- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След колко време ???
Горе доло след колко време от започване на връзката ви правите секс с гаджето си ??? И колко според вас е нормално да се изчака със секса ?? И на мен ми е много притеснено защото съм го правила само с едно момче преди това и то сме го прави ли само 4 пъти, ако имате някакви съвети моля споделете ги .. Благодаря предварително на всички . Според вас ако държи на мен колко ще чака ?
Всичко зависи от това на колко години си![]()
Може от период на 1-2 седмици до 2-3 месеца
За мен нормално е 2-3 седмици до месец макс![]()
В зависимост от момичето или момчето с което си и колко държиш на него/нея... при мене всеки път е различно от 1 ден до 1 месец
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Първоначално написано от sweet dreams
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Като почувстваш, че си готова, тогава го правиш. Няма период, при всеки е различно. Ако не си с правилния човек, може и 2 години да не го правите, да скъсате и пак да не сте го правили. Ако си с правилния човек, може и на втората среща да решиш, че си готова.
П.С. Ние го направихме 3 седмици след като тръгнахме. Беше ни третата или четвъртата среща. Заедно сме вече 2 години и половина.
Всичко зависи от отношенията между вас. Ти най-добре познаваш човека до теб (поне повече от нас де). Колкото до съветите за секса.. Отпусни се. Според мен това е най-важното, за да можете да се насладите изцяло на половия акт.![]()
Зависи ..... може да е на 1вия ден на 1вия месец или на 1вата година при вс е различно ддз секи път е различно .........
One 4 the money , two 4 the show
С първият ми приятел го направихме след 10 месеца (по доста причини но това че бях девствена не беше от тях). Със сегашният ми на втората ни среща (първата беше на 03.10. а втората на 05.10.)![]()
Ще те чака колкото трябва.. ако държи на теб ще чака. Няма минмум и максимум. Ако искаш може и месеци наред да не си легнеш с него, а ако се чувстваш готова може и първата седмица. Зависи и колко са ти сериозни намеренията към него.
Моето момче ме чака вече година и половина.
Явно държи на мен.
Мисля, че много зависи от вас самите.
На първа среща
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Това си е доволно грубо.Не знам какво ти е направил, ама не мога да си представя как се чуства и как е издържал( и ще издържа,явно).Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Нищо лично, просто подобни връзки не ги разбирам...
Винаги когато момичето е готово,никога не съм непрекъснато принуждавалприблизително около месец може и повече
Имам супер много приятелки, които примерно ми казват "Аз ще спя с него когато мине месец(или два примерно) "... Всичко си зависи 1-во на колко години си до някаква степен 2-ро какви са ви отношенията, чувства има ли, няма ли ... От кога се познавате и т.н
Около 6 месеца.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Ако момичето е девствено и не се чувства готово, какво не можеш а разбереш? Пък и това, че една двойка не прави вагинален секс, не означава, че партньорите са абсолютно на сухо - има си и орална любов все пак, нали така? Вярно, сигурно удоволствието от вагиналния секс е по голямо от полученото при орален, ама все си е нещо.Първоначално написано от Wildchildd
![]()
П.С. Гаджето ми ме чака от 11 месеца... Нищо не ми е направил![]()
абсолютно съгласна...всичко зависи от това на колко си години,ако си на 18-19 и нагоре вече,можеш спокойно да водиш редовен полов живот ии започвате да практикувате секс доста бързо ..една до две седмици както каза Алокин. ноо ако си някое..лапе на 14-15....Първоначално написано от AlokiNn
въобще не си заслужава,да започваш!