.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    Pleven

Секс по време на менструация

Извиняваите за смешния вапрос , но просто не ми е лесно . Интересува ме проблем ле да правя секс с моита , докато тя е в мензис . нея не я бърка особенно ма мен ма е гнус.. А и още нещо, една приятелка ми каза че като пиела много витамин Ц и по-бързо и свършвало.. не ми се струва вярно но все пак..казваите че сам на зор

т.7
    krem4et0

Хем те е гнус, хем ти се прави. Е угод няма. По принцип нямаш проблем, ако се пазите. Друг въпрос е това дали ще ви бъде приятно, ако постоянномислите дали няма да се нацапате. Това с витамин С при някои хора действа. Пробвала съм 1-2 пъти, нямаше резултат. А и няма смисъл да се тормози организма. Менструацията е нещо нормално и неоходимо за тялото на жената, така че е глупаво да се спира насила.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Град
    Pleven
    добре, еми освен цапането друго няма кфо да стане нали

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar

Re: Голям проблем

Цитирай Първоначално написано от chuk
    Извиняваите за смешния вапрос , но просто не ми е лесно . Интересува ме проблем ле да правя секс с моита , докато тя е в мензис . нея не я бърка особенно ма мен ма е гнус.. А и още нещо, една приятелка ми каза че като пиела много витамин Ц и по-бързо и свършвало.. не ми се струва вярно но все пак..казваите че сам на зор
    Това с витамин Ц е напълно вярно
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    И на следващият път все 1 са те клали.Тече мнооого.Не е добър вариант.

И на това му викаш голям проблем...?
    Living in perfect lie..Nobody ever makes you cry..Dreaming with open eyes..You don’t heart )))

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar

Цитирай Първоначално написано от BoCupycake
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    И на следващият път все 1 са те клали.Тече мнооого.Не е добър вариант.
    Мхм... Да .. по-добре не опитвайте.. Витамин Ц се пие примерно ако не ти спира вече няколко седмици,а може и месец и тфа да не е нормално...
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

тцц....
    добре де, толкова ли не можете да издържите 5 дни без секс ?
    Секса е важен!
    Алкохола е готин!
    Наркотиците стават!
    Любовта - да го духа!

omfg..тва да правиш секс докато гаджето ти е в цикъл е ОТВРАТИТЕЛНО. И за нея и е зле и за тебе,може да се получи инфекция.нищо няма да ти стане ако изчакаш още 2-3 дена.

Град
    Pleven
    ем ок ша чакам

Град
    Pleven
    бе тя нещо не ги умее свирките ма се някога тря са научи

Голям фен Аватара на revolver
    Ще цитирам един приятел "ОМРИ"! Ти си тъпо копеле! Секс в мензис ГАДОСТ!

Град
    Враца
    толкова ли не можете да изчакате 1 седмица бе ... толкова сте загорели че коричка сте хванали ...
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Вероятността за инфекции в този период е голяма. За това сексът трябва да бъде абсолютно задължително с презерватив. Колкото до това дали е гадно или гнусно-въпрос на светоусещане. Аз не се чувствам комфортно, изпитвам болки, аи не желая партньорът ми да ме вижда точно така. Имам 23 дни от цикъла, в които мога да правя секс на спокойствие, а не да се тревожа за презервативи, чаршафи, инфекции или болка. Бтв. аз лично тези дни съм като парцел и нямам сили да вдигна чашата си с вода буквално.....Хич не ми е до секс. На 4-тия или 5-тия ден много ме удря хормонът, но чакам да ми се събере сексуално напрежение. Бтв първите няколко дни след менструация влагалището ми е адски болезнено и чувствително при полов акт. Това основно ме възпира да пробвам чувствителността му пре червените дни. Искам да правя нещо на половинката, но той предпочита и на двамата да ни е хубаво, за това чакаме да минат лошите дни.

както си решиш..принципно в този период тя не може да забременее демек ако ти е толкова мерак без презерватив..сега е момента

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ^Това не е съвсем така, защото е възможно другият яйчник да реши да овулира точно тогава. Макар и рядко-случва се. Да не говорим, че сексът без презерватив в тези дни е изключително опасен от гледна точкана инфекции, гъбички и прочие.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    ^Това не е съвсем така, защото е възможно другият яйчник да реши да овулира точно тогава. Макар и рядко-случва се. Да не говорим, че сексът без презерватив в тези дни е изключително опасен от гледна точкана инфекции, гъбички и прочие.
    Като се замисля имаш право \/

Голям фен Аватара на revolver
    ОМРИ

Град
    Somewhere...in The sea...
    Тва е най-гнусното нещо баси...Толкова ли не можете да почакате няколко дни....

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си