- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли такива момчета?
да бе и аз търся такова момче, ма няма и тфа есамо некфи ... или мисли къде да си го ръгне или не мисли изобщо ... баси писва вече... КЪДЕ СТЕ ВЕЕЕ
![]()
бтв за момчетата в темата, които пишат че търсят такова момиче... е кфо тряа да е то според вас?
такивата момчета... излизате няколко пати,виждате,че е свестен,той иска да сте заедно,но вие сте "изгубили интерес",но тъй като искате да е край вас,защото в същото време сте и егоисти,казвате просволутото "искам да сме само приятели".Първоначално написано от ef4etyYy
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Не съм от тези, които са писали, че търсят, но все пак ще отговоря - трябва да е хубава, това е първото, което се забелязва и ни кара да ви заговорим, да не говори като някоя селянка, лично това мен изключително много ме дразни, някоя да говори на мЬеко или на пернишки, да е отворена и разговорлива, да бъде себе си, а не да влиза в някакви роли, да се прави на каквато не е за да привлече вниманието.Първоначално написано от ef4etyYy
Първо пораснете, а после мислете за момчета.Първоначално написано от ef4etyYy
![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Определено свестните момичета и момчета са много малко. В повечето случаи изобщо не присъстват в големите шумни компании, където най-важното е да се похвалиш с новите орг. мартонки, скъпите дрешки и телефончета, а и с новия батко, с който излизаш и снощи ти е пръснал... на задната седалка на бмв-то.
Шансът да набарате нещо свястно е много минимален, но винаги има и тази вероятност.
Ми сега имсе пробуждат хормоните на твоите хубостници. Всеизвестен факт е че ние съзряваме по късно от вас и се развиваме малко по бавно. 8 или 9 клас си?
Вариант 1 - намираш някой батко.
Вариант 2 - пишеш ми.
Вариант 3 - изчакваш 2-3 години да се поуспокоят хубостниците от твоя клас и пробваш пак.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
хахах \Първоначално написано от valdesbg
/
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Разбира се,че има! Всяко момче е такова, достатъчно е да се влюби или да изпита нещо повече към дадено момиче.
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Има и съм горда,че познавам такива![]()
Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф
![]()
![]()
Има ги,но просто са се скрили на дълбоко,за да бъдат "готини"
![]()
Др е въпросът че някои са адски смешни.Аз съм срешала такива и поварвай ми има ги
![]()
![]()
![]()
Има и такива от класа ти и съм сигурен..Просто всеки стои зад една дебела гримаса..Първоначално написано от deSaa
Първоначално написано от eliyiy
+1Първоначално написано от Stan4o123
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Да бе да! нали знам като бяхме по-големи кво мислехме за малките момичета - че са лесни бройки и нищо сериозно не мое да стане.Първоначално написано от valdesbg
по странното е, че малките момиченца се връзват и излизат с батковци и си мислят, че на батковците им пука и са по-добри от съучениците им ("ако си тъп, обикновено е за цял живот")
специално в даскалото пък връзките между хора на една и съща възраст изкарват най-много.
и още нещо към момичетата - съучениците ги виждате каквито са (щото по цял ден сте заедно), а батковците само на кафенце и в леглото... кво говорят и правят като ви няма си го доизмисляте както ви харесва.
Диаболик - това че си женкар не е проблем на форума. Макар че имаш бая неща за оправяне.
Под "батко" имам предвид максимум випуск и половина отгоре![]()
Dr. Gregory House
Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е вярно, що бе все ми излиза такова име - всъщност съм чувствителен и внимателен и умен и малко безделник и не пиша запетайки пред "и"![]()
и много пъти съм чувал: "Искам да си останем приятели." - It hurts manВсе едно да кажа на някое момиче: "Ти си много интелигентно момиче"
![]()
Yep, определно доста неща имаш да изгладиш![]()
Dr. Gregory House
Еми ще си купя ютия. видяло се е.Първоначално написано от valdesbg
Ако видиш некой ръб, дето съм пропуснал, викай!
p.s. мааму стара. Забраих да пиша, че съм и чаровен! Треаше да ставам от леглото - тъкмо задрямвах вече...
Да ви кажа, аз редовно следя темата и реших да споделя с вас едно мое наблюдение: Мисля, че част от проблема (та дори целият проблем) се основава на това, че момчетата(ако трябва мъжете) нямат доверие на момичетата (жените) и обратно. Примерно как едно "свястно" момче да повярва отново в успешните връзки, щом е било наранено вече от 5-6 к**ви. Или пък как едно "добро" момиче да не се вайка и разпитва по форуми за "добри" момчета, след като вече е изгубило всякаква надежда в тях. Simply. А ако се замислите не е толкова трудно - просто повярвай на това което е пред теб.
абе да,сиг...дай да се режем,че са ни преебали(отново)... мене си ме режат или евентуално тръгват с мен и после ме нараняват 10 пати повече,гадно е,но се преживява и след някой друг месец пак съм в играта,до следващото "искам да сме си само приятели".Първоначално написано от divaneee
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
тоя израз "искам да сме си само приятели" е станал вече клише,а и кажете ми как можеш да си приятел с момичето или момчето което харесваш.Едва ли е лесно.проблвала съм ама да ви кажа нщ не се получи.Момчето беше свястно и ни се налагаше често да се виждаме и единственото коет стана беше да се гледаме и да ни е неловко(поне на мене)тъй че просто момчетата си ги има, но зарад някви к***и не се доверяват на никой![]()
п.с. не подкрепям момчетата,но това си е самата истина