- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли такива момчета?
Не,няма свестни!Всички сме свине!Мислим само за секс,пари,коли,футбол,яденй е и пиенйе!(май не изпускам нищо)
Романтични сме колкото стена на панелен блок(или колкото свине).Изброените неща важат за абсолютно всеки един от нас.Дори и тия дето мислят обратното,рано или късно разбират,че всъщност наистина са свине.Ето,признахме си!Доволна?![]()
Първоначално написано от deSaa
с цялата си скромност ще кажа,че аз съм такъв... даже винаги ме смятат за смотан/сдухан щото не пия/не пуша/не се водя по акъла на никого.... и чесно да ти кажа все повече се убеждавам,че да си добър в този скапан живот се иска адски много воля...на 18 години съм и чак днес тръгнах с момиче... винаги са ме искали само за фр ... макар,че мога да им дам всичко не материално,което искат...продължавай да търсиш... има много такива хора,а и тези,които само говорят,всъшност не са точно такива,каквито се опитват да бъдат...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Обаче едно не мога да си обесна...по форумите има сигурно милион такива теми..и във всяка една излизат толко много хора,дето казват "аз съм свестен/на".Въпреки т'ва темите тип "няма свестни" продължават да растат експоненциално(да се направим и аз на Ентелегентен).Не е ли т'ва е против 'сички закони на 'сички логики,за които човек може да се сети![]()
ми свестните момчета не са много.. излизат много, щото по десетките теми, изписани по този въпрос, пишат едни и същи хора... и дори да са много, идиотите са повече.. всичко си е по правилата![]()
Айде, айде. На 15 години е напълно нормално да мислят това. Тъкмо са се научили за какво служи онова нещо дето се поклаща между краката им.Първоначално написано от deSaa
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
тва че някой пуши или иска секс едва ли го определя към "несвестните момчета " пушенето си е навик секса си е нужда ..... ако търсиш някой , който в петък вместо да излезе седи кротко в къщи с родителите си и чете Библията едва ли ще намериш
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Има. Просто не са на ВАШАТА възрастПървоначално написано от blackphobia
![]()
Че какво ненормално има ?Първоначално написано от Liar
Ако се харесаме до толкова, че да сме готови да прекараме остатъка от живота си заедно - мисля, че няма проблем![]()
Я се замисли! Ако поканиш всеки един от тези твой приятели у вас ( един по един), и излезеш от банята гола и им се понатиснеш малко, дали ще се отдръпнат? НЕ! При всяка една възможност биха те наебали и заминали след това... ОСВЕНПървоначално написано от Hilary_
1. Гей!
2. Има 10 пъти по-красива приятелка!
3. Не те намира за грам привлекателна!
Нее виж сега много си краен !Първоначално написано от fc
Една вечер на един купон едно момиче ми каза
"Тази вечер, ще те огрее" и искаше да ме употреби, при всички
случай беше по-хубава от момичето, което зарибявах, но
друга ми беше на сърцето и не го направихе
АЗ НЕ ИСКАХ ! И не съжалявам, макар и да не се наредиха работите с унова другото момиче, аз не съжалявам и сега
//И между другото сега момичето, което искаше да правим секс много ме уважава и сме мн добри приятели![]()
И, повярвай ми, още иска да те чука.Първоначално написано от zero
Има да,една моя съученичка е с такова момче.Романтик не са се карали и е адски мил със всеки.Късметлийка.
Естествено,че имаАз лично познавам доста такива момчета
(и НЕ!Не са грозни,не са и девствени,а още по-малко задръстени,ограничени,без грам самочувствие ...)
А иначе не виждам нищо лошо в това някое момче да говори за цигари,алкохол или сексЕ ако само това му е в устите е досадно,но далеч не е ненормално или просташко или както там искаш го наричай
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ми има да аз пък се чудя къде са свястните момичета които не мислят само за гримове лакове роклички и парите на момчетата.![]()
Vin diesel RULZZZZ
Има,но не очаквай,моме,да са с всички тези качества в комплект.
Понякога или даже много често може да са под носа ни,но ние да не им обръщаме внимание или просто да не можем да видим специалното у тях.
Но поне фактът ,с който се успокояват старите моми (включително и аз) е че има такива екземпляри.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Зак'во ми е мъж, който да не мисли за секс?![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Драганчо, приятно ми е.Първоначално написано от Violenza
Първоначално написано от yahhooo
![]()
![]()
![]()
Самотен или не, дясната ръка винаги на лице
дам има аз уж съм такъв ама кво значение. Миналата седмица щях да излизам с едно моми4е, 10 минути преди срещтата ми прати смс, че няма да дойде и ми беше супер тъпо. ем и цвете бях взел и кво- кофата за боклук много го хареса. неска пък я видях с друг. та пак питам- за кво са ви свестни за да има кой да тича след вас и да го разигравате ли ?
Оле....ще спрете ли да се предлагате на момичето!![]()
бате има и свестни... просто не си попаднал на такава... а щом момичето търси свестни момчета, начи едва ли е няква лиглаПървоначално написано от buntar90
A от къде си сигурен, че тя не е някоя отчаяна мома, която е пренебрегната от 'яките' и 'готини' момчета от нейния клас, които обръщат внимание само на 'популярните' девойки?Първоначално написано от Tempest
погледни от друг ъгъл човека е откровенПървоначално написано от deSaa
![]()
ААаАаА за наденицата ли питате?