- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли такива момчета?
Доколкото аз мога да пиша по тази тема. Мисля ,че отговарям на 70% от опцийте за свястно момче ,които си посочила![]()
ДАНО дай боже!Първоначално написано от LadyDi
че и на мене вече ми писна често казано...
![]()
Причината е в това, че съвсем различни се набиват на очи, свестните са по хммм срамежливи (може би) и внимават точно да не изплашат момичето с твърде прямо държание. Не се крият, просто трудно ги забелязват, по-възпитани са (други се правят на олигофрени) и не искат да ги помислят за досадници. И за тва си го ядеме, щото ни е страх да не отблъснеме момичето/жената. Не се забелязват защото не си завишават самочувствието до небето и именно за това не се и набиват на очи и за тва по принцип са самотни.Първоначално написано от vikitolove
Колкото до понятието "свестен" това е плаващо понятие, всеки има кусури и ако търсиш перфектния пич дето да ти дойде на крака да те качи на бял кон и да яздите към залеза ще те светна нещо:
На 15 - 16 всички пубери дуднат само за секс, щото само това им е в главата, но има и свестни сред тая тълпа. Бе не гледайте във предните редици, гледайте по-назад, по-дълбоко.
Рано или късно и тоя свестния ще ти се наложи да му пуснеш, ако се задържите достатъчно, не забравяйте и тоя факт.
Айде със здраве, от един от хората дето не мисли само за секс и не се набива на очи.
To The Threshold
^^ Ето един пример. От известно време си пиша лс-та с едно момче от този форум. Той е на 17 и е адски свястно момче, мил, добър възпитан и много харесва една своя позната. Задава ми толкова много въпроси (на които аз с радост отговарям) и просто виждам колко много му пука (което е супер) и колко е несигурен в себе си, защото един безмозъчен гъзар ще отиде и ще изръси едно изречение на момичето и to ще му се стопи в краката без да подозира, че накрая тоя глупак ще и разбие сърцето. Момичетатa пренебрегват свестните момчета, на които всъщност им пука, за някви смешни топове, които им рабзиват сърцата... Защо добрите се страхуват, че ще ги отрежат и ги е срам, а глупаците карат нарпаво и разбиват сърца без да им мигне окото?![]()
Ти си отговори на този въпрос...защото им пука.Първоначално написано от BePoHuKa
Ем пука им.. точно по тази причина момичетата трябва да ги харесват, а не да се хвърлят на другите сополанковциПървоначално написано от Sh@d0w
Тези, на които им пука трябва да са най-спокойно, че няма да ги отрежат.. скапана логика имаме днешната младеж
![]()
надрастнали са възрастта си и както се каза по-горе, тези момчета не обичат да се фукат. някои от нас нямат нужда да се център на света. някои от нас имат други, по-приятни занимания, от колкото да парадират, да ръсят глупости и да се правят на гъзари. също и се притесняват да не досаждат. не се лепват за момичето, така че то да не може да диша. за съжаление момичета, те не падат сами от небето. налага се сами да ги потърсите. =] отваряйте си очите на четири, не гледайте толкова "челните редици" на гъзарите, така да се изразя, а малко по-назад. наслука![]()
REGGAE BOOM <3
Абе има редки случаи като 2 в 1 ! Някои са си много общителни и не се страхуват да свалят някое момиче, но също така са и адски свестниПървоначално написано от antifashionshit
![]()
Ха, според мене има и една друга причина (визирам и себе си в това число) има свестн момци, дето са ги прецаквали и използвали и са им разбивали сърцето толкова пъти, че може да се каже, не че ги е страх ами по-скоро че НЕ ИСКАТ повече да им се случва, въпреки че това е нещо нормално. Точно тия дето са свестни, попадат на хора(важи и за мъжко и женско), които ги лъжат, разиграват, изневеряват им по няколко пъти, държат се гадно с тях, сриват ги и психически и физически, а нашите лирически герои, обект на темата, прощават ли прощавааааааааат, показват великодушие, преглъщат болката и продължават да търпят....и така в най-добрия с лучай с месеци (в моя 2 години) болезнено е да, ама няма как.
