- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мистерията на липсващите чорапи
Знаете за какво говоря. За онази черна дупка, която представлява пералнята по отношение на чорапите.
Давам прост пример. За изминалите 2 седмици съм си купил 6 чифта чорапи. От тях сега са останали само 4 чифта, като единия чифт е от два леви (логото е от външната страна и се познават).
Забелязал съм, че това се случва предимно на ергени. До сега жена рядко да се е оплакала от липса на чорап. Пък и техните чорапи са тънички, та могат да се проврат през дупките на барабана на пералнята.
Но къде отиват мъжките чорапи?
Grumpy old madman
![]()
МОИТЕ чорапи имат способността да огъват и мачкат пространствено-времевия континиум, телепортирайки се насам-натам.
"складирам" ги под формата на топка, като съм сигурен, че абсолютно всеки път във формацията участват чифт чорапи... И въпреки това, продължавам да намирам топчета, които са съставени от 3+ чорапа, а понякога дори от един много, много самотен чорап.
п.п. деЦките чорапи също изчезват... безследно!![]()
Леле, ужас е с тея чорапи... през седмица само нови купувам, майката си ебало...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
и при мен така, налага се често да ходя с 2 различни, поне всичките са черни и не си личи особенно
E, как реши, че женските чорапи са тънички?
Много се дразня на мъжки чорапи в топка! Много, много, много!
Ще си перете чорапите на ръка, така няма да изчезват![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Мъжете не перат на ръка!Първоначално написано от Romance
Grumpy old madman
Като не перат, да не се оплакват от изчезнали чорапиПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Трябва да създадат мини пералня за чорапи.
Аз се чудя как някои хора мият чинии на ръка като има миялни, какво остава за чорапите на ръка да си переш...Първоначално написано от Romance
Аз вчера установих, че единия ми жълт! чорап е изчезнал докато е бил прострян, е бива ли?!
Saatana vittu perkele hate crew!
една от най-потресаващите гледки беше докато отваряха старата пералня. вътре имаше около 20тина чорапа, сякаш пералнята си имаше специална кутия за чорапи.
мен и тениска ми е изчезвала.
а бе, пералните транспортират дрехи в други измерения...![]()
При мен винаги единият чорап е изпран, а другият е още в коша за пране.. не мога да си го обесня тва разделение.
За това си купувам еднакви да мога да комбинирам всеки със всеки ( абе ква е тая дума бе..)
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Хаха и при мен такаПървоначално написано от Romance
![]()
И аз редовно се оплаквам от изгубени чорапи , гардероба ми е прилежно подреден , дрехите и аксесоарите са сортирани според сезон и цвят , всичко си има място , но ЧОРАПИТЕ чорапите(!) никога не са в ред и никога не мога да намеря два еднакви!
Има едни платнени мрежести торбички, в които се перат дребните неща.
Много е кофти да си купуваш чорапи, с които храниш онова клатушкащо се чудовище. Понякога сама нахапва стръвта и после цял живот живее с дупки. Може да се наложи и операция, при по-големи пробойни. ;(
<<<Първоначално написано от Battlescarred
![]()
Бтв, женско съм, ама и моите изчезват.![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Е при мене чезне по един чорап от чифт, просто е така много честно ми се случва да ми изчезва по един чорап...
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Аз пък винаги оставям обуването на чорапи за най-накрая и винаги обувам два различни чорапа, понеже бързам.![]()
От години съм свикнала, че няма да има оцелял чифт чорапи в нас. Майка ми супер много крещи защо ходя с различни ама нямам избор. Купих си 3 нови, изпрах ги и като простирах установих, че вместо 6 чорапа имам 3...и то различни мамка му![]()
Същата работа и тук... едва опазвам цял чифт повече от 3 пранета. Сигурна съм, че съм сложила и двата чорапа, но когато тръгна да ги вадя, в наличност е само един.
Още по-странното е, че доволно пъти простирам чифт чорапи, но докато изсъхнат, единият е безследно изчезнал. Точно поради тези причини днеска бях с различни по цвят, дължина и състав чорапи.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Само аз ли никога не съм губила?
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
^
И аз точно това щях да напиша...![]()
Чорапи не съм губила, ама един път незнайно къде ми изчезна един потник така след една пералня... мистерия си беше![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
много е трудно изнамирането на 2 еднакви чорапа в моя гардероб.почти винаги ходя с различни и си имам няколко чифта, които са на топчица и много си ги пазя.едва ли не всеки ден проверявам дали са си там.
ако някой прекрасен ден пералнята се развали, 100% ще съм изумена от видовете чорапи, които ще са вътре -.-
Имам си цяло чекмедже с единични чорапи...с надеждата някой еден да се появят отново, така както изчезнаха![]()