- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесбиика ли съм?
ъмм да .. тази опция я бях пропуснала ..Първоначално написано от kikozebrata
![]()
Амии пак оставам на същото мнение .. ако я пожелаеш по този начин няма да се страхуваш нито от пръстите й, нито от вибратора ..
п.с. този разговор взе да става много интересен ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
kikozebrata - Дейба в пъпчивия чикиджия дейба.То ся е модерно малолетните чикиджии да се правят на лесбийки.Темата е фейк,който не вярва-да иде да лъска на чикиджийчето.![]()
Просто си бисексуална курва
Еми има 3 варианта:
1-о да си лесбийка
2-о да си Би
3-0 да не си нито едно от 2-те ,а просто да ти е любопитно или да ти е писнало от мъже
Според мен трябва да опиташ ,за да разбереш кое от 3-те си (ина4е можеш просто да си наложиш волята и да го преодолееш,но после винаги да се питаш-ами какво ако съм лесбийка)
I can't stop myself from loving you <3
СИНДЕРЕЛА ГУГУТКА POWER !![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ебах тоз смях аз...
![]()
Вие сте болни.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Би би ебиПървоначално написано от TheOnee
Добре я отключихте темата![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
90-95% от хората са бисексуални - ного малко са изцяло хомо или изцяло хетеро, просто не го осъзнават. а и да си лесбийка не е толкова лошо.
Между другото и аз съм целувала друго момиче (не съм имала хомо връзка никога) и вярно е яко :D. не се стягай много-много - направи го заради експеримента
Burning feathers,
Not an angel
Heaven's closed
Hell's soldout
Добре че има достатъчно многознайки като теб, които да просветляват обществото.Първоначално написано от BurningFeathers
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
мислила ли си за "бисексуална" ?
Пробвай,ще ти харесаПосле ще ти омръзне и ще разбереп,че си нормална и всичко ще си е постарому,но ще си с повече опит
![]()
Лижи,моме,лижи
Днес се срешнах с нея поговорихме си доста накрая тя ме попита искаш ле да сме гаджетааз се панирах и избягах
После ми прати смс каза избираи или ще имаме връзка или не
мн я харесвам даже бих казала обичам но не мога да и кажа" да" макар че искам!Много съм обаркана скъсах с гаджето си
вече не испитвам нищо към него даже обич!Заради нея не мога да погледна момче.Не искам да се превръщам в лисбиика
Страхувам се някои от класа ми да не разбере особено момичетата ще ме отбягват и намразят
![]()
Аз ти предлагам да си преговориш поне граматиката от 1-4 клас..И тогава да ришиш дали да имати враска..Първоначално написано от kikozebrata
Първоначално написано от eliyiy
ако земеш решението да трагнеш с това момиче и ти хареса ще има следваща тема " КАК ДА КАЖА НА НАЩЕ ЧЕ САМ ЛЕЗБИИКА"![]()
![]()
помислих си, че е темата на haritov ..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Днес се видях с нея казах и "да" реших да пробвам да имам връзка с нея.Странното е че се чуствам раздвоена влюбена съм и съм щастлива но ме е страх от това че имам връзка с момиче че се преварнах в лесбиикаНе смея да кажа нито на приятелките си от страх да не ме намразят нито смея да кажа на наще
Бившото ми гадже което зарязах заради нея ме заплаши че ще разкаже сичко на наще и на приятелите ми
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако са ти приятели,ще те приемат каквато си,а за родителите ти,ти си решаваш!Споко! Не се страхувай да бъдеш бисексуална!Ако искаш да разбереш дали си лисбийка,тръгни и с момче едновременно,ако ти хареса повече с момчето си хетеро,но ако с момичето си хомо!
![]()
![]()
![]()
какво толко за ника ми момиче съмПървоначално написано от LeMoi
![]()