- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесбиика ли съм?
Ще ви разкажа случката имам си гадже момче от 3 месеца.Изведтаж спря да ми доставя удоволствиеЕдна вечер отидох на купон запознах се с едно мн готино момиче разменихме си скаиповете започнахме да си чатим.Излизахме често наван накрая тя ме целуна
бях в шок!Страното е че целувката ми хареса много
незнам дали съм лесбиикарно усещтам че тва не е флирт а прераства в любов.Тя ми придложи да имаме враска аз незнам какво да и отговоря моля ви за съвет
![]()
Опитай .. ако ти хареса значи си ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
страхувам се от нещо друго с нея освен целувка до сега имах враски само о момчета![]()
В тази възраст е нормално да не си сигурна каква си, защо е така, коя си, защо изобщо съществуваш и за много други типични тийнеджърски "глупости". Не прибързвай с заключенията. Като пораснеш малко ще си сигурна в това лесбийка ли си или просто целувката ти е харесала![]()
П.П.: Поздравче с Katy Perry - I Kissed A Girl специално за теб![]()
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
трябва да дадеш шанс на това момиче защото ако не ще се чудиш дали наистина си падаш по момичета трябва да опиташ и не блокираи мислите ти в смисъл отпусни се размисли и виж дали това наистина си ти или просто временно увлечение
много ти благодаря за съветаПървоначално написано от 50cent
![]()
![]()
намираш за секси би сексуалнитеПървоначално написано от Riva
![]()
![]()
![]()
ми аз откъде да знам ти каква си ?
напоследак като ме заговори момче умирам от гнусПървоначално написано от InloveAgain
![]()
нз какво ми става
![]()
![]()
![]()
гениалният Уди Алън е казал:
Да си бисексуален автоматично удвоява шансовете ти за приятно прекарване на петък вечер
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Ами при момичетата предполагам знаеш как стоят нещата и какво е тяхното правене на секс ... въпроса е дали го искаш или не ..Първоначално написано от kikozebrata
по тази твоя реакция разбирам, че явно просто самата целувка ти е харесала .. ако наистина беше харесала самото момиче нямаше да се страхуваш от евентуална връзка с нея ..![]()
Priceless .. <3
Не се смеи ама не знам как момичетата го правятПървоначално написано от Hilary_
а дали го искам незнам
![]()
Ми някой път вие двете ме викнете. Няма и да ви докосвам, само ще гледам from across the block with a smile on my face and a hand on my ...![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Според мен ти е омръзнало от мъжка компания ... Но няма нищо лошо да ранообразиш!Пробвай се с момичето , но и обясни , че не си сигурна , в това което изпитваш .
![]()
благодаря тиПървоначално написано от m1nich3t0
![]()
ъмм .. емии смисъл .. с пръсти го правят няма как иначе ..Първоначално написано от kikozebrata
амм повече няма да уточнявам щоту все пак е тийн форум ..
![]()
Priceless .. <3
ами приятелката ми каза че го прави с вибраторПървоначално написано от Hilary_
![]()
kikozebrata![]()
![]()
странно име.
По темата - няма лошо да си лезби , лошо е вече да си гей...
момиче съм името ме кефеше за тва се писах такаПървоначално написано от chilledMind