.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    ti go kaza..-ne iska6 da gybi6 priqtelq si .. Za tova ne se podavai na isky6eniqta..momi4eta mn ..istinski priqtel trydno 6te otkrie6 pri polojenie ,4e se znaete ot deca
    Не Ме БоЛи От Нож В СърЦеТо, Не Ме БоЛи От ДуМи Зли, Не Ме БоЛи Че ВсичКо СвъРшИ, БоЛи Ме чЕ тЕб Не Те БоЛи..

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Обичат се - долна лъжа
    ти си му приятел - долна лъжа
    тя е тъпа кучка - истина
    ти си от тези "големите е**чи" - ха ха ха
    вие сте много добри приятели - долна лъжа
    и тримата сте идиоти - Една голяма ИСТИНА
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    Островът на изкушението
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Обичат се - долна лъжа
    ти си му приятел - долна лъжа
    тя е тъпа кучка - истина
    ти си от тези "големите е**чи" - ха ха ха
    вие сте много добри приятели - долна лъжа
    и тримата сте идиоти - Една голяма ИСТИНА

Кажи му, че приятелката му ти се натиска и му казваш защото не искаш да се скарвате преди тя да измисли някфа версия .. или излезте тримата и му кажи пред нея.. да видим тя как ще отрече

кажи му за това. той да решава какво да прави. а ти през това време изобщо не се занимавай с нея.

Re: Въпрос с лека опасност...

Цитирай Първоначално написано от OregorN
    Моя приятелка (не гадже!) ходи със моi страшно добър приятел,с когото се знаем от деца и двамата много се обичат и т.н. ноо това момиче ми се натиска...иска да се целуваме и да има бурни нощи..
    Какво да направя ?? не искам да си изгубя приятеляя =(
    отсвири мацката .. пука ли ти за нея??
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Въпрос с лека опасност...

Моя приятелка (не гадже!) ходи със моi страшно добър приятел,с когото се знаем от деца и двамата много се обичат и т.н. ноо това момиче ми се натиска...иска да се целуваме и да има бурни нощи..
    Какво да направя ?? не искам да си изгубя приятеляя =(
    Явно не се обичат толкова много. Ако е много готина можеш да и позволиш да ти направи една свирка. Недей казва на приятеля ти за сега.

Повече от фен Аватара на Nich
    Е*ал съм я .. размислих !! Няма да позволя да се случи
    ама еба ли я верно

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Казваш, че сте приятели, а пък чакаш да скъсат и да се зарибявате? Малко не се връзват нещата
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

направете тройка

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    Момичето учи тук а приятеля ми в друг град и само събота и неделя си е тук...
    Нали знаеш girls come and go, friends stay forever (but sometimes they go with them too)
    Girls come and go, EPICS are SOULBOUND
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от Nich
    Е*ал съм я .. размислих !! Няма да позволя да се случи
    ама е** ли я верно
    Много тактично.

Ако сте толкова добри приятели му кажи истината, няма как да повярва на нея, а не на теб. Да я чакаш да го скъса, за да си ти наред веднага след това... ако бях на мястото на приятеля ти, вероятно щях да те пребия, а за приятелство след това, да не говорим.

може да пробват колко добър приятел си му..
    и когато се издъниш.. хоп - нито приятел, нито русичката, със сините очички и бля бля бля
    моя съвет е да не рискуваш
    Секса е важен!
    Алкохола е готин!
    Наркотиците стават!
    Любовта - да го духа!

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    На него нищо няма да му кажа,страхувам се тя да не му каже за мен .. че тогава изгорехх =|

Искам да изчакам докато си свършат там любовната ауфория и тогава съм аз на ход =) Само че се страхувам и да не би и той да ми се разсърди нещо...момичето е супер готина,сладка,привлекателн а..всичко ! Сини очи,руса коса,секси тяло аъъъъъ
    пфф .. е да ти имам приятелството ..
    съгласна съъм..нали уж не искаше да си загубиш приятеля..ама за 1 то му ебане всичко ще направиш..
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от NamelessRomantic
    Най-добре му кажи.Така или иначе гориш,поне така може да ти повярва (ако наистина ти е толкова добър приятел) и да му помогнеш.
    Не му завиждам на пича
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ъъъ сини очи, руса коса... стига с тая външност е мамка му.. цени си приятелите и не ги предавай... да ви е*а в загорелите

я се стегни. държиш ли на приятеля си? ако държиш на него не бъди такава мишка, кажи му. прави каквото ти искаш. взимай си решенията сам, не според това, което мислят другите. лично според мен ще си е*ахти нещастника, ако прецакаш приятеля си, ама тва е личнио мнение. оправяш мацката и губиш приятеля или си запазваш приятели, ама не ръчкаш мацката.
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Пич изчукай я и я заеби , хем ще си направиш кефа хем после няма да се занимаваш ;]

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Пич изчукай я и я заеби , хем ще си направиш кефа хем после няма да се занимаваш ;]
    Ти сигурно така предаваш приятелите си, щом даваш такива съвети Ако и те знаеха колко ти струва приятелството

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Ти сигурно така предаваш приятелите си, щом даваш такива съвети Ако и те знаеха колко ти струва приятелството
    Аз бих отказал без да се замисля такова предложение и щях да кажа на приятеля си който ще ми повярва защото приятелството е по-силно от една курва ....Ама той щом се замисля явно сам не е сигурен в собственото си приятелство с този човек.И щом е чакал да скъсат за да тръгне с нея на всички ни стана яско колко е добър приятел.Така че кфо му пречи да си направи кефа

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си