.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Дайте съвет ..:?

Незнам дали ще ме разберете - с едно момиче съм от 6 месеца ,преди 1 година ходихме 3 месеца и бяхме разделени 8-9 за да тръгнем пак .
    Прави ми мн курвенски номера , вижда се с доста други момчета в телефона и мн пъти се е случвало да видя ..Казва,че са и приятели засега нямам доказателство 100%,че е изневерила,но все пак .. И снощи вече полудях направо излъга ме ве4ерта 4е няма да може да се видим защото е в една приятелка и ще се прибира след малко,а е отишла на купон с нея и други момчета е имало.. Тая сутрин ми каза че се е преибрала в 7 сама и разбрах ,но...кой знае какво е правила на тоа купон..
    Аз съм и изневерявал доста ппъти ,но тва е просто за разнообразие убеден съм че искам само нея ,като бяхме разделени бях с други но само за нея мислех ,просто незаменима е въпреки вссичко .. И съм сигурен че и тя е така изневерява ми сигурно прави си разнообразие но накрая сериозно си е пак с мен пак се търсим... Тръпката си я има както в началото яко ни е като сме 2мата .. Ии кажете какво да направя да сложа край на всичко или да продължавам да прощавам,знам че е най лесно да я скъсам но прсто мн съм привързан
    и имам чуства и знам че и тя също просто незнам защо и 2мата си правим такива курвенски номера..Ще кажете че е голяма заблуда нашата връзка но просто знам какво е в сърцето ми имаме си чуства 1000%

Мега фен
    ти нямаш доказателства, че ти изневерява, ама иначе се чудиш дали да ''продължаваш да прощаваш'' май съдиш по себе си за нея, което само може да ти вреди. успокой се малко. а и замисли се- ако и тя ти изневерява, както ти на нея, то значи сте ли лика- прилика. търкулнало се гърнето, намерило си похлупака. :Д
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    ти нямаш доказателства, че ти изневерява, ама иначе се чудиш дали да ''продължаваш да прощаваш'' май съдиш по себе си за нея, което само може да ти вреди. успокой се малко. а и замисли се- ако и тя ти изневерява, както ти на нея, то значи сте ли лика- прилика. търкулнало се гърнето, намерило си похлупака. :Д
    е да .но 6 месеца винаги си е излизала с "приятели" дори да не е секи път все няколко пъти се е слу4ило да ми изневери така че да приемем че имам доказатества..
    А тва че сме си лика прилика според теб значи да продължим ли

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    пич осъзнай се

3 месеца разделени и сека пак е при теб е на такъв човек ако нямаш доверие то на кого
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Manekena7
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    е да .но 6 месеца винаги си е излизала с "приятели" дори да не е секи път все няколко пъти се е слу4ило да ми изневери така че да приемем че имам доказатества..
    А тва че сме си лика прилика според теб значи да продължим ли
    ти и 100 пъти да излезеш момиче може да не правиш секс?

предположение че ти е изневерила?

супер доказателство
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    И двамата сте суингъри, не я вини. Правете секса там, рокенрол парти, купон да става. Не се спирай на една, щом си манекен можеш да имаш много
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Е недей да си мислиш,че ти изневерява,защото не можеш да бъдеш сигурен ; ). Обаче казваш,че си и изневерявал,ама за разнообразието само Според тебе нормална ли е такава постъпка.. А твърдиш,че я обичаш .. Недей да обвиняваш нея,че се държи курвенски и тем подобни,защото и ти самия си такъв . Не се заяждам с теб просто така би ти отговорил всеки човек.Докато не се изясните двамата -така ще бъде : ) Успех!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Вашето не е връзка, а някаква глупава прищявка.

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен
    Значи ти си изневеряваш ей тъй за разнообразие... пък на нея и се цупиш...и изобщо... много си се обичате,но и двамата си праите квото искате.

Е,така няма да стане (както сам виждаш)

Или не се залъгавай,че си сериозен към нея или БЪДИ.
    Ама като гледам... вие двамата,един на друг,сте си просто един от всички...

ДетЯшка му работа
    Ти можеш да си кръшкаш ,а тя не! Щом я обичаш играй честно.Какви са тия к*рвенски номера,както сам каза?
    Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
    http://www.nahrani.com/

Не е прищявка убеден съм ,нямал съм друга такава връзка и с никоя друга неискам да съм по сериозно само с нея и тя е така.Просто нз защо съм и изневерявал и тя на мене сигурно..от глупост може би ии като и изневерявах пак за нея мислех .. Но за това сте прави трябва да спрем с теа неща и да се изясним,за да може да не се разваля всичко.Утре ще идва до нас (sun) и ще поговорим преди да ..... ;д

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна

Re: Дайте съвет ..:?

Цитирай Първоначално написано от Manekena7
    Аз съм и изневерявал доста ппъти ,но тва е просто за разнообразие убеден съм че искам само нея ,като бяхме разделени бях с други но само за нея мислех ,просто незаменима е въпреки вссичко ..
    За кво си говорим, братле...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Явно и двамата не сте много...
    Ти и изневеряваш, ей така, за разнообразие, обаче много я обичаш. Мислиш си, че тя ти изневерява, обаче много те обича. Да бе, ама друг път.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Мисля че не сте един за друг...

1vo se izvinqvam,che nqmam kirilica,a posle...
    Аз съм и изневерявал доста ппъти ,но тва е просто за разнообразие
    Piklio,q se osuznai malko.Bil i izneverqwal ei taka za raznoobrazie i v sushtoto vreme tq ti pravela kurvenski nomera.Abe ei,chave,stegni se malko i misli s glavata si.

Град
    системата дегоба
    Аз съм и изневерявал доста ппъти ,но тва е просто за разнообразие
    ти си ебахти сита да знаеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си