.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: въпрос

въпрос

Понеже форума и тук е диети и се ровя в множество други и чета бих искала да попитам следното в даденото обтоятелство,в което се намирам:от 28 септември сега на 28 октомври ще стане месец ям само по 2 3 ябълки на ден или по 2 3 моркова два дена си поволих да ям и по 2 грейфрута ,но смао ги дъвча и плюя за да приемам само сока ... всеки божи ден ссъм на фитнес без почивка нито един ден и за тези 28 дена смъкнах 14 кг та въпроса ми е вредят ли доматите смисъл дали са от храните,който са позволени и не биха ми попречили защотото сега всеки дне смъквам по 1 кг ,но тренирам много иначе задържам вече ако не се натоварвам много в фитнеса

браво - 14 кг. за 1 месец ... и после йо - йо ефект ...

ти как тренираш изобщо

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Момиче внимавай - ще си докараш някоя болест така !

Цитирай Първоначално написано от taNcheto93
    ти как тренираш изобщо
    дам ... и аз това се чуда!?? от къде ги вади тези сили и тази енергия

Леле момиче.. спри се!!!! след още един месец като почнеш да се храниш като хората ще почне да ти става тежко.. да повръщаш, да не ти стига въздох,.. ама твоя работа де..

Започни да ядеш малко повече. Нека пак да бъдат здравословни храни, но малко повече. Както казаха по-нагоре - ще си докараш някоя болест.

нямам избор 4ак в края на ноември ще започна на менюто на инструктора а сега се поддържам с много л карнитин на тренировки в началото ми ставаше лошо ,но сега вече нямам проблеми свикнах през седмицата дори по 3 4 дена изкарвам без нищо смао цигари и кафе просто сега днес сутирнта бях на фтнес и рпез деня съм в нас и ми е по трудно почивните дни и изядох два домата,че досега търсех за ефекта на доматите но не пише много неща

Град
    Колко кг си в момента и колко си висока ?

Цитирай Първоначално написано от lizzy
    Колко кг си в момента и колко си висока ?
    добър въпрос

Ти изобщо не ядеш?! Ти дъвчеш и плюеш..Знаеш ли какви болести ще си докараш.Откъде го измисли това, ума ми не го побира
    След като си искала да свалиш толкова много килограми да се беше консултирала със специалист.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

няма да надебелееш от два домата спокойно
    ако продължиш още малко така след това изобщо няма и да ядеш, има много по-лесни и приятни начини за отслабване

аз трябва да съм принципно 54 на 1,70 ,но съм диабетик при което трябваше да пия лекарства ,който ми бяха предписали д аходя по лекари ,но махнах всичко и спря д ами пука и така баавно бавно ,но славно започнах да качвам и миналият месец припаднах в приятелят ми и от тогхава ми забрани да го виждам докато не взема мерки за здравето си не отида на лекар не започна фитнес и когато съм ок тогава да го видя и в момента до края на ноември няма да го виждам и давам всичко от себе си и когато отида да остане изумен ,че всъщност мога макар ,че ме зпалашва,че ако не съм ядяла щял съвсем да спре дори да ми пише и т.н. знам какви с апсоледиците от гладувания и всичко защото 18 години се опитвам да направя това,което сега виждам ,че постигам и знам,че няма да се откажа

нямам време за тези начини всичките ги знам и с ами рпеделно ясни и знам и псоледици и всичко ,но щом съм стигнала до почти няколко дена д аме делят от месеца няма време за отказване а от това,че ще спра да ям да има и такива дни ,в които дори не изпитвам глад сутрин на у4илище после фитнес на кафе и псоле се приббирам и така идва следващия ден

може и ненормална да съм и всякаква ,но с еопитвам да постигна нещо,което родителите ми не успяваха да ме убедят години наред ,а сега нямам време за бавене

4етох за видовете анорекцсии в интернет преди няколко дена и че са няколко,но смятам ,че се чувствам добре и всеки ден говоря с приятелката ми как съм и т.н. смисъл чуствам се ок поне за сега и затова не съм спряла

Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Мисля, че развиваш Анорексия или някаква подобна болест.
    явно го знае това нещо, но не и пука

4етох за видовете анорекцсии в интернет преди няколко дена и че са няколко,но смятам ,че се чувствам добре и всеки ден говоря с приятелката ми как съм и т.н. смисъл чуствам се ок поне за сега и затова не съм спряла

Цитирай Първоначално написано от dydka
    аз трябва да съм принципно 54 на 1,70 ,но съм диабетик при което трябваше да пия лекарства ,който ми бяха предписали д аходя по лекари ,но махнах всичко и спря д ами пука и така баавно бавно ,но славно започнах да качвам и миналият месец припаднах в приятелят ми и от тогхава ми забрани да го виждам докато не взема мерки за здравето си не отида на лекар не започна фитнес и когато съм ок тогава да го видя и в момента до края на ноември няма да го виждам и давам всичко от себе си и когато отида да остане изумен ,че всъщност мога макар ,че ме зпалашва,че ако не съм ядяла щял съвсем да спре дори да ми пише и т.н. знам какви с апсоледиците от гладувания и всичко защото 18 години се опитвам да направя това,което сега виждам ,че постигам и знам,че няма да се откажа
    54 кг. на 1.70 .... тцтцц

www.album.bg/daninkaaaa na snimki po-slaba izglejdam ,no vs16tnost ne sum ot momi4etata,koito ot 55 iskat da stanat na 50 ili nap1lneli 3 kg i iskat da gi svalqt prosto popitah ne6to ,a vsi54ki sko4ihte ,znam vsi4kite ne6ta ,no ne 4uvam nikoi,za6toto s1m go postavila za cel , i rositelite mi onazi ve4er imahme gosti gi 4uh 4e kazaha 4e s1m bila ne6to m1jkarana i nqmalo da se otkaja ,no tova e prosto popitah za tova domati i tova be6e

Град
    Като чета на къде вървиш по-добре се осъзнай малко и спри с този глад !

Ако не си гледала този филм направи го сега -
    Направо ми напомняш на момичето .

http://vbox7.com/play:f1ece3d5

дано поне малко те стресне и да видиш до какви последици може да се стигне ако продължаваш този "режим"

И като цяло филма е поучителен.

Аз нещо много не разбрах !Ти колко кг си в момента и колко си висока!Аз преди време свалих за 15 дни 7 кг без спорт и не съм яла само 1-2 ябълки!Просто не мога да проумея как издържаш!На снимките не мога да кажа как изглеждаш защото те няма в цял ръст но това е много опасно има хиляди диети който са мъчителни но това твоето е ОПАСНО!Разгледай по форумите има диети за по 10 дни можеш да смъкнеш 8-10 кг но ти с това хранене до сега нз дали ще стане!Още колко искаш да свалиш!

do kraq na noemvri trqbva da svalq o6te 15 kg i spiram posle samo 3 p1ti na den fitnes za stqgane i podd1rjane i meniuto na instruktora

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ти нормална ли си да свалиш 15 кг за 1 месец, просто акъла не може да ти го побере после какво те очаква...

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си