Първоначално написано от one_love
    Егати грозния сайт и егати грозните артикули.. не знам как можеш да си харесаш нещо от тука...

Никой не ти иска мнението Не е тук мястото да показваш,че си човек без стил който пазарува от магазина по левче и си избива комплексите където намери Вземи се опрай малко

Град
    [На Метри От Земята]
    и мен нищо не ме впечатли
    Просто аз

На мен също нищо не ми хареса честно казано.

Никой не ви е питал харесали ли сте си нещо или не,въпросът ми беше друг и ми отговориха отдавна за тва един ключ и комплексарите да го духат

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от Xrisenceto
    Никой не ви е питал харесали ли сте си нещо или не,въпросът ми беше друг и ми отговориха отдавна за тва един ключ и комплексарите да го духат
    о боже,какви комплексари!?!
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Цитирай Първоначално написано от vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от Xrisenceto
    о боже,какви комплексари!?!

Ето такива като теб.Какъв народ сме българите какви злобни хора,при първа възможност си избиват комплексите и тръгват да убиждат.Съвсем нормално попитах дали някой си е поръчвал от там нещо и колко му е излязла доставката и получих отговор.След това имаше още 5 6 мнения в които пише,че са грозни артикулите,че никога не бихте си поръчали от там,как съм можела да харесам нещо и тн..Просто сте много злобни хора с лошо възпитание!

не мисля,че по горните изказвания са на ''злобни хора без възпитание'', просто изказват мнение, та нали затова е форумът.
    и на мене честно казано не ми допадна нищо от сайта (:

Цитирай Първоначално написано от YourFavoriteDrug
    не мисля,че по горните изказвания са на ''злобни хора без възпитание'', просто изказват мнение, та нали затова е форумът.
    и на мене честно казано не ми допадна нищо от сайта (:
    Ето това е за 5ти път сигорно казвам,че никой не им е искал мнението и пак същото.Да форумът е за това,но в тая тема аз мнение на никой не искам.

П.П.Хората са казали с глупавия глупав не ставаи така,че се отказвам да повтарям едно нещо по 5 пъти и никой да не ме разбере

Айде със здраве

Аз не видях някой да те е обидил.

Голям фен Аватара на magicfairy
    Много се вкара във филма.
    И да, и на мен не ми хареса нищо от този сайт.

по темата: Не съм поръчвала и изобщо не обичам да поръчвам от сайтове. По-добре обиколи магазините и си избери, по-добре е според мен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си