.
Затворена тема
Страница 13 от 17 ПървиПърви ... 391011121314151617 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 404
    ИМА ИМА ЛОШОТО Е ЧЕ СА ДОСТА ГОЛЯМА РЯДКОСТ ИМА ИДНИ ОТ НАШИЯ КЛАС КОИТО СЕКИ ДЕН ГИ ГИ ПО ПРЕБИВАМ ! тА ВАПРОСА МИ Е ИМА ЛИ ТЕМА И ДАЛИ ТУКА ШЕ МИ ПОМОГНЕТЕ ПО ВЪПРОСА КАК ДА СВАЛЯ МОМЧЕ
    ВЕДНЪЖ ЛЮБОВТА ПОПИТАЛА ПРИЯТЕЛСТВОТО:ТИ ЗАЩО СЪЩЕСТВУВАШ ВОЛБЩЕ ЩОМ МЕН МЕ ИМА ДА ДАВАМ РАДОСТ НА ХОРАТА? А ПРИЯТЕЛСТВОТО ОТГОВОРИЛО:ЗА ДА ДАВАМ РАДОСТ НА ХОРАТА КОГАТО ТИ ОСТАВЯШ САМО СЪЛЗИ !

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Wolf766
    ИМА ИМА ЛОШОТО Е ЧЕ СА ДОСТА ГОЛЯМА РЯДКОСТ ИМА ИДНИ ОТ НАШИЯ КЛАС КОИТО СЕКИ ДЕН ГИ ГИ ПО ПРЕБИВАМ ! тА ВАПРОСА МИ Е ИМА ЛИ ТЕМА И ДАЛИ ТУКА ШЕ МИ ПОМОГНЕТЕ ПО ВЪПРОСА КАК ДА СВАЛЯ МОМЧЕ
    има достатъчно теми как да свалиш едно момче просто трябва да се поразровш и гледай поне това момче да не биеш или пред него да не биеш някоя момче а ако познаваш тези момчета добре,един съвет от ме,всяко момче си има слабо място(нямам предвит да ги нараниш)и вместо да ги биеш им гажи някоя дума и т.н.

В клас момчетата са в компания...номрлано е това което чуваш...знаеш ли колко е голям процента на хората, които се държат по един начин в даскало и по друг извън него? Нарича се оцеляване, сливане с атмосферата или както искаш го наречи (:
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Това за "детската: логика ще се направя, че не съм го прочел. Колкото за останалото- случайно да съм споменал някъде, че всички момичета са такива?Пределно ясно е, че не може всички да са под 1 знаменател.Ако ти си като човека, който описваш-"който те уважава независимо момче или момиче си" тогава браво, радвам се. Това, което през цялото време правех, бе да дам пример как винаги търсите проблема у нас.След като голяма част от момичетата продължават да са "оборотни", така ще е и с момчетата.
    А и бай да уей-за мене не се притеснявай Не съм толкова изпростял, че да се бутам при "оборотните".Просто ако не се досещаш някои хора все още се опитват да се държат човешки с всички.(пък ти ако щеш го смятай това за мазохизъм)

Цитирай Първоначално написано от peshost
    Цитирай Първоначално написано от sWeeX
    Има,Има.Ма вече са на изчезване .А на мен въпроса ми е.Останали ли са момичета,който харесват такива момчета
    + и аз същия въпрос бих задал...
    +1...
    REGGAE BOOM <3

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от Shadow1596
    В клас момчетата са в компания...номрлано е това което чуваш...знаеш ли колко е голям процента на хората, които се държат по един начин в даскало и по друг извън него? Нарича се оцеляване, сливане с атмосферата или както искаш го наречи (:
    + 1
    Най-лесно можеш да опознаеш един човек, когато поговориш насаме с него, далеч от заобикалящите го хора. Тогава ще видиш, че има много свестни хора.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    Има,Има.Ма вече са на изчезване .А на мен въпроса ми е.Останали ли са момичета,който харесват такива момчета
    +1...
    добре бе хора вместо да задавате един и същи въпрос по 1000000 пъти прочетете постовете по-горе

