- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос с лека опасност...
Моя приятелка (не гадже!) ходи със моi страшно добър приятел,с когото се знаем от деца и двамата много се обичат и т.н. ноо това момиче ми се натиска...иска да се целуваме и да има бурни нощи..
Какво да направя ?? не искам да си изгубя приятеляя =(
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
...honestly it feels like I ain't living no more...
Ако му кажеш може да не ти повярва и да се скарате ..
а ако оставиш така нещата тя може да обърне версията й срещу теб .. и пак ще се скарате с него ..
вариант три е да чакаш тя да се издъни пред него, но с някой друг, но е кофти за теб (с това чакане) ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Aз и казах...ще изчакам да скъсаш с него,тя ми вика ама аз искам сега...
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
чакай чакай .. искаш да изчакаш да приключи с него и да му кажеш или да изчакаш и да се забиеш с нея??Първоначално написано от OregorN
Поясни малко ..
![]()
Priceless .. <3
Обичат се те.Хахохи.
[size=7][b][u]fosse cos
На него нищо няма да му кажа,страхувам се тя да не му каже за мен .. че тогава изгорехх =|
Искам да изчакам докато си свършат там любовната ауфория и тогава съм аз на ход =) Само че се страхувам и да не би и той да ми се разсърди нещо...момичето е супер готина,сладка,привлекателн а..всичко ! Сини очи,руса коса,секси тяло аъъъъъ![]()
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
Йеаааааааа бейби йеаааа!Първоначално написано от OregorN
[size=7][b][u]fosse cos
Най-добре му кажи.Така или иначе гориш,поне така може да ти повярва (ако наистина ти е толкова добър приятел) и да му помогнеш.
Не му завиждам на пича![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Иначе сте приятели.Ок.Първоначално написано от OregorN
![]()
Епа исчукай я... не вярвам тя да иде и да каже на приятеля тиПървоначално написано от OregorN
![]()
пфф .. е да ти имам приятелството ..Първоначално написано от OregorN
![]()
Priceless .. <3
Е*ал съм я .. размислих !! Няма да позволя да се случи![]()
![]()
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
Момичето учи тук а приятеля ми в друг град и само събота и неделя си е тук...
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
хъх .. мисля, че си доста объркан в момента и не знаеш дал ида се изкушиш или не ..Не ви знам отношенията, но сам каза, че се смятате за мног одобри приятели.. запитай се заслужава ли си заради едно момиче да развалите това приятелство??
![]()
![]()
Priceless .. <3
Нали знаеш girls come and go, friends stay forever (but sometimes they go with them too)Първоначално написано от OregorN
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
За една курва,държа да подчертая.Ако тръгне с теб винаги има шанса да прецака и теб.Първоначално написано от Hilary_
![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
мм дам .. и това също ..Първоначално написано от NamelessRomantic
![]()
Priceless .. <3
хора тя лятото за 3 месеца смени 8 момчета =D Няя се занимавам с тази,ей сега ми казаха тази информацияя..
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
Гледай следващия път като пак ти се натиска да не си промениш мнението отново ..Първоначално написано от OregorN
![]()
![]()
Priceless .. <3
Не,аз не се поддавам на такива ситуации...честно да си призная не обичам много {P} .........
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
Абе.. не си заслужава да се караш с приятел за момиче,колкото и красива и привликателна и какво ли още не да ти се струва.Като ти се натиска просто не отвръщай и тва е.
Абе като к***а с яко тяло ми земи приятелят ти направете една тройка и я зае*ете кво толкова му мислиш![]()
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
Misli6 li 4e na nego 6te my e priqtno da skusa s gadjeto si i vednaga nai dobriq my fr da se zaebe s neq!
ako misli6 taka ne si my nikuv fr!
Разкарай я...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
искала бурни нощи(
кажи на приятеля си и я наебете![]()
Брях,брях