.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 93 от общо 93

Тема: Подаръкът

Град
    Wonderland/Lazy Town
    НЕЕЕ! Никога не бих го разделила с някоя друга!!!Леле ужаааас да гледам как пипа нея пък камо ли и други неща аууу не не не не не ами то аз ще трябва да я избия само като го е пипнала бе

а защо трябва да е 3-ка неможе ли да го направите само вие двамата?Постарай се да е по романтично и направете нещо по различно и така пак ще го запомни.

Пробвай да им срежеш гърлото.И тогава правете 3-ка,докато е още топла.
    Big cock is here

Голям фен
    еее стига бе ... как може да си делиш момчето с некоя друга

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LoveIsHate
    1) аз съм на 17 той е на 21
    2) рд-то му е на 27 ноем
    3) намерила съм момиче
    4) знам че не съм най-добрата в сексa и който може свободно да твърди това определено е доста наивен /всеки си има майстора-->> дааа знам, че е клише |- /
    5) казвате че съм ограничена но като чуете за 3ки или обратни гледате като гръмнати и казвате /ако не на глас то поне на ум/ "гадост!"
    6) казвате че мисля че сексът е само задоволяване на нуждите /някога е бил сега вече не и не само вие сте го разбрали/ е определено не смятам така имали сме предостатъчно супер романтични моменти и всеки път когато правим....ЛЮБОВ е нещо уникално и супер запомнящо се /да правили сме вс банални неща от леглото с листенца от рози до любов на свещи/ просто знам че той би се изкефил на нещо такова и аз бих се изкефила той да се кефи /хаха не се повторих въобще ама кво да се прави ограничена съм/
    7) как мога да споделям любимия си с друг човек ..... а вие как може да сте толкова нежертвоготовни за другия? какво пък толкова ще преживея и някоя друга да го види гол все пак не съм му първата а и щом след това ще бъде супер щастлив.....
    8 ) в сф живея
    9) не съм и очаквала после да не се изфука на приятелите си и определено не мисля че ще държи всичко в тайна /не сме в ЦРУ =]/
    10) някой беше написал нещо от сорта на "само розово албумче ли можеш да измислиш" ам...не просто това беше първото което ми хрумна и което е наистина е банално а и съм го виждала като подарък за годишнина от връзката......
    11) кво съм решила ли ...... да комбинирам някои ваши идеи като например да поразпитам приятелите му какви са най-мръсните му фантазии които дори на мен не е казал и още едно две неща =]

Ограничената каза : благодаря на всички които ми дадоха съвет вместо да почнат да ме съдят =]
    По-добре го направете само 2-та купи си супер секси облекло възбудиго ! влез в интернет,распитай приятелки за трикове,който не си му правила до сега пробвай нова поза гледай да е роматично... много по хубаво ще е ...

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Ебати якия подарък. Като скъсате ми се обади. Ще измислим нещо. Ама и аз искам такива подаръци.

як подарък ама дали ще свърши фатално
    no comment...just live your life

казваш му - искаш ли да ти направа кефа... - ДА - е глей ся
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Имам спешна нужда да разбера какво е станало
    да слуша

3ка??? Ти нормално ли се развиваш???Да делиш приятеля си с някоя друга?????????Най-тъпото нещо което съм чувала...

Супер фен Аватара на Passi0n
    Цитирай Първоначално написано от Xrisenceto
    3ка??? Ти нормално ли се развиваш???Да делиш приятеля си с някоя друга?????????Най-тъпото нещо което съм чувала...
    Взе ми думите от устата

Град
    [На Метри От Земята]
    Какъв подарък.. що не му подариш няква плюшка и не се правиш на толкова оригинална
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от Passi0n
    Цитирай Първоначално написано от Xrisenceto
    Взе ми думите от устата

:P

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    е какъв ви е проблема? това е секс не сапунка по бтв.. о.о
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

И коя мислиш да е за 3-ката приятелка или :P

Град
    Cazzaniga
    Майкоо , другите завиждат ... искам на мен всяка година да ми е такъв подаръка ! Според мен добра идея е другото момиче вече да се е съблякло в някоя стая , ти да си му завързала очите сякаш ще е някаква друга идненада и да го бутнеш на леглото ! Тогава и двете започенете да си играете с него и неговият и чак тогава му отвържете очите !
    Презервативите не били много безопасни !
    - Е как бе ?
    - Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Ебати якия подарък. Като скъсате ми се обади. Ще измислим нещо. Ама и аз искам такива подаръци.
    ..кой ти дава такивИ подаръци секи ден

Ееее евала, като мечтан блян е твоята идея
    и все пак мисля, че това е просто страхотен подарък трябва човек да се разкрепостява малко, по малко иначе аз си го представям така
    Вие двете сте на леглото а тои е седнал на стол пред вас пие си питието и пуши ( ако не пуши то тогава нека се пипа ) вие почвате с езици, след това бавно се събличате и почвате да се опипвате, лижите и сякви тям подобни когато сте вече достатъчно възбудени и го викате то другото вече само ще си дойде...
    еее трябва да спра аз тия филми, че виж докаде ме докарват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си