Незнам дали ще ме разберете - с едно момиче съм от 6 месеца ,преди 1 година ходихме 3 месеца и бяхме разделени 8-9 за да тръгнем пак .
Прави ми мн курвенски номера , вижда се с доста други момчета в телефона и мн пъти се е случвало да видя ..Казва,че са и приятели засега нямам доказателство 100%,че е изневерила,но все пак .. И снощи вече полудях направо излъга ме ве4ерта 4е няма да може да се видим защото е в една приятелка и ще се прибира след малко,а е отишла на купон с нея и други момчета е имало.. Тая сутрин ми каза че се е преибрала в 7 сама и разбрах ,но...кой знае какво е правила на тоа купон..
Аз съм и изневерявал доста ппъти ,но тва е просто за разнообразие убеден съм че искам само нея ,като бяхме разделени бях с други но само за нея мислех ,просто незаменима е въпреки вссичко .. И съм сигурен че и тя е така изневерява ми сигурно прави си разнообразие но накрая сериозно си е пак с мен пак се търсим... Тръпката си я има както в началото яко ни е като сме 2мата .. Ии кажете какво да направя да сложа край на всичко или да продължавам да прощавам,знам че е най лесно да я скъсам но прсто мн съм привързан
и имам чуства и знам че и тя също просто незнам защо и 2мата си правим такива курвенски номера..Ще кажете че е голяма заблуда нашата връзка но просто знам какво е в сърцето ми имаме си чуства 1000%