.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Идеалното посрещане ..

Здравейте ! .. Приятелят ми след една - две седмици си идва в България и искам да му направя най - доброто посрещане .. Нямаше го доста време и ми липсва ужасни много .. Най - вероятно ще отида в тях .. Дайте идеи за облекло и нещо различно , което мога да направя , за да му доставя максимално удуволствие ..

Повече от фен
    няма нужда да е нещо различно,важното е да му покажеш колко го обичаш и че ти е липсвал...но за облекло виж в секс магазините(ако нямаш 18,в интернет секс магазина ги има с доставки).Има едно бельо което се яде много е куул но аз лично предпочитам по без бельо :Д
    www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
    Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX
    ...Има едно бельо което се яде много е куул но аз лично предпочитам по без бельо :Д
    Ми стои си гладен тогава
    Облякох черни дрехи върху бялата си душа
    за да се слея със сивата безмълвна тълпа.

Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
    Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!

TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !

Голям фен
    ако имаш дълъг шлифер мойеш да се съблечеш гола и да си вържеш една червена панделка като подаръче и отгоре само дългия шлифер и отиваш събличаш се и казваш нещо като "можеш да разопаковаш подаръка си" ... аз винаги съм искала да го направя изглежда ми мн секси

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Когато съм се опитвала да направя нещо по-така, много съм се пренавивала и не се е получавало. И не мога да разбера това, веднага след като се видите да правите секс. Предполагам от доста време не сте били заедно, веднага ли трябва да се прави ТОВА? И аз преди време съм била разделена за дълго време от половинката си, ами не скочихме в леглото веднага. Искаше ми се просто да го гледам, милвам, целувам..Предвид раздела едва ли имаш предвид това. Според мен не е нужно да правиш кой знае какво. Важното е, че ще сте двамата и се предполага, че само това би трябвало да ви направи щастливи. Хубаво ново бельо, шикозен тоалет, нежен грим, леко ухание на тялото ти...и това е. Всичко друго ще бъде неестествено и пресилено, а на практика-ненужно. Не съм фенка на свещите, но това е по-добра идея, отколкото лампа. В никакъв случай на пълен мрек-нали не сте се виждали дълго време. Най-важното е да се видите, докоснете и усетите.

Цитирай Първоначално написано от vellvet
    ако имаш дълъг шлифер мойеш да се съблечеш гола и да си вържеш една червена панделка като подаръче и отгоре само дългия шлифер и отиваш събличаш се и казваш нещо като "можеш да разопаковаш подаръка си" ... аз винаги съм искала да го направя изглежда ми мн секси
    И аз винаги съм искала да го направя, но от части го изпълних веднъж, само че не гола а по еротична ношичка, но все пак...

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Да ви имам филмите взимаш камшик и белезници и това е .. или го връзваш на стол с еротично облеко първо мръсни танци и после секс и после го оставяш да си седи вързан

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Да ви имам филмите взимаш камшик и белезници и това е .. или го връзваш на стол с еротично облеко първо мръсни танци и после секс и после го оставяш да си седи вързан
    FOREVA!

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    не ти треат дрехи просто си земи презервативи,бутилка вода и се приготви за МНОГО секс
    GTA Stunting

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от DarkAngelOfHope
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX
    ...Има едно бельо което се яде много е куул но аз лично предпочитам по без бельо :Д
    Ми стои си гладен тогава

По темата: аз ако се виждам за пръв път с половинката си от толкова много време, ще искам да го прегърна и да не го пусна по-скоро, а не да правим нещо такова. Ще искам да си говорим и да наваксаме всичко, което сме изпуснали и след това всичко останало. Разбира се, избора си е твой.

Град
    Враца
    Моето предложение е да го караш да шмърка линийки от пъпа ти
    после го изчукай с дилдо няма да го забрави
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си