- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко помощ ?!
Здравейте ! Малко започнах да се притеснявам, понеже съм само на 13 .
Снощи си писах с един приятел по така познатия СКАЙП !![]()
И той започна да ми задава някви въпроси .. и аз кво да правя ? - отговарям ! Значи .. 1вият беше дали съм правила свирки и аз казах " да " .. 2рият беше .. дали съм девствена - да, девствена съм ! поосле ми каза, че съм най-опитното момиченце, което познавал .. поосле ме попита : " Кога ще се видим ? Да те пробваме ?! " .. ии аз казах, че нз .. А после ме попита дали съм готова за секс според мен .. ии аз казах нз ... После ме попита .. дали са ме лизали .. и аз казах - да ... ии така
В петък ще се събираме в един фр. ии малко ме е страх, че мога да си изгубя девствеността тогава .. Искам да отида .. но същевременно ме е страх !![]()
xoxo Janni
Сложи си девствен колани остави ключа във вас, и само свирки прави.
да,така е най-сигурно :P а как така се стахуваш не ми е ясно-ако искаш ще провиш секс ако не,ми просто няма да го правиш!Първоначално написано от ludiq0maks
Първоначално написано от shell
Да .. но на няколко чашки няма е същото![]()
Е ключа го оставяш във вас :PПървоначално написано от bananjanet
Ето я поредната курвенска история... Момиче осъзнай се малко!! Ти не разбираш ли ,че тоя ща наебе наебе и ше те заебе...?! С такъв човек ли искаш да бъдеш за пръв път???! тцтцтцтц... на 13 и тръгнала да се ебе моля ти се...![]()
Ако искаш да ставаш курва .. давай.. Явнo не разбираш,че такива хора дето дори и не ги познаваш още и тръгват да те питат за секс и прочее.. значи тоя човек няма никво друго намерение освен да те наебе ... Твой си е избора,ако искаш още от малка да ставаш курвичка...
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
много точно и го каза..Първоначално написано от elito0o0o0
деца..![]()
Секса е важен!
Алкохола е готин!
Наркотиците стават!
Любовта - да го духа!
Напълно съгласна. Ако не искаш да правиш секс - няма да го правиш. И въобще не се обяснявай за алкохол. Няма да пиеш, бе. На 13 си. Осъзнай се.Първоначално написано от vesito0
![]()
Нямаш ли си друга по важна работа от дова да духаш ? на 13 и вече за секс мисли .. кифла![]()
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Леле това звучи сякаш ще се дадеш да те изнасилятАко не искаш, просто казваш НЕ и точка, аз разбрах, че ти е само приятел-не гадже.
Я един между краката!! Ако тръгне нещо да те обарва, нека му стане ясно, че няма да е той човека, защото по това, което каза явно и ти не го искаш.
аве моме ти наред ли си..ми като те е страх да му беше отговорила на оня не с нзз и така нататъка а да беше отговорила с достойнство..
а не-да не да нз нз можеше да кажеш,че е лично твой избора нещо по-загадъчно.. тии..
кво си правила а си само на 13 е кво очакваш да стане на тоя купон ве? мн ясно,че иска те изчука и айде..
тряяше да внимаваш още като си писала с него.. ако ме питаш изобщо не ходи като те е страх,а а то стана и ясно кой какви намерения има
![]()
HOLY SHIT !!!! А като станеш на 17/18.....не знам просто каква ще си.... а не чек сетих се К*рва!!! Не мислиш ли че си ПРЕКАЛЕНО малка ...Здравейте ! Малко започнах да се притеснявам, понеже съм само на 13 .
Това не са деца ами направо незнам.... лично аз на тея години бях със СЪВСЕМ различно мисленеelito0o0o0 написа:
Ето я поредната курвенска история... Момиче осъзнай се малко!! Ти не разбираш ли ,че тоя ща наебе наебе и ше те заебе...?! С такъв човек ли искаш да бъдеш за пръв път???! тцтцтцтц... на 13 и тръгнала да се е** моля ти се... Confused Confused Ако искаш да ставаш к***а .. давай.. Явнo не разбираш,че такива хора дето дори и не ги познаваш още и тръгват да те питат за секс и прочее.. значи тоя човек няма никво друго намерение освен да те наебе ... Твой си е избора,ако искаш още от малка да ставаш курвичка... Confused
много точно и го каза..
деца.. Mad
бях дете играх си къде с количка къде с топка къде на компютър .... не се е*ах.... това не са деца ами е вече съвсем ново нещо което аз лично бих оприличил като отвратително.... явно тая даржавица хептен западна ..![]()
![]()
СТАНАХМЕ ПО ЗЛЕ И ОТ МАНГАЛИТЕ ТЕ ПОНЕ СЕ ЖЕНЯТ ПА ТЕЯ СА ПРАСКАТ НА ПОРАЗИЯ !![]()
![]()
My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.
на 13 недей да пиеш +тва си още момиченце на 17 вече ще си курва ако продължаваш пудро
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Големите лъжи.. Като не си готова няма да правиш секс казаха го вече ако те е страх че ще се напиеш и ще се наебеш не пии много.. ако те е страх от тоя да не ти направи нещо вземи приятел с теб.. ако искаш да правите друго ,но не и секс му го кажи и тва е ходи си на купона с самочувствие не е с страх![]()
Поредната тъпа хлапачкаНа 13 години вместо да въртиш свирки и да си отваряш краката да те лижат ходи си играй с барбитата!Ако ти е толкова акъла отивай да те пробват и как си в леглото
А колкото, че след няколко чашки нямало да е същото, каква изобщо ти е работата да пиеш като си 13 годишна пикла
Съжалявам родителите ти
+1 А плюс това никoй не може да те накара да правиш абсолютно нищо на сила...ама ти си проста кво обясняваш на ляво и на дясно на кой си духала и кво си правила...сама провокираш,а после се оплакваш...тъпа работаПървоначално написано от AlokiNn
ти хвалиш ли се ?! на 13 години си !! осъзнай се !! тоя те иска само заради секса ... !! Тъпа ли си или да ?! я се стягай !!
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!