.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен

Дали ще съжалявам

записах се да уча английска филология вместо бизнес науки от типа на маркетинг,микро и макро икономика и се чудя дали не сгреших, но го направих, защото съм хуманитарна натура и не се виждам да се сблъсквам с финанси, а по-скоро с език, дали обаче ще ми е по-трудно да си намеря работа ?

Ако бизнес науките не са ти на сърце, няма какво да съжаляваш. Все пак трябва да работиш това, което ти доставя удоволствие и ще го работиш с желание .
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на Infinity
    Мисля,че абсолютно по никакъв начин не си сгрешила И предполагам,че ще си намериш работа,ако не друго поне даскало може да станеш/ успокоително,нали /
    To infinity and beyond.

Голям фен
    Честно казано аз имам намерение след време като стана достатъчно добра да давам частни уроци по английски (от тях доста пари се печелят...).

Мега фен Аватара на Infinity
    Така е/печелят се,а и щом ти се занимава със това-няма повод за размисли и страсти / Едва ли това е единствената възможност за реализация с това образование...ценни кадри се търсят и ще се търсят винаги!
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от OneGirl
    Ако бизнес науките не са ти на сърце, няма какво да съжаляваш. Все пак трябва да работиш това, което ти доставя удоволствие и ще го работиш с желание .
    точно така ,а и ти спомена там за частинте уроци . добра професия и добри пари се вадят . според мен не си сгрешила . аз до някаква степен също се насочвам към това ,също и право ,но имам доста време .
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Щом това си искала няма как да си сгрешила.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си