.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    разбра ме много добре, не беше нужно да иронизираш...
    подразбира се от второто ми изречение

ъЪъ...

Град
    гр. Пловдив
    ние с криси сме му фенки

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    атмосфера,Кардо е в момента един от най-добрите минимал dj's изобщо...

Амии това си е твое мнение.Аз си имам доооста ясна представа какво ми харесва и какво не. Най-малкото не е в топ 100 на dj mag, така че...няма кво да ти обяснявам- сещаш се не си много прав с това, че в момента е 1 от най-добрите изобщо.Фактите го казват.

Omg.. ви сте някви супер спрели да пишете 3-страници за няква супер некадърна музика.. че то даже и музика неможе да се каже то е звук ! И да ви ям Дж и те бахти прякорите.....

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

рап ли трябва да слушаме ?

Е не съм ви никакъФ да ви казвам кво да слушате ама тва е много спрела работа .. 3-4 повтарящи се звука и вече някви всички подскачат .. аз не слушам нищо определено но поне има текст ! За мен няма значение какъв е стила рап,чалга,поп,денс,метъл и т.к важното е да ми харесва !

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

електронната музика не е музика за вкъщи,където си сам и искаш да чуеш нещо с някакъв смисъл,с някакъв текст. тя е парти музика,става да се слуша САМО в клубове. създадена е за клубинг...
    http://www.youtube.com/watch?v=wLWxv...eature=related
    да живее електрониката.на такава песен не се стои на едно място
    http://www.youtube.com/watch?v=MkcoyuQ_DVo

Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LiLGrizzly
    Е не съм ви никакъФ да ви казвам кво да слушате ама тва е много спрела работа .. 3-4 повтарящи се звука и вече някви всички подскачат .. аз не слушам нищо определено но поне има текст ! За мен няма значение какъв е стила рап,чалга,поп,денс,метъл и т.к важното е да ми харесва !
    че кой каза, че нямало текстове ?

електронната музика не е музика за вкъщи,където си сам и искаш да чуеш нещо с някакъв смисъл,с някакъв текст. тя е парти музика,става да се слуша САМО в клубове. създадена е за клубинг...

Ее СААМО ама айде не .Да не кажа от как съм се родила слушам това и голяма бройка партита съм посетила,а в нас какво да слушам?Дъня си минимала като стой та гледай.Дори за първи път чувам някой който слуша дадена музика по принцип ама не и вкъщи.....кво е тваа.

http://www.youtube.com/watch?v=T2ghnWmUYF0

A toq SofiaRegularCunt kuv e narkoman .

Az puk mislq , da hodq v inside . Shtoto ebati priqtnoto klub4e .. ;] Puk sha znaete 4e retroto si e istenskata muzika ! TRqbva da si eebati idiota da ne ti haresva . ;]
    balon4eeec

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си