.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

за един диджей

София, как му е прозвището на пича? На видна възраст от около 28г.-35г.
    Казва се Стилиян. Роден е на 13ти ноември,зодия скорпион.
    Пуска в Escape, не помня къде другаде. Има приятелка на около 26г.-28г., която държи козметичен или фризьорски салон на центъра ви, завършила е моден дизайн... дано да ви е от помощ тази информация
    2 часа ровех в гугъл, всички всевъзможни сайтове... никъв го няма.
    Жена му се казва Марта, мисля. Е?
    Миксовете, сетовете му са едни такива нежнички, дълбоко-чувствени, романтични на моменти, а и той самия залага на този стил... леко така "мега-лек-минимал-хаус".
    С тъмна коса е и много големи очи.
    Моля вииииииии, помогнете ми да разбуля тази тайна!

А как така знаеш толкова много неща, но точно прозвището не? Странно ми изглежда.

аз съм пас

От българските става само Веселин Тасев.
    Иначе и Lyubo Ursiny е добър.

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Любо е в Ялта

за Веско от ЧерТило ли говориш? действително Оникално пуска
    Същият
    Иначе Любо тоя петък на Gareth доста добре ни "довърши".

едни приятели ме навиваха да ходиме,ама транс не слушам,а и в Ялта ми е мн снобарско некво

друго си е да си матиран на афтър в бялата зала в ЧерТило на 2 грама ани,1 делфин,десетина бири,3 ред була и Веселин да ти пуска зверските тупалки в 6-30 сутринта
    В 6 и 30 бяха останали само няколко наркомана, които бяха чертали до късно в емблематичните кенефи
    Гледам, излиза няква отрепка и се чуди кво се случва и зашо няа почти никой.

Град
    гр. Пловдив
    имам гадния навик да помня излишна информация

срц, не говорим за резиденти

и смърфа не е, поне така ми се струва, мн едър ми се вижда за "моя" човек

айде, де, напрегнете си мозъчетата

в Ялта е така... и в Ескейп...

докато в Червило точно към 5-6 е най-яката навалица и наркоманщина. неслучайно си е за афтъри там,а не за цяло парти

то в тия парти средите си има некви традиции бате... подгрява се на домашно с чадел или в буда бар,после отиваш в Ескейп на парти към 1-30,махаш си главата до към 5 и отиваш на афтър в червило,докато не затворят (към 8-9). оттам ако още не са те пуснали наркотиците и алкохола,отиваш в Nero (бившия бар Буковски) на афтър афтър парти и изцикляш до обяд
    Тва го правех преди ама сега нещо съм навлязал във ВИП средите и ходя само на "аристократични партита"

Град
    гр. Пловдив
    добре
    сега пак ще се разровя в сайтовете на червило, ескейп, ялта и ако намеря някой сайт на някое заведение за пре-партита...

вие мислете

На мене ли ми се струва или Червило много се е променило напоследък

Черинка само дето ЕГН-то му не знае.

Град
    гр. Пловдив
    понаучих и други тънкости от личния му живот, ама много се дразня, че чух всички тия глупости, а не успях да запомня прозвището му, хем ми беше повтаряно многократно...

Явно личния му живот ти е бил по-интересен, отколкото прозвището му.

Град
    гр. Пловдив
    е той не говореше на мен, кво да направя, че свръх избочената ми чувствителност на сетивата е такава...

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Как по дяволите запомни всичко това,но не и името му?!

Това че е пускал някъв брой пъти не го прави резидент.Най-вероятно човека който търсиш НЕ е такъв.От там може яко хора да са.ValeX,Ivan,Shoker-a примерно се сещам в момента си правят хората партита там ама само това.Вече съвсем друго е положението с Miss Lidya и Смърфа примерно....... надявам се разбра какво искам да кажа,че го написах малкооо....

ммда де друго исках да обясня на момичето,ако не знае как седят нещата....а май не е много наясно,та за това.Пък и няма как да е Смърфа, той е с Lidya,следователно лицето Марта се губи....абее едва ли ще го намериш въпросния

Град
    гр. Пловдив
    След малко ще разбера.

а и смърфа не пуска по описания от черЕнка начин

даже бих казал,че след Веселин,смърфа е БГ dj-eя на който най се счупвам

ооо да тва го забравих много сериозно.Смърфа опр не пуска леко...освен ако за някои "леко" е твърд техно-минимал саунд.След Веселин ми е Стивън( в ранни зори щото по-рано нещо се излага от година-две).А Смърфа като цяло си е почнал с техно,Веско няма общо с техно........та с 2 думи важното е, че и двамата мажат жестоко хаха

Именно и аз това казах.
    ето и едно от мене- мн добър сет,но който не разбира да не се спира моля ви хахах : http://search.data.bg/ready/f7092d98...2372642d694dec

честно не знам.Точно това от датата съм си го прослушала и съм го дърпала.А иначе готините ми тупалки са или от приятели дето си пускат или от някви страшно завъртяни сайтове глупости ама няма как да кача нещо като линк тука

На Helloween е традиция Yalta-най-перфектния декор............ вярно може Х.Алварес да седи горе да се прави на диджей, ноо просто самата обстановка е убийствено яка.............не знам ама по-добре си пази парите за някое риъл парти.Тва за мене е обречено

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Кардо и елиа...
    мм медовинка.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

новото син сити

Град
    гр. Пловдив
    Най-добрия в България, може би?
    В Италия - хич...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си