- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли такива момчета?
Moje bi ima ,no sa skriti pod "grozni maski".Prosto ili e mn sladak i e golqm kreten .ili :X ne e xybav bix kazala groznovat ama e mn ymen..romanti4en intersyva go kak se 4yvtvat momi4etata i t.n![]()
Не Ме БоЛи От Нож В СърЦеТо, Не Ме БоЛи От ДуМи Зли, Не Ме БоЛи Че ВсичКо СвъРшИ, БоЛи Ме чЕ тЕб Не Те БоЛи..
познавам такива за жалост те се интересуват само от сестра ми : )
At this moment there are 6,470,818,671 people in the world. Some are running scared. Some are coming home; others are just now facing the truth.Six billion people in the world, six billion souls. And sometimes...all you need is one.
Първоначално написано от Psawyer
съчувствам ти
![]()
има ли бе?![]()
има момчета, дами.. ама вие ще си останете сами и неразбрани във форОма
Нали![]()
има да аз съм един от тях![]()
![]()
привидно са такива..поне тези, които аз пазнавам не всички са идиоти..Първоначално написано от deSaa
![]()
I don`t care .. ;] ..
![]()
Има със сигурност,но трябва време,за да ги намериш
![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
Аз бях човек , който не му бе особено приятно да говори такива неща и не обичах и да говоря.
Бях си сериозен с моята приятелка държах на нея , обичах я.
Отделях и цялото си внимание.
Дори и с приятели не се занимавах , само и единствено с нея.
Бях целеустремен да живееме заедно и направих връзката ни сериозна.
Не пиех , не пушех , не ходех на купони , на дискотеки.
Ходехме на всякъде заедно.
Но тя ме остави и се разочаровах напълно от любовта...
Според мен момчетата , които са свестни са обречени да бъдат преебвани и да страдат , просто така се получава.
Защото малко момичета ги оценяват.
Повечето момичета все искат всички да ги забелязват и да им
яко забавно и се кефят на някви си тъпанари , които нямат си и на идея какво искат от живота и какво могат да и предложат.
моя Гошкуу е мъж мечта![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Има ама в повечето случаи не се оценяват или не се забелязват
ем мисля че ти си добър пример за свястно момчеПървоначално написано от LoveXAngel
(казвам го понеже по-нагоре имаше някой който попита нещо от сорта дали сме сигурно кое точно определяме за свястно момче)и мисля че е трябвало да се занимаваш и с приятели
![]()
ухаа.. ;д такава тема за пръв път виждам... (не че ги гледам много) та... по темата ... Принципно всяко едно момче е свястно докато поради едни или други обстоятелства нещо не го разочарова.. както беше писал някой в по горните отговори... И съвет за момичетата.. момчетата са като кучетата.. намериш ли правилния начин за дресировка е адски лесно да си го направиш твой тип.. (всички момчета са такива.. ся тъпи изказвания от рода на "ти като си мекушав педал много ясно че ще те въртят на малкия си пръст" са напълно излишни)
еми стани лисбийка къв е проблема
ААаАаА за наденицата ли питате?
Определено ако искаш да намериш такова момче.. към списъка ти с качеставата, които трябва да притежава добави всичко свързано със "секс"![]()
![]()
Don't stop..make it pop..DJ..blow my speakers up..tonight..Imma fight..til we see the sunlight..tick tock on the click..but the party don't stop..
Има много ама нали разбираш ,че и на свестните момчета имат физически нужди xDD
--------------------------------------------------------
Много си прав пич.Така е ,много малко момичета оценяват наистина свястните момчета.Тука в тоя форум всеки ден реват някфи кифли които са били преебани от някъв пич и се вайкат защо няма свястни момчета ,а в същото време те самите не ги харесват тези свястни момчета ...Първоначално написано от LoveXAngel
![]()
Хм... Рядкост, но съществуваме. Аз познавам само още един и той е даже по кротък и от мен. Но е факт и че общо взето си го отнасяме заради неоправдана всеотдайност.
+1Първоначално написано от ef4etyYy
![]()
BlueFace само не слагай сички момичета в едно определениезащото не всички са такива
![]()
![]()
Е вие слепи ли сте??Никъде не съм писал " ВСИЧКИ"....Написах :"Много малко" ...Най-се дразня така като не сте прочели още ама бързате да пишете ...![]()
+1Първоначално написано от EeeBobii
![]()
"You were deceived"