- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли такива момчета?
аз познавам няколко свестни ама...те са заети сори![]()
I can't stop myself from loving you <3
Моя милост се пише свясно момче,но вси още не съм оценен,както подобаваПървоначално написано от deSaa
Еми за това НЯМА!!! Щото всички се радвате да ги имате за приятели...Първоначално написано от Hilary_
нз що ама ако не ви третират като боклуци, почвате да правите партньора си разноглед, качвате му се на главата и накрая го заебавате заради някой по-малко идеален...
сега се сещам, че гледах наскоро "Грозната истина" и там мацката в главната роля обясняваше, че "идеалния" съществува (макар че не го беше срещала) и всички и се скъсваха от смях. После идеалния се нанесе до нея и тя го заряза заради едит от тапаците. Е за това няма такива момчета. Що трябва да търпя глезотиите на някой и накрая да реши, че съм и домашен любимец и може да прави квото си иска, вместо да се държа като дебил и да си правя доста секс с различни момичета (които на всичко отгоре когато не ги третираш като принцеси са готови да прощават прегрешения и т.н.)
накратко вие сте си виновни![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Да, има.Но когато го поопознаеш по-добре и осъзнаеш, че е точно копие на момичешкия ти идеал за момче... загубваш интерес.Поне така стана при мен.![]()
all day... all night... what the fuck?!
еми до колкото мога да се преценя съм свестен
но всеки си има мнение
вчера точно се замислих защо да не почна да се правя на простак поне на тях им варви![]()
Не си прав, честно. Ти гледаш от едната страна, познаваш един тип момичета. Вярно е, че много момичета са точно такива, каквито си ги описал, но има и много, които ще те ценят и няма "да те третират като домашен любимец"Първоначално написано от DiabolicalSoul
![]()
Има ли, бе?![]()
Когато е с приятели нормално е да споделят , какво им се прави!
Точно , когато се срещате с някои , който не познавате насаме и е с вас и не ви говори такива работи и Вие си мислете ,че е свестен и т.н!
За това , не гледай това ,че с приятелите споделя такива работи това не го прави тъпак или не е добър или мисли само за това...
да има.. да има.. колко да има...
Не се смейте на човек,
който прави две крачки назад..
Той може просто да се засилва!!!
Аз съм на 22. сменил съм 3 училища + университет + разни допълнителни занимания - демек много и различни компании и познавам всякакви момичета и повярвай ми при огромната част е точно така.Първоначално написано от divaneee
Освен това не можете да си представите как ви лъжат момчетата и как си изграждате някаква напълно различна представа за човека от тва, което той е всъщност (демек с приятелите си обяснява как те е ..... обаче пред теб е миличък или поне така ти се иска да вярваш).
А бе особени сте - замисли се що излизате с по-големи момчета (идиотизма не се лекува с годините)...
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
аде сега момчетата виновни само
ако искате да кажете че е така е се едно да кажете че жените са перфектни
затова има неуспешни връзки те трябва да носят и опит
с времето всеки се научава да преценява човека до себе си
никой не се ражда перфектен няма и такива хора едно момче може да е всякакво но ако обича наистина няма да изневери например
вече друг е въпроса ако сгреши но както казах няма перфектни хора също така и връзка
същото важи и за момичетата някои са долни курви други не
но и най-долната курва ако се влюби истински тя е способна да се промени в името на този който обича
тва е джедайско поверие измислено от Куай Гон Джин
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Естествено че има. Имало ги е, има ги, и ще продължава да ги има. Смятам, че същото важи и за момичетата.
Eто, точно затова сме рядкост! Вие само за приятели ни искате, или пък въобще не ни искате, а за гаджета искате другите, полу-човеците.Първоначално написано от Hilary_
![]()
Първоначално написано от haritov
като изключим последния ред... доста добре казано![]()
Честно казано намират се много много рядкоСъщото бих попитал аз и за момичетата
но предполагам отговора ще е същия така че не смятам че има нужда от излишните коментари на повечето хора тук.Момичето искаше кратък и точен отговор а не есета на тема кой виновен кой не е.Хора всякакви.
ПС. Мило момиче тези твой съученици след време ще осъзнаят грешките си когато навлязат в сериозността на живота и видят че не притежават качествата характерни за нормалните хора.Мисля че това се дължи най-вече на родителите,както те възпитат децата си така децата им се отнасят с околните.Извинявам се ако бях малко изчерпателен все пак се искаше кратък отговор,но мисля ми разбра мисълта.Успех в намирането на това рядко съкровище ако мога така да се изразя![]()
When Hell is full, the Dead Shall Walk the Earth
Да има такива момчета.
Първоначално написано от Kole
Много съм съгласен с теб братле... Изпитвам съм го не 1 и 2 пъти.
Аз съм такъвпроблема ми е че аз не намирам свестни момичета
![]()
Побертета и мене ме клати и на мен ми се ебе много но си трая и си чакам момичето... ходих до скоро с 1 момиче 9 месеца думичка за секс не и казах ... пак не го направихме ... но кво да направа по добре да обичам некоя от колкото за 1 секс ...![]()
Тос пък, как няма да и говориш за секс?Първоначално написано от RoCkSpOt
Има ги.. Ама и аз нямам отговор на въпроса къде са се скрили..
За мен важното е да ме разбира.. До сега просто не ми се е случвал такъв феномен..![]()
Успехчета ! Дано го срещнеш скоро !!!![]()
"Свестни" наистина е изключително разтегливо понятие, ти си единствената, която може да реши, кой е свестен за теб.
"Сред слепите и едноокия е цар".
Има. Пожелавам ти един такъв![]()
о демн аз съм такъв,но се чудя къде са свестните момичета![]()
![]()
През целия си живот съм имала много повече близки приятели момчета, отколкото момичета. Момчетата, колкото и постоянно да обясняват, че им се е*е, са хиляди пъти по-свестни от всяка женска.
Спокс, има качествени мъже ;)
Burning feathers,
Not an angel
Heaven's closed
Hell's soldout