- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос с лека опасност...
ti go kaza..-ne iska6 da gybi6 priqtelq si .. Za tova ne se podavai na isky6eniqta..momi4eta mn ..istinski priqtel trydno 6te otkrie6 pri polojenie ,4e se znaete ot deca![]()
![]()
Не Ме БоЛи От Нож В СърЦеТо, Не Ме БоЛи От ДуМи Зли, Не Ме БоЛи Че ВсичКо СвъРшИ, БоЛи Ме чЕ тЕб Не Те БоЛи..
Обичат се - долна лъжа
ти си му приятел - долна лъжа
тя е тъпа кучка - истина
ти си от тези "големите е**чи" - ха ха ха
вие сте много добри приятели - долна лъжа
и тримата сте идиоти - Една голяма ИСТИНА
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Кажи му, че приятелката му ти се натиска и му казваш защото не искаш да се скарвате преди тя да измисли някфа версия .. или излезте тримата и му кажи пред нея.. да видим тя как ще отрече![]()
кажи му за това. той да решава какво да прави. а ти през това време изобщо не се занимавай с нея.
отсвири мацката .. пука ли ти за нея??Първоначално написано от OregorN
![]()
I don`t care .. ;] ..
Явно не се обичат толкова много. Ако е много готина можеш да и позволиш да ти направи една свирка. Недей казва на приятеля ти за сега.Първоначално написано от OregorN
ама еба ли я верноПървоначално написано от OregorN
![]()
Казваш, че сте приятели, а пък чакаш да скъсат и да се зарибявате? Малко не се връзват нещата![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
направете тройка![]()
Girls come and go, EPICS are SOULBOUNDПървоначално написано от scyLLa
The Spark
Ако сте толкова добри приятели му кажи истината, няма как да повярва на нея, а не на теб. Да я чакаш да го скъса, за да си ти наред веднага след това... ако бях на мястото на приятеля ти, вероятно щях да те пребия, а за приятелство след това, да не говорим.
може да пробват колко добър приятел си му..
и когато се издъниш.. хоп - нито приятел, нито русичката, със сините очички и бля бля бля![]()
моя съвет е да не рискуваш![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
съгласна съъм..нали уж не искаше да си загубиш приятеля..ама за 1 то му ебане всичко ще направиш..Първоначално написано от Hilary_
I don`t care .. ;] ..
Първоначално написано от NamelessRomantic
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ъъъ сини очи, руса коса... стига с тая външност е мамка му.. цени си приятелите и не ги предавай... да ви е*а в загорелите![]()
я се стегни. държиш ли на приятеля си? ако държиш на него не бъди такава мишка, кажи му. прави каквото ти искаш. взимай си решенията сам, не според това, което мислят другите. лично според мен ще си е*ахти нещастника, ако прецакаш приятеля си, ама тва е личнио мнение. оправяш мацката и губиш приятеля или си запазваш приятели, ама не ръчкаш мацката.
REGGAE BOOM <3
Пич изчукай я и я заеби , хем ще си направиш кефа хем после няма да се занимаваш ;]
--------------------------------------------------------
Ти сигурно така предаваш приятелите си, щом даваш такива съветиПървоначално написано от BlueFace
Ако и те знаеха колко ти струва приятелството
![]()
Аз бих отказал без да се замисля такова предложение и щях да кажа на приятеля си който ще ми повярва защото приятелството е по-силно от една курва ....Ама той щом се замисля явно сам не е сигурен в собственото си приятелство с този човек.И щом е чакал да скъсат за да тръгне с нея на всички ни стана яско колко е добър приятел.Така че кфо му пречи да си направи кефаПървоначално написано от izlishna
![]()
--------------------------------------------------------