.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 63
    Град
    Варна

Влюбване и загубване.... проблем!

Имам малък здравословен проблем и ще съм ви благодарен ако ми помогнете. Започвам отначало.
    Преди повече от месец се запознах с едно момиче във форума на университета, в който бях приет. Карахме много безсънни нощи в стремежа си да комуникираме, защото, изглежда, си допаднахме. Разменихме си скайп и продължихме там. Споделихме си много тайни и станахме по-близки. Разменихме си и снимки и това допълнително ускори нещата. Лошото е, че тя е от друг град и се налага да пътува с железницата дотук. С брат си са в една квартира. Прибират се по уикендите. Когато миналата седмица пристигна в събота, ми прати SMS (да уточня - на различни мобилни оператори сме) с уговорката да се видим на следващия ден. Нямаше точен час, само каза за следобяд. Дойде неделята и стана обяд. Знам, че спи до късно, затова реших да изчакам със следващото съобщение. Пратих го, но получих отговора, че вече се е уговорила с колежки за кафе, тъй като трябва да опознае хората от групата си. Все пак беше деня преди откриването на уч. година. Дотук добре, задрасках неделята. Остана за понеделник, но покрай многото хора в двора не можахме и тогава да се видим. След края на занятията пратих SMS и получих отговор, че са пак на кафе тя и другите нейни колежки от другите градове. Като "малцинство" е нормално да се крепят. Разбрахме се да й звънна направо вторник след края на занятията. Обеща, че ще вдигне и така стана. Този път се срещнахме и бях много щастлив. Надмина всички мои очаквания. Обиколихме крайбрежието и седнахме на една буна под лунната светлина. Беше романтично. Тя много искаше да види морето. Показах й го. Спретнахме си разходка, която продължи повече от 2 часа. Държахме се под ръка, разменяхме си целувки и прегръдки. Дойде време за прибиране и стигнахме до същото място, където се срещнахме. Там запоследно се прегърнахме и целунахме и тогава тя ме пита "ти ли тръгваш първи или аз?" Отвърнах й с "ти" (дали не беше грешка?). Предварително ми беше кзала, че брат й е подготвил купон у тях, което не й харесвало много. След като й пратих SMS по-късно от вкъщи, че съм се прибрал и че й благодаря за хубавата вечер, отговор не получих. Притесних се, че може нещо да е станало, ако съквартирантите са употребили повече алкохол... На другия ден й пратих SMS с въпроса дали можем да се срещнем и да отидем на кафе. Не отговори. Звънях 3 пъти в интервал от 15 мин, пак нямаше отговор. Оставих нещата така. Реших да не досаждам. Прибрах се с не много добро настроение. Не бях гладен и хапнах много малко. Легнах си и по-рано. Следващия ден мина по същия начин, не съм я търсил, нито пък тя мен. Вечерта й пратих отново SMS с въпроса дали е добре и да не се е случило нещо, започнах да се притеснявам. След няколко минути пристигна отговора който гласеше "dobre sum ama taq sedmica po cql denq spq zaradi tiq lekcii sutrin. dnes bqh ot 7 30. moje6 da spi6 spokoino." В следващия SMS каза, че ще се прибира на следващия ден рано и да сме внимавали с телефоните, че сметките станали много големи. Е, очевидно е изтървала първите 2 влака, но по мои изчисления да се е прибрала най-късно в 23:00 h. Проверих във форума, фейсбука, изписваше, че не е влизала откакто е излязла от вкъщи. Пратих ЛС с въпроса "Къде си " Тая сутрин влизам и виждам, че късн0о снощи е имала login, но не ми е отговорила. Много ме притеснява ситуацията. Почва да ми пречи на концентрацията. Опитвам се да мисля за друго, но трудно става. Вариантите според мен са следните:

-или аз съм загубил търпение и броя всяка секунда
    - или не струвам много в нейните очи
    - или е била прекалено изморена
    -друго

Чувствам се болен. Не знам как да пропъдя тия мисли от главата си. Освен това - чувствам се безпомощен в ситуацията. Не съм споделял на никого и това още повече ме затруднява.

Как да постъпя? Какво е вашето мнение?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    С две думи - Needy AFC.

С малко повече - комбинация между първия и втория вариант, които си предложил. Насилил си супер мнго нещата с тия смс-и звъненета, ЛС-та и каквито щуротии е имало още. Да, бил си интересен в началото, допадал си и, обаче с непрестанното търсене си разгонил всякакво привличане от нейна страна.

С две думи - забрави за девойката, отдавна те е сложила в черния списък.

С малко повече - извади си поуки от тази случка.

