Аз като новаче,реших да споделя проблема си :P Заек във ФЕГ в Пловдив ... е от 15 септември до сега няма как да не си си харесал някой чаровен батко.Та тайният хубавец се казва Димитър и е 11 в клас .. проблемът-как да се запозная с него?Историята е леко оплетена..имам съученичка,която познава негов приятел.Е добре с него се запознах и в момента поддържаме връзка,информира ме за въпросният Митко,но аз искам да се запозная с него ЛИЧНО,което ми се струва доста трудничко.Първо-доста съм срамежлива,но стане ли въпрос за неща като тези,ако трябва на пук на себе си ще го направя,но ще се запозная с това момче.Вече почти от месец се разминаваме из коридорите и супермаркета до училище,но уви-все не успявам да се запозная с него.Срам ме е,защото се притеснявам: 1-постоянно е с приятели около себе си 2-какво ще му кажа и 3-как ще реагира като отида и се запозная ... Знам,че няма да разбера,ако не опитам и точно затова смятам да опитам-мисля,че е крайно време .. но просто ако може някакви последни съвети,че утре смятам да действам ..