- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли такива момчета?
ИМА ИМАЛОШОТО Е ЧЕ СА ДОСТА ГОЛЯМА РЯДКОСТ
ИМА ИДНИ ОТ НАШИЯ КЛАС КОИТО СЕКИ ДЕН ГИ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ГИ ПО ПРЕБИВАМ !
тА ВАПРОСА МИ Е ИМА ЛИ ТЕМА И ДАЛИ ТУКА ШЕ МИ ПОМОГНЕТЕ ПО ВЪПРОСА КАК ДА СВАЛЯ МОМЧЕ
![]()
ВЕДНЪЖ ЛЮБОВТА ПОПИТАЛА ПРИЯТЕЛСТВОТО:ТИ ЗАЩО СЪЩЕСТВУВАШ ВОЛБЩЕ ЩОМ МЕН МЕ ИМА ДА ДАВАМ РАДОСТ НА ХОРАТА? А ПРИЯТЕЛСТВОТО ОТГОВОРИЛО:ЗА ДА ДАВАМ РАДОСТ НА ХОРАТА КОГАТО ТИ ОСТАВЯШ САМО СЪЛЗИ !
има достатъчно теми как да свалиш едно момчеПървоначално написано от Wolf766
просто трябва да се поразровш
и гледай поне това момче да не биеш или пред него да не биеш някоя момче
![]()
а ако познаваш тези момчета добре,един съвет от ме,всяко момче си има слабо място(нямам предвит да ги нараниш)и вместо да ги биеш им гажи някоя дума и т.н.
![]()
![]()
![]()
В клас момчетата са в компания...номрлано е това което чуваш...знаеш ли колко е голям процента на хората, които се държат по един начин в даскало и по друг извън него? Нарича се оцеляване, сливане с атмосферата или както искаш го наречи (:
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
Това за "детската: логика ще се направя, че не съм го прочел. Колкото за останалото- случайно да съм споменал някъде, че всички момичета са такива?Пределно ясно е, че не може всички да са под 1 знаменател.Ако ти си като човека, който описваш-"който те уважава независимо момче или момиче си" тогава браво, радвам се. Това, което през цялото време правех, бе да дам пример как винаги търсите проблема у нас.След като голяма част от момичетата продължават да са "оборотни", така ще е и с момчетата.
А и бай да уей-за мене не се притеснявайНе съм толкова изпростял, че да се бутам при "оборотните".Просто ако не се досещаш някои хора все още се опитват да се държат човешки с всички.(пък ти ако щеш го смятай това за мазохизъм)
![]()
+1...Първоначално написано от peshost
REGGAE BOOM <3
+ 1Първоначално написано от Shadow1596
Най-лесно можеш да опознаеш един човек, когато поговориш насаме с него, далеч от заобикалящите го хора. Тогава ще видиш, че има много свестни хора.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
добре бе хора вместо да задавате един и същи въпрос по 1000000 пъти прочетете постовете по-гореПървоначално написано от antifashionshit
![]()
Хехе, отдавна не я бях гледкала тая темичка!Първоначално написано от darkSpiri7
Та сега относно мнението на darkSpiri7, ами често казано тази "госпожица" е пълно кюфте...както и всички, които са му се подигравали на въпросното момче. Факт е, че повечето момичета са такива.Пълни кучки! Аз също съм била свидетел на такова 'шоу' и вече 5 години моя приятел (който също беше така унижен) се "разваля" пред очите ми и не иска изобщо да чуе за 'по-добър вариант'!
Това е, то човека си го каза:Виновни смеее! ;ддПървоначално написано от darkSpiri7
А, да, и още нещо, в което съм се убедила (относно момичетата) "Ако не си к**ва, никой не те забелязва" Пример: Мен ;дд
точно такаПървоначално написано от LondonTipton
![]()
Първоначално написано от psychopath
Радваш се, че момичето казало "свестни няма" ти е казало, че си свестен?
Интересно!
Интересно даПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
айде вече след 22 страници избисани дали има свестни момчета или няма и тем подобни да обобщим:има свестни момчета и момичета,но по една или друга причина се крият![]()
Определено има..![]()
Абе ае стига сте дъвчели едно и също...пък и под "свесни" много неща могат да се разбират,може да не вреди на останалите,обаче да е пълен боклук,лицемер,двуличник... ичността има много аспекти,просто няма перфектни хора,за мен лично да си свестен означава да ти пука за останалите,да не се подиграваш на техните провали,а напротив!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Има ве кво лъжеш...Първоначално написано от Functional1Neighbour
Оф що не спрете вече с тая тема, а? Разбрахме - има! (щом някои казват). Какво толкова се обсъжда 22 стр ... леле :ххх
Съжелявам, че не отговарям на критерите ти, аз съм нещо такова не пуша и прочие.. Нали знаеш който търси намира.
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Повечето аверчета,които познавам не пушат,ама за ебането...Кат са пубери,няма на къде![]()
![]()
![]()
Хора има всякакви. :P
Просто, според мен, животът ти поднася различни на различни етапи. Ще дойде време, в което ще намериш правилния. Не губи вяра!
Естествено, че има! Просто средата е такава, че ги кара да се крият. Например мемчето, което е мило с момичетата, държи се възпитано и тактично, както си трябва, излиза педерас', гей, травестит и кво ли не още, а момичето, което не се маже с по три тона грим сутрин, обед и вечер, не ходи полуголо, независимо дали времето позволява или не и не се слага на сички е задръстено и непривлекателно.Така стоят нещата. И аз съм недоволен ама ние сме си виновни. Ако ни харесва...![]()
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
Ако не ни харесва какво? Да продължава "да не ни харесва"Първоначално написано от TheThinker
![]()