Цитирай Първоначално написано от vikitolove
Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
Цитирай Първоначално написано от DiabolicalSoul
Цитирай Първоначално написано от vikitolove
тоя израз "искам да сме си само приятели" е станал вече клише,а и кажете ми как можеш да си приятел с момичето или момчето което харесваш.Едва ли е лесно.проблвала съм ама да ви кажа нщ не се получи.Момчето беше свястно и ни се налагаше често да се виждаме и единственото коет стана беше да се гледаме и да ни е неловко(поне на мене)тъй че просто момчетата си ги има, но зарад някви к***и не се доверяват на никой

п.с. не подкрепям момчетата,но това си е самата истина
Сууупер. Убедихме момичетата, че всъщност сме добрички, а те ни развалят и че, ако говорим за секс, то се и човещинка
айде пак момичетата виновни за сичко
а бе,не съм казала че ние сме виновни ,просто смятам че заради едно момиче,което е наранило едно момче той повече няма да вярва на другите момичета (ама момчета да ви кажа това ни обижда,много )
Е тва си е талант да не сме виновни за нищо

Ама верно като те прецакат няколко (и то мили и добрички момичета) и решеваш, че другото е по-лесно... пък и по-безболезнено... че и по-престижно сред приятелите

п.с. А иначе сериозно, еми дано всички си намерите по някой, когото да обичате и той вас също (и помнете, че и момчетата имат достойнство - така ще ви обичат повече )