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от darkSpiri7
    Мой съученик решава да подари цвете на съученичка(без да има някакви чувства, а просто заради рождения и ден)Поднася и цветето, при което целият клас прихвав да се смее, включително и самата госпожица.Какво последва?След 2месеца нашия човек бе решил, че предпочита да се преструва на задник, стига да не е аутсайдера , на когото всички се подиграват.
    И после какво?Нямало добри момчета.Еми съжалявам,ама вие сами правите така,че свестните да са редки екземпляри.
    Хехе, отдавна не я бях гледкала тая темичка!
    Та сега относно мнението на darkSpiri7, ами често казано тази "госпожица" е пълно кюфте... както и всички, които са му се подигравали на въпросното момче. Факт е, че повечето момичета са такива.Пълни кучки! Аз също съм била свидетел на такова 'шоу' и вече 5 години моя приятел (който също беше така унижен) се "разваля" пред очите ми и не иска изобщо да чуе за 'по-добър вариант'!

Това е, то човека си го каза:
    Цитирай Първоначално написано от darkSpiri7
    Еми съжалявам,ама вие сами правите така,че свестните да са редки екземпляри
    Виновни смеее! ;дд
    А, да, и още нещо, в което съм се убедила (относно момичетата) "Ако не си к**ва, никой не те забелязва" Пример: Мен ;дд

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София

Re: Има ли такива момчета?

Цитирай Първоначално написано от LondonTipton
    На мъжете им е вродено да са свине.Свестни няма.Точка.

Ъъъ,Господин Психопат си е много свестен.
    точно така

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    +1...
    цяла тема със "свестни" момичета търсещи такива момчета
    кавичките ги сложих 'щото не познавам всеки поотделно да кажа дали е така, то за себе си всеки е хубав и свестен и тн

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Град
    ВаРнАаАа

Цитирай Първоначално написано от psychopath

точно така

Радваш се, че момичето казало "свестни няма" ти е казало, че си свестен? Интересно!

Голям фен

Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Цитирай Първоначално написано от psychopath

точно така

Радваш се, че момичето казало "свестни няма" ти е казало, че си свестен? Интересно!
    Интересно да

айде вече след 22 страници избисани дали има свестни момчета или няма и тем подобни да обобщим:има свестни момчета и момичета,но по една или друга причина се крият

Супер фен
    Определено има..

Повече от фен Аватара на Nich
    има, ама са заети :P

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Абе ае стига сте дъвчели едно и също...пък и под "свесни" много неща могат да се разбират,може да не вреди на останалите,обаче да е пълен боклук,лицемер,двуличник... ичността има много аспекти,просто няма перфектни хора,за мен лично да си свестен означава да ти пука за останалите,да не се подиграваш на техните провали,а напротив!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    Абе ае стига сте дъвчели едно и също...пък и под "свесни" много неща могат да се разбират,може да не вреди на останалите,обаче да е пълен боклук,лицемер,двуличник... ичността има много аспекти,просто няма перфектни хора,за мен лично да си свестен означава да ти пука за останалите,да не се подиграваш на техните провали,а напротив!
    +
    тая тема... не умре бе

Цитирай Първоначално написано от Functional1Neighbour
    Няма свестни.
    Има ве кво лъжеш...

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от Functional1Neighbour
    Няма свестни.
    Има ве кво лъжеш...
    според всеки е различно бе

Град
    Русе
    Оф що не спрете вече с тая тема, а? Разбрахме - има! (щом някои казват). Какво толкова се обсъжда 22 стр ... леле :ххх

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Съжелявам, че не отговарям на критерите ти, аз съм нещо такова не пуша и прочие.. Нали знаеш който търси намира.
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Град
    София
    Повечето аверчета,които познавам не пушат,ама за ебането...Кат са пубери,няма на къде

Хора има всякакви. :P
    Просто, според мен, животът ти поднася различни на различни етапи. Ще дойде време, в което ще намериш правилния. Не губи вяра!

Фен
    Град
    Sofia
    Естествено, че има! Просто средата е такава, че ги кара да се крият. Например мемчето, което е мило с момичетата, държи се възпитано и тактично, както си трябва, излиза педерас', гей, травестит и кво ли не още, а момичето, което не се маже с по три тона грим сутрин, обед и вечер, не ходи полуголо, независимо дали времето позволява или не и не се слага на сички е задръстено и непривлекателно.Така стоят нещата. И аз съм недоволен ама ние сме си виновни. Ако ни харесва...
    Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от TheThinker
    Ако ни харесва...
    Ако не ни харесва какво? Да продължава "да не ни харесва"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си