Това с болестите и здравословните проблеми е самонавиване, и твое решение. Реално няма такъв проблем.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

злетак
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Недей се вкопчва така в момичето, бе! Остави я. Тя ако има мерак да се видите - ще ти пише. ; )
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Град
    Варна
    Пише ми, но не отговаря страстно така, както преди. Като я питам за среща, казва, че не знае. Не ми пуска вече иконките с мечетата и целувките.... А наживо се познаваме само от 1 седмица

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Щом не ти пуска тея 'икони' значи е сериозно
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Град
    В мислите на хората
    Дааам, сериозно е вече....

Може да си има някое скайп гадже. Но недей се самоубива...все още. Искам да се посмея още малко на простотията ти

Dr. Gregory House

бате излез от тъпия филм в който си се вкарал иначе няма да ти е леко
    phah

Град
    Варна
    Какво предлагате вие? Да си търся друга или да направя последен опит с тая?

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    С две думи - Needy AFC.

Четеш ли коментарите изобщо?

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Lorenzo
    Пише ми, но не отговаря страстно така, както преди. Като я питам за среща, казва, че не знае. Не ми пуска вече иконките с мечетата и целувките.... А наживо се познаваме само от 1 седмица
    Е ти к'во очакваш?!Да започне да ти се обяснява в любов ли?!
    Пич ти я ЗАДУШАВАШ ... Нормално е да не ти отговаря ...
    Прекалено бързо са се развили нещата при вас и най-вероятно тя се е стреснала или е объркана ... Може би не е очаквала още на първата ви среща да се прегръщате и целувате и сега й трябва време да осмисли нещата
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Е ти к'во очакваш?!Да започне да ти се обяснява в любов ли?!
    Пич ти я ЗАДУШАВАШ ... Нормално е да не ти отговаря ...
    Прекалено бързо са се развили нещата при вас и най-вероятно тя се е стреснала или е объркана ... Може би не е очаквала още на първата ви среща да се прегръщате и целувате и сега й трябва време да осмисли нещата
    Но по скайп така се бяхме разбрали Още на първата среща

Град
    В мислите на хората
    Но по скайп така се бяхме разбрали Още на първата среща

Човече, осъзнаваш ли колко трагикомично-дебилен изглеждаш в момента? Само с тая реплика.

Dr. Gregory House

Град
    ^^ И к'во ... Казахте си:"Утре като се видим ще се целуваме и прегръщаме ... все едно сме гаджета",а?!

С две думи - Needy AFC.

Четеш ли коментарите изобщо?
    чете ги.
    гадно ли е да си игнориран?

Град
    В мислите на хората
    Психо, пак се буташ където ти не е работата

И не, не ми е гадно. Happy now?

Dr. Gregory House

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    ^^ И к'во ... Казахте си:"Утре като се видим ще се целуваме и прегръщаме ... все едно сме гаджета",а?!
    Не мога да намеря точния цитат, но се бяхме разбрали на прегръдка и целувка в случай, че се видим на откриването. Е, не се вияхме, затова на срещата на следващия ден.

Град
    В мислите на хората
    Писна ми да се самоцитирам, затова се оттеглям с една купа пуканки в ръка.

*хваща кака за ръчичка и я извежда на безопасно разстояние*

Dr. Gregory House

Град
    ^ Пуканки не мога да ям!!!
    А и тук ми е по-интересно Ти си стой на задните редове,но аз ще съм на първия

Град
    В мислите на хората
    Me is owned. Are you guys happy now?

Dr. Gregory House

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NoContinuation
    Остави момичето намира ,и не си търси друга.Остава и на нея да досаждаш .. първо си намери момиче ,което наистина те харесва ..
    Бях останал с впечатлението, че струвам нещо в нейните очи. Какъв глупак съм бил

о да наистина е много гадно така
    и при мен е подобно, само че с момичето сме в един клас и определено незнам дали тя изпитва същото като мен
    и ние се опознахме долу-горе по същия начин и за кратко време станахме близно, но явно аз не и изгледаждам интересен, че да се занимава с мен
    т, по твоя проблем, може би иди до тях и виж какво прави, може да е малко тъпо, но може и да подейства

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    много дълго бе...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Пичагата е яко загорал , радва се на забивката си като циганче на вафла , явно опита му е никакъв с момичетага - да си вземе поука от случката и до тука .
    Доста отчаян и глупав изглеждаш само с репликата си как сте се разбрали по скайп като се видите ... явно си примрял за плът и направо си изплашил зверски момичето та не се лъжи надали имате шанс освен ако и тя не е някоя злетачка на която си единствената опция .
    phah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си