- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли такива момчета?
На мен ми допадат готините, по-лошички момчета. Под лоши нямам предвид грозни размъкнати псевдо-рапъри с детски бузи. От онези, яките, които се разхождат из центъра и обират всички погледи. Винаги съм се стремяла към най-хубавото. А с момче, което е по-кротко, интересува се главно от литература и романтика*, няма как да е повече от приятелство! Това е моят вкус... Знам, че има много псевдо "пичове", затова съм харесвала много малко готини момчета през живота си - само 6-7. И всички до един имат много привлекателна външност.
Относно по-мръсните думи - забелязвате ли, че момчетата са много по-откровени, когато са в класната стая или сред приятелите си? Познавам много такива типове... Отворковците на даскалото, пред приятелите си изливат лава от мръсотии; но пред секси момиче извън училище (понеже тези в училище са изпитали отдавна лапите върху дупарките си) - замлъкват!
* Нека да спомена, че аз също чета книги. Но много рядко го споменавам пред връстници.
съгласнаПървоначално написано от peshost
ако предлагаш и доставака давам две левчета
![]()
търси че са на изчезване
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Първоначално написано от vikitolove
Уф абе днеска направиха масово бягство останах само аз...
Имам предвид за доставка другите трябва да ги търсиш, разпръснаха се.
Първоначално написано от ShawnMac
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
не им казвай на тия , да не го откраднатПървоначално написано от FancyGirl
![]()
![]()
ХахахахаЩе трябва да минат през мен
![]()
Звучи хубавоПървоначално написано от FancyGirl
![]()
![]()
Сигурен съм , че ако те обича никога няма да се даде на друга![]()
![]()
просто бях поизгледнял и... вкусни бяхаПървоначално написано от deSaa
съжалявам...
![]()
REGGAE BOOM <3
Незнам, питай го дали ме обичаПървоначално написано от ShawnMac
![]()
Не мога да повярвам с какъв късмет си родена :XПървоначално написано от FancyGirl
Това момче те обича с цялото си сърце![]()
Който както се уреди май бой![]()
![]()
Дяволски прав сиПървоначално написано от ShawnMac
![]()
Ти ли си организирал бягството им 0_oПървоначално написано от antifashionshit
Най-яката емотиконкаПървоначално написано от FancyGirl
![]()
Искам след 5 дена като се прибереш така да скочиш върху мен и да ме гушнеш![]()
ей ша му саПървоначално написано от peshost
нямам късмет
![]()
![]()
има има
Просто аз
da ima ama trqbva da gi potarsi6 .Ti kato ne sre6tal ne ozna4ava 4e nqma[/b]
Вие брат ... на чат го ударихте, "ох това, ох онова!" има си скайп и всяк'ви разновидности за тея работи. Знам, че показността е сладко нещоПървоначално написано от ShawnMac
(особено когато има какво да покажеш и се гордееш с него) ама вижте на какво обърнахте темата. Сори, ако съм ви засегнала. Айде със здраве! ; )