- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Каква нощ само.. Отдавна не ми се беше случвало..
Та значи спя си аз и си сънувам как живея с баба ми която почина преди няколко години и която ме е гледала много време и беше страхотен добродушен човек и много ми лиспва. И живеем в съня ми с нея всичко Ок но явно в съня ми аз не усещам че тя е починала и изведнъж трябваше да се разделяме започнах да я прегъщам да плача сякаш усетих че само в съня ми съм с нея. Прегръщах я толкова силно, плаках не исках да я пусна. Беше просто една кракта среща с нея.. а толкова ми липсва.. Отворих очи имах сълзи на очите и от вътре като вулкан изригнаха сълзи.. Започнах да плача защото сякаш още усещах топлината на тялото и която чуствах в съня ми.. СЯкаш още беше до мен, но уви нямаше я.. И така Просто исках да разказжа. Съжелявам че ви отнех от времето..
^ айде пак с вашето остроумие . ако беша станало така с тебе ,бахти му и зверовете .
съжалявам за баба ти .![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не съм се правил на остроумен. Какво друго мога да кажа? Не ми се е случвало и не мога да кажа 'разбирам те', но поне трябва да сме учтиви ;д
ми и аз го сънувам баща ми... но и него го няма
![]()
аз сънувах веднъж, че той се седи на неговото място и аз влизам в стаята и му викам " ти какво правиш тука?!" и той "дойдох да те видя" и аз се спускам в прегръдките му, но нещо го отдалечаваше все повече от мен. и накрая изчезна ... и се разплаках в съня и после се събудих и видях, че съм се разплакала наистина
съжалявам за баба ти, ако не наистина, поне насън можеш да си с нея![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
"Ти кво правиш тук"Първоначално написано от ameli
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сори,че се разсмях но не издържах
.
П.С-съжалявам за баща ти![]()
знаех, че го няма и ми беше странноПървоначално написано от UNITED
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
и аз съм сънувала покойната си баба.Помня,че последният сън беше като истински-все едно тя си е жива и седи до мен...
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
и аз сънувам баща си .. може би факта,че беше уникален човек ме кара да мисля за него дори и в съня си ..въпреки ,че го няма вече от повече от три години![]()
![]()
![]()
![]()
Поне вие имате хора,които са ви обичали,а аз никога не съм съжалявал,че майка ми умря
и аз сънувах преди дядо ми .. който много ми липсва ..
аа иначе мама ми каза, че когато плачеш на сън е на щастие![]()
Съжалявам за баба ти.
Вие всички пак сънувате роднини, а аз ревливи сънища съм имала за всякакви маймуни, само не и за близки хора![]()
И спря да се върти за миг земята..
неска пак го сънувах - щяхме да ходим на плаж с майка мии докато я чакахме да се оправи, му казах да вземем фотоапарата, че може да ни бъде последния спомен заедно
и шибаната аларма ме събуди
![]()
![]()
Mного съжалявам за всеки близък човек или дори животно, което сте изгубили. Дядо ми почина преди близо 4 години вече, но много ми липсва. Попринцип не се присещам често за него вече, но когато чуя песента Hurt - Christina Aguilera направо се разтапям, рева с часове...![]()
WeseLyYy & LydyYy prOgraMist4i!
хх Моята Гъби (баба ми) си е все още жива..
аз живея при нея и знам какво ти е . .
ако моята (не искам да го казвамм ;хх) ..почиине Х,Х
аз нз кво ше прая без нея..
и откакто се помня винаги съм си била при нея...
обожавам я! =д . .да! може да се караме всеки ден и да вдигаме къщата на главата си,но въпреки това зная,че тя прави наистина много за мен... и го оценям..въпреки,че рядко и го показвам ;х. .
..![]()
![]()
![]()
![]()
обичам всичките си роднини много...все пак съм рак,ключовата ми дума е `семейство` .. губила съм само дядо си,но го обичах страшно много и много ми липсва...![]()
съжалявам за близките ви.. ..![]()
![]()
![]()
и аз сънувах баща си един единствен път,въпреки че едва го помня.
Излизам си аз от входа и гледам един човек -плешив и пълен(баща ми приживе изглеждаше точно обратното-с гъста коса и слаб)но отвътрре чувствах,че е той.тръгнах да бягам към него с всичка сила а краката ми страшно тежаха,едвам ги отлепях от земята. като стигнах до него почнах да плача.и двамата мълчахме и се гледахме,той стоеше като вкаменен.накрая реших да го питам "как си,добре ли си?" той стана без да отговори,тръгна към асансьора във входа и аз почнах да крещя "стой,не си тръгвай"!той каза,че може би пак ще се върне някой ден(това го тълкувам,че може би пак някога ще го сънувам),влезе в асансьора и така свърши.цялата треперех после,цял ден не бях на себе си,странно е да видиш починал човек в съня си.
аз бях сънувала баща ми, който също е починал, как го виждам по стълбите и го питам къде отива, а той ми казва, че се връща отново при нас ..![]()
Аз съм сънувала дядо си,който почина преди около 10 години и аз почти не го помня и това отчасти ме плаши.Хубаво е,че поне ни навестяват...
Аз доколкото си спомням, само баба ми я сънувах веднъж.. и то когато бях малка. (починала е преди много време)
Иначе от тогава не съм сънувала починали хора.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()