- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се запозная с него?
Аз като новаче,реших да споделя проблема си :P Заек във ФЕГ в Пловдив ... е от 15 септември до сега няма как да не си си харесал някой чаровен батко.Та тайният хубавец се казва Димитър и е 11 в клас .. проблемът-как да се запозная с него?Историята е леко оплетена..имам съученичка,която познава негов приятел.Е добре с него се запознах и в момента поддържаме връзка,информира ме за въпросният Митко,но аз искам да се запозная с него ЛИЧНО,което ми се струва доста трудничко.Първо-доста съм срамежлива,но стане ли въпрос за неща като тези,ако трябва на пук на себе си ще го направя,но ще се запозная с това момче.Вече почти от месец се разминаваме из коридорите и супермаркета до училище,но уви-все не успявам да се запозная с него.Срам ме е,защото се притеснявам: 1-постоянно е с приятели около себе си 2-какво ще му кажа и 3-как ще реагира като отида и се запозная ... Знам,че няма да разбера,ако не опитам и точно затова смятам да опитам-мисля,че е крайно време .. но просто ако може някакви последни съвети,че утре смятам да действам ..![]()
![]()
На колко години си ?
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
...honestly it feels like I ain't living no more...
пффф .. хиляди повтарящи се теми .. толкова ли не можа да погледнеш ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Еми щом съм направила тази тема .. логично-явно не съм погледнала... съжалявам следващия път ще погледна,но щом имало такива теми-ако може да дадеш линк да надникна
![]()
Абе само ще ти кажа дааа го бутнеш нещо,смигни му,нещо му направи..ако те е харесал ще прояви интересссс !!
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
...honestly it feels like I ain't living no more...
3а кво са ти съвети след като си толкова решена?Първоначално написано от HardGirl666
[size=7][b][u]fosse cos
А вие дето мрънкате,че имало много такива теми,сте тотални малоумници.
Нормално е темите да се повтарят.В тея години повечето минават преэ едно и също,колкото и да отричат.И точно эаради това има няколко основни проблема,които и в тоя форум се повтарят периодично.Ако трябва да следват вашите съвети и да се ровят иэ останалите теми,эа отрицателно време във форум ще спрат да се пускат теми и ще эагине.
[size=7][b][u]fosse cos
ее даа ти после си написала инфото ..![]()
сега вече като си написала за какво става на ? .. може да накараш приятеля му да те запознае ..
или просто като се разминавате да му подметнеш някоя шега и някой друг секси поглед ..![]()
кофтито е само, че не трябва да показваш, че те е срам, защото приятелите му могат да те подхванат на ебавка ..
![]()
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
Ти си глупава.
ицулкобетсеив
накарай приятеля ти да ви запознае.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Ми нека това момче да ви запознае .. или друг общ познат..в краен случай преглъщаш срама си и всичко останало и отиваш .. как иначе.
![]()
ахьхахьха .. не аз съм тази, която пита как да се запознае с някой ..Първоначално написано от YouNeedLobotomy
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
И тя е глупава.
ицулкобетсеив
И не само че си глупава,а и подмолна.Първоначално написано от Hilary_
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Presley
И ти си глупава.
ицулкобетсеив
Точка.Тя е важна.Първоначално написано от YouNeedLobotomy
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Riva
И спина е глупав!
ицулкобетсеив
хах .. точно 5 минути ми трябваха, за да разбера, че явно не използваш мозъка си по предназначение ..Първоначално написано от YouNeedLobotomy
![]()
![]()
не ставаш ..![]()
Priceless .. <3
Еййй тая тема се превърна в ... да не казвам квоСмятам,че форума е за това-хората да си помагат .. а не да се дървят на другите и да ги обиждат,все едно кой знае какво е станалоо ..
Първоначално написано от HardGirl666
И ти си глупава.
ицулкобетсеив
Приеми факта,че си эаобиколена от идиоти.Първоначално написано от HardGirl666
И ти също си един от тях.Предполагам.
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Riva
И ти си глупав.
ицулкобетсеив