- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Подаръкът
НЕЕЕ! Никога не бих го разделила с някоя друга!!!Леле ужаааас да гледам как пипа нея пък камо ли и други неща аууу не не не не не ами то аз ще трябва да я избия само като го е пипнала бе![]()
![]()
а защо трябва да е 3-ка неможе ли да го направите само вие двамата?Постарай се да е по романтично и направете нещо по различно и така пак ще го запомни.
Пробвай да им срежеш гърлото.И тогава правете 3-ка,докато е още топла.
Big cock is here
еее стига бе ... как може да си делиш момчето с некоя друга![]()
По-добре го направете само 2-та купи си супер секси облекло възбудиго ! влез в интернет,распитай приятелки за трикове,който не си му правила до сега пробвай нова поза гледай да е роматично... много по хубаво ще е ...Първоначално написано от LoveIsHate
Първоначално написано от amk933
![]()
як подарък ама дали ще свърши фатално![]()
no comment...just live your life![]()
казваш му - искаш ли да ти направа кефа... - ДА - е глей ся![]()
![]()
![]()
![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Имам спешна нужда да разбера какво е станало![]()
![]()
![]()
да слуша
3ка???Ти нормално ли се развиваш???Да делиш приятеля си с някоя друга?????????Най-тъпото нещо което съм чувала...
![]()
Взе ми думите от устатаПървоначално написано от Xrisenceto
![]()
Какъв подарък.. що не му подариш няква плюшка и не се правиш на толкова оригинална![]()
Просто аз
е какъв ви е проблема? това е секс не сапунка по бтв.. о.о
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Майкоо , другите завиждат ... искам на мен всяка година да ми е такъв подаръка ! Според мен добра идея е другото момиче вече да се е съблякло в някоя стая , ти да си му завързала очите сякаш ще е някаква друга идненада и да го бутнеш на леглото ! Тогава и двете започенете да си играете с него и неговият
и чак тогава му отвържете очите !
![]()
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
Първоначално написано от amk933
![]()
..кой ти дава такивИ подаръци секи ден
![]()
Ееее евала, като мечтан блян е твоята идея![]()
и все пак мисля, че това е просто страхотен подарък трябва човек да се разкрепостява малко, по малкоиначе аз си го представям така
Вие двете сте на леглото а тои е седнал на стол пред вас пие си питието и пуши ( ако не пуши то тогава нека се пипа) вие почвате с езици, след това бавно се събличате и почвате да се опипвате, лижите и сякви тям подобни
когато сте вече достатъчно възбудени и го викате то другото вече само ще си дойде...
еее трябва да спра аз тия филми, че виж докаде ме докарват![]()
![]()
![]()