Когато тези които търсят свестните, спрат да гледат масовката и погледнат в дъното, оня спокойния, изпит от проблеми и самота човек, оня земния дето не се надува, тогава ще спре да се пише в тази тема, и целият раздел ще е пълен с теми от сорта на "Какво да му купя за рд" и т.н., докато се гледат масовките от лачени малоумници със завишено самочувствие и плоски виждания и интереси....до тогава тоя раздел във тоя форум ще е пълен с теми от хора с разбити сърца.
П.П. Тези които се оплакват с неща от сорта "Влюбих се в него/нея и сега не е същия/та" да се замислят преди това колко пъти са рязали някой, който не знаят дори че съществува а може да ги направи щастливи. Докато хората се чувстват харесвани, търсят тръпка, живот, свобода, безпроблемност и удоволствия. В един момент когато се окажат в нашия свят се оказва че търсят друго (Това се нарича "вариационен приоритет"- демек като си мислиш че оня там готиния, шумния с веселата компания, дет се счупва от купони те харесва/обича/желае си спокоен/спокойна, след това обаче грозната истина те смачква.
Наивноста и липсата на мислене водят до правене на грешки, а те се поправят трудно.
To The Threshold
^ напълно те подрепям! Като пуснеш тема "Какво да му/и купя рд", това е напълно показателно, колко го познаваш... Или темите на малките пикли дето "ходим от 1 седмица той ме заряза" и тем подобни, дето нямат грам мозък в главите си, пък в най-лошия случай пишат и в долния раздел "бременна ли съм"... и лошото е че става все по-зле работата...
Така е, трябва да почне да се мисли за напред, какво ЩЕ бъде с този човек, а не какво Е в момента.Първоначално написано от Cybershot
Точно щото като някой на 13 каже "Голямата ми любов ме заряза" да вземе да се замисли аз какво да кажа като "Първата ИСТИНСКА (уж) любов, с която исках след още късо известно време, семейство (не съм на голяма възраст, но вече знам какво ми трябва) ме заряза заради наркоман, който не може и да постъпи като мъж и я лъже от сега" АЗ кво да кажа или многото хора в подобно положение А ТЕ, колко често се оплакват и пускат теми тука, не колкото "Обича ли ме" ; "Аз съм на 14 той на 24, не ме приема на сериозно" Абе аз кво ли няма да дам да съм на 14/15 за да не ме боли и да не търся ГОЛЯМА ЛЮБОВ.
Трябва да се подредят приоритетите и тука ще има само теми от сорта "Щастливи сме заедно, а вие?"
To The Threshold
Истинската любов не трябва да я търсиш и на дали ще я намериш в някоя дискотека, тя сама те намира(любовта)![]()
Първоначално написано от Cybershot
Точно така!!!!!
To The Threshold
+1Първоначално написано от IndependentGirl
![]()
![]()
Абе има уж.. ама те или не се интересуват от теб или са заети..кво да приказвам.. абе всяко момче преминава периода `дебна да ебна` .. ама някои го показват по-малко ..
и ще става все по скапанаПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
За жалостПървоначално написано от vikitolove
![]()
има има .. аз лично познавам 3,4 момчета които не искат секс веднага или след 3,4 месеца ... нооо са ми като братя и no chance да имам връзка с някой от тях![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Продукта който търсите е в изчерпани количества за този момент!
GTA Stunting
Еми аз пък примерно си търся точно такива 'гадове',ако искаш някой свестен - явно ще е сдухан . Не всички де,има си нормални момчета,но те са рядкост и има да ги търсиш достаа дълго времее![]()
след тия двете изречения етусиазмът ми да ти обяснявам колко прекрасни хора познавам изведнъж изгасна ... в "тийн филми" ще ми ги търси.. е и в "тийн форум" да ги търсиш - няма да ги намериш! тва си беше няква обява.. stupid cupid..Първоначално написано от deSaa
— Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.
Има има, аз съм едно добро примерче, :Р![]()
като си едно добро примерче би ли ни се описалПървоначално написано от creet3
ама без да преовиличаваш
![]()
![]()
не пуша, рядко пия, обичам да пътувам, искам да се занимавам с фотография, слушам много музика, обичам купончетата, през повечето време съм с приятелите и си лафим, не се правя на голямата работа, според хората около мен съм забавен и готин по външност и характер... това е общо взето, което е за пред хора ( бъзикам се :Р)
Тая тема с някаква цел "запознанство" ли е?
Не смятам, че на възраст 14-15-16 има нормални и здравомислещи момчета. Просто яко ги пере хормона.