- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дайте съвет ..:?
Незнам дали ще ме разберете - с едно момиче съм от 6 месеца ,преди 1 година ходихме 3 месеца и бяхме разделени 8-9 за да тръгнем пак .
Прави ми мн курвенски номера , вижда се с доста други момчета в телефона и мн пъти се е случвало да видя ..Казва,че са и приятели засега нямам доказателство 100%,че е изневерила,но все пак .. И снощи вече полудях направо излъга ме ве4ерта 4е няма да може да се видим защото е в една приятелка и ще се прибира след малко,а е отишла на купон с нея и други момчета е имало.. Тая сутрин ми каза че се е преибрала в 7 сама и разбрах ,но...кой знае какво е правила на тоа купон..
Аз съм и изневерявал доста ппъти ,но тва е просто за разнообразие убеден съм че искам само нея ,като бяхме разделени бях с други но само за нея мислех ,просто незаменима е въпреки вссичко .. И съм сигурен че и тя е така изневерява ми сигурно прави си разнообразие но накрая сериозно си е пак с мен пак се търсим... Тръпката си я има както в началото яко ни е като сме 2мата .. Ии кажете какво да направя да сложа край на всичко или да продължавам да прощавам,знам че е най лесно да я скъсам но прсто мн съм привързан
и имам чуства и знам че и тя също просто незнам защо и 2мата си правим такива курвенски номера..Ще кажете че е голяма заблуда нашата връзка но просто знам какво е в сърцето ми имаме си чуства 1000%
ти нямаш доказателства, че ти изневерява, ама иначе се чудиш дали да ''продължаваш да прощаваш''май съдиш по себе си за нея, което само може да ти вреди. успокой се малко. а и замисли се- ако и тя ти изневерява, както ти на нея, то значи сте ли лика- прилика. търкулнало се гърнето, намерило си похлупака. :Д
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
е да .но 6 месеца винаги си е излизала с "приятели" дори да не е секи път все няколко пъти се е слу4ило да ми изневери така че да приемем че имам доказатества..Първоначално написано от sladur4etyYy
А тва че сме си лика прилика според теб значи да продължим ли![]()
пич осъзнай се
3 месеца разделени и сека пак е при теб е на такъв човек ако нямаш доверие то на кого
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ти и 100 пъти да излезеш момиче може да не правиш секс?Първоначално написано от Manekena7
предположение че ти е изневерила?
супер доказателство
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
И двамата сте суингъри, не я вини. Правете секса там, рокенрол парти, купон да става. Не се спирай на една, щом си манекен можеш да имаш много![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Е недей да си мислиш,че ти изневерява,защото не можеш да бъдеш сигурен ; ). Обаче казваш,че си и изневерявал,ама за разнообразието самоСпоред тебе нормална ли е такава постъпка..
А твърдиш,че я обичаш ..
Недей да обвиняваш нея,че се държи курвенски и тем подобни,защото и ти самия си такъв
. Не се заяждам с теб просто така би ти отговорил всеки човек.Докато не се изясните двамата -така ще бъде : ) Успех!
Вашето не е връзка, а някаква глупава прищявка.
Животът е адът описан в Библията!
Значи ти си изневеряваш ей тъй за разнообразие... пък на нея и се цупиш...и изобщо... много си се обичате,но и двамата си праите квото искате.
Е,така няма да стане(както сам виждаш)
Или не се залъгавай,че си сериозен към нея или БЪДИ.
Ама като гледам... вие двамата,един на друг,сте си просто един от всички...
ДетЯшка му работа![]()
Ти можеш да си кръшкаш ,а тя не! Щом я обичаш играй честно.Какви са тия к*рвенски номера,както сам каза?
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
Не е прищявка убеден съм ,нямал съм друга такава връзка и с никоя друга неискам да съм по сериозно само с нея и тя е така.Просто нз защо съм и изневерявал и тя на мене сигурно..от глупост може би ии като и изневерявах пак за нея мислех .. Но за това сте прави трябва да спрем с теа неща и да се изясним,за да може да не се разваля всичко.Утре ще идва до нас (sun) и ще поговорим преди да ..... ;д
За кво си говорим, братле...Първоначално написано от Manekena7
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Явно и двамата не сте много...
Ти и изневеряваш, ей така, за разнообразие, обаче много я обичаш. Мислиш си, че тя ти изневерява, обаче много те обича. Да бе, ама друг път.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
1vo se izvinqvam,che nqmam kirilica,a posle...
Piklio,q se osuznai malko.Bil i izneverqwal ei taka za raznoobrazie i v sushtoto vreme tq ti pravela kurvenski nomera.Abe ei,chave,stegni se malko i misli s glavata si.Аз съм и изневерявал доста ппъти ,но тва е просто за разнообразие![]()
![]()
ти си ебахти сита да знаешАз съм и изневерявал доста ппъти ,но тва е просто за разнообразие