- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По-бързо отлюбване
Сега съм на 17 и съм си казал,че не искам и няма да се влюбвам и не искам гадже докато не завърша по-другата година,защото искам нещо сериозно,а не гимназиална забивка,не искам да има разтояния (м/у градовете),а и по принцип тези връзки (постоянните) ми са ангажиращи и на този етап излишни,тъй като си си харесвам свободата.Предлагали са ми 4 пъти,отказвал съм.
НО 3-4 пъти ми се е случвало някакво брутално хлътване ще го нарека.Любов ли,симпатии ли,обсеване...не мога да определя.Държало ме е месеци и чакам докато отмине. Но ето отново пак се слючи това "влюбване" и този път вече продължава цяла година и ми е адски кофти и понякога (много рядко) ми е некво депресирано.
А най-лошото е,че мисля че това "влюбване" започвам да го изпитвам и към втори човек-една фр.![]()
![]()
Та как да помогна на туй чудо - влюбване да премине по-бързо?
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
стаби педал за 1 2 години и пак стани нормален после?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
еми не си Бог, не можеш да го контролираш о.О
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Сублимирай.
Епа ся що тряя се издаваш за едното нищо...Първоначално написано от haritov
LastFM
3драствай,варненецо;]Първоначално написано от w0sh
[size=7][b][u]fosse cos
ко каа не чух от викането на гаджето ми в леглото?Първоначално написано от MrUndaztood
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Напротив, можеш. Силна воля!Първоначално написано от smiirnoff
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Мастурбирай, това ще те пази от момичета
Първоначално написано от haritov
кажи му да не вика толкова
LastFM
еми не викай бе ко си се развикалПървоначално написано от MrUndaztood
брао че му каза,млъкна ли е вече?Първоначално написано от haritov
LastFM
сестра ти и тя?Първоначално написано от MrUndaztood
Същия проблем.![]()
Еми какво да се прави.. Любов! Не може да и кажеш днес ще се влюбя в този, утре пък с оня.. Просто не става.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Същата история е и при мене.. само, че все още не съм на 17..![]()
![]()
тя млъкна само като те видя...просто остана без коментар при вида ти (не е комплимент)
LastFM
така е завист е щото коленичи пред мен със зяпнала уста и почна да смуче захарната пръчка...Първоначално написано от MrUndaztood
явно е била с изтекъл срок на годност...
LastFM
да ама като ти я наврях хубу ти беше?Първоначално написано от MrUndaztood
викаше за още?
тая тема 'се я чета като "по - бързо отслабване"...
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХ, момчета, толкова много отдавна не се бях смял!![]()
![]()
haritov, попил си от мъдростта на Йода!
![]()
![]()
![]()
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
да ама като ти я наврях хубу ти беше?Първоначално написано от haritov
викаше за още?[/quote:2c43c48e8d]
Чакай ся,ся сестра ми ли ще говорим или за мургавата мъжка мангуста,която ти врътка кавали и си обменяте генитални херпеси?
Щом му е харесало на момчето,да вика бе,няма лошо
LastFM
да ама като ти я наврях хубу ти беше?Първоначално написано от MrUndaztood
викаше за още?[/quote:a72884b074]
Чакай ся,ся сестра ми ли ще говорим или за мургавата мъжка мангуста,която ти врътка кавали и си обменяте генитални херпеси?
Щом му е харесало на момчето,да вика бе,няма лошо[/quote:a72884b074]
не намесвай майка си?