- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се запозная с него?
Първоначално написано от Presley
Само аз не съм.
Аз съм супер гениален, талантлив и чаровен.
ицулкобетсеив
Друга ми беше представата за значението на думата ,,помощ" е .. мерси все пак на някои хора,които помогнаха по някакъв начин и на други,които просто искаха да се направят на шутовесмятам,че вече няма кой знае какъв смисъл други хора да пишат,защото те също са ,,глупави" ... аййде със здраве ...
![]()
Въэможно е.Първоначално написано от YouNeedLobotomy
Само че както и да е,пак съм над теб.
Каэах.Точка.Факт.
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от InloveAgain
Подкрепям. Нека някой да ви запознае като те е срам толкоз. Ако толкова си харесваш туй момче просто отиваш и се запознаваш.Поне няма да те гложди ... " Ами ако беше така .. "
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
вие дателен падеж, ала бала, пълен член не признавате май, пък само не дъвчете кой от кого е по- глупавПървоначално написано от Hilary_
по темата: накарай онова момче да ви запознае
Пресрещни го някъде и или гледай да е сам или го дръпни истимаро, защото пред приятели нищо няма да стане. Или ще те ебават или ще се направи на големия бай-хуйович плейбойски и ще се избазика с теб. И ако нямаш намерения да му пуснеш в рамките на 1 месец изобщо не си прави труда да се запознаваш.Първоначално написано от HardGirl666
Малко новини за събитията от днес- след като в голямото междучасие приятелят ми не успя да ни запознае .. грабнах съученичката от съседния клас и отидохме на 3-я етаж..Викнахме го и го помолих да каже на пича,който харесвам да излезе.Момчето тъкмо се запъти към стаята да го вика и за момент пича се показа и веднага се скри .. момчето влезе да говори с него и след една минута дойде .. каза:Виж ся,Митко е много срамежлив и непредсказуем.. каза ми,че имал домашни да пише,аз не му вярвам,знам че го е срам,но ти ся да не се разочароваш след ден-два ще има резултат обещавам ти,че и двамата ще се познавате ... е дано,аз след днес се чувствам леко разочарована,но това се очакваше,защото първо,че той е 11 клас,а аз 8 ... знам,че няма граници за любовта,но ще видим..убеждават ме,че Митко е свестен и че нямало да остана разочарована
![]()
аааааааахахахах, 11 клас, а го е срам да излезе да се запознае с 15- годишнаПървоначално написано от HardGirl666
. ако наистина причината да не излезе е срамът му, повярвай, не ти трябва!! дано се окаже, че наистина е бил зает, но пък не си представям да не може да излезе за 3 минути, щото е затрупан от учене в междучасието, още повече като имаме предвид с каква приятна работа е трябвало да се заеме, като дойде.. нещо му има на пича :д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Приятелят му ми каза,че няма смисъл да се занимавам с него...бил много странен тип и нищо нямало да се получи..Вие как мислите,да забравя ли за него?![]()
Попринцип изобщо не се отказвам лесно,но си личи,че наистина няма смисъл,а пък не знам ще видим дали ще доживеем да се запознаем
![]()
![]()
хаха, знам ги аз тия ''странни типове''. пълни ретарди. но все пак.. убеди се лично дали е такъв, като наблюдаваш как се държи сега тука в близките дни, след като вече знае, че проявяваш известен интерес към него. ако се държи тъпо, наистина се откажи. казвам ти, няма смисъл. (чак ме напушва смях, като се сетя за един подобен индивид.. :Д:Д:Д)
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)