- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесбиика ли съм?
Много странна история!Но все пак ти си решаваш мисля че няма право никой да те съди! Тук много съвети ти дадоха такаче избирай!А колкото до приятелите ти мисля че няма да имаш проблеми (освен ако не са някакви ограничени сноби).А за целувката голяма работа и аз съм се целувала с мой приятелки пък не съм лезбийка!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
при нас има любовПървоначално написано от sanq9
![]()
![]()
![]()
Предлагам ти приятно решение ! Направи тройка ... ти, един представител на мъжкия пол и едно найстина секси момиче ! Който първи те докара до оргазъм ще е победител !Темичката е от друг раздел !
![]()
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
положението е сериозно![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Ние не можем да ти кажем излез с нея или не излизай с нея. Реши допада ли ти или не и ще разбереш лесбийка ли си.
ако кажеш още веднъж "враски" ще се гръмнаПървоначално написано от kikozebrata
![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Не знам дали си лесбийка и не ме интересува , но си супер тъпа слива.![]()
И при мен се е случвало тва .. опитай с нея .. ии виж така най- ясно ще прецениш .... нормално е това чувство, всеки изпитва интерес към новото ..Първоначално написано от kikozebrata
![]()
За кво са извадени теми от октомври? |(
The blood that binds us ..till death unites us
ако не ти харесва да си лесбийка
звънни ми за 1 2 седмици ще те вкарам в правия път
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ти нали си женен беПървоначално написано от haritov
![]()
![]()
The blood that binds us ..till death unites us
Mi sled kato tova ti xaresva i se 4yvstva6 dobre za6to dane tragne6 s momi4e ..mnenieto mi e ,4e ednopolovata vrazka e mn po-xybava lubovta e po silna..za6toto vseki znae kakvo xaresva polovinkata my ;] ne6tata se yse6tat ! I dane ti puka kvo 6te kajat xorata,ot tqx ni6to ne ti zavisi ti jivee6 svoq jivot ne te ! :P
Не Ме БоЛи От Нож В СърЦеТо, Не Ме БоЛи От ДуМи Зли, Не Ме БоЛи Че ВсичКо СвъРшИ, БоЛи Ме чЕ тЕб Не Те БоЛи..
Не е задължително да си лесбийка само защото ти е харесала целуфката с мацката. А и сигурно си на под 16-17години...това още не определя каква си ...В много варианти жените се оказват бисексуални..., което е добър плюс...няма ограничения!![]()
Повечето тук, а и сигурно които познаваш ще кажат" ихаааа лесбийки ама целувате ли се; искам да гледам.." бла бла глупости.Връзката между две момичета не опира само до секс и целуфки....това е една нормална връзка, погледната от друг ъгъл.Каквото и да избереш,вярвам ще намериш правилния път!
"ше ми паднеш ли, няма да ти кажа спри..."
Възможно е и да си бисексуална![]()
![]()
как очаквате темата да не е ебавка, след като автора е с име kikozebrata?
За кво още пишете в тема,която 99,999999% е ебавка,а авторката никва я нема вече,що ли?!![]()
да лесбийка сии!радвамм се за теееееб
![]()
![]()
бравооо
I don`t care .. ;